Prichindei martie - aprilie 2005 (120) 2 ANI !!!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coco spune:

Laura- multa sanatate lui George, acum am vazut ca e bolnavior!

Andira- noi am stat in scaun la 1 an parca, asa imi aduc aminte.. Oricum statea f. bine in fundic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Buna buna ...hop si eu ...

Andira ...noi am inlocuit scoica la 6 luni ptr ca Dezbracatu nu mai avea loc in ea ... dar statea bine drept( avea si o chestie speciala ptr bb-ei de la 4 luni parca )...habar nu am cum se numeste scaunul pe care l-am luat ...ne-a venit asa in Carrefour sa il luam( eram cu niste prieteni veniti in vizita in plimbari si Benny tot nu avea loc si maraia si am luat ce ne-a cazut la mana ) si de bine ce l-am luat ..tanti de la casa a uitat sa il treaca pe nota de plata .. ...Benny e fericit mereu in scaunelul lui ..insa cu celalant scaunel ..cel ptr copii mai marisori ..nu se impaca ..am fost odata cu un prieten cu masina si nu am mai luat scaunul nostru ca a zis ca are el ( are un baietel de 9 ani apoape) ....daca a fost chip Benny sa stea in scaunelul acela ...daca nu s-a foit si rasfoit ....pana la urma a iesit pe sub centura de siguranta a masini ...asa ca a trebuit sa tragem pe dreapta si sa stau cu el in spate ....dar cum fetitele sunt mai liniste cred ca tu ai mai multe sanse de castig decat mine ...tu vorbesti de cele in genul inaltator nu ?? am incercat sa gasesc o poza dar am gasit numai pe site-uri concurente Dc-ului deci clar va intra ca publicitate ...Alea cred ca merg in Ro si la copii mai mici ...dar in Olanda si in Belgia merg numai de la 4 ani in sus ..daca te prinde cu copilul pus in scaun necorespunzator este amenda( cel putin asa scrie la carte ..) ..In Ro insa nu stiu ..cand era Sebi mic nu auzisem de scaunele de masina ..si daca ne opreu politistii decate ori a dormit copilul in porbagaj ( masina gen break ) pai umpleam conturile politiei romane..parinti denaturati ce eram

Gabrianah si Danutza

ma duc sa fac un pic de curatenie ca a adormit Dezbracatu' si trebuie sa profit

----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu'(02.03.05) si Spiderman (16.01.98)

Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

Dragele mele,Dora nu mai sta in scaunul de masina de multa vreme.

Pupici

Ionela siDora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
AVEM POZE NOI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/album?.dir=68b8re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

quote:
Originally posted by ionela_r

Dragele mele,Dora nu mai sta in scaunul de masina de multa vreme.

Pupici

Ionela, nu te supara pe mine, dar nu e deloc bine ca nu o tii in scaun, se pot intampla atatea, nici nu vreau sa ma gandesc. Indiferent ca plange sau nu-i convine, e spre binele ei, si aici, din punctul meu de vedere, nu intra loc de discutii.
Pupici Dorei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Danuta, Coco, Alessia - multumesc pt raspunsuri!

Danuta - in proportie de 80% m-am hotarat, ii iau scaun Vector!

Am sunat insa la magazin si nu mai au pe stoc, vor aduce saptamana viitoare, abia astept.

Dar astept si alte pareri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenduta2003 spune:

Daria, multumim mult. Am vazut pozele de la aniversare. Brien este foarte frumos, bucalat si dragalas.

A vazut si Rares cateva poze, iar poza in care Brien rade cu toata fetisoara i-a placut in mod special, drept care a incercat sa abordeze acelasi zambet, cam fortat, pentru ca nu-i venea sa rada, dar cu incapatanare. A fost extrem de nostim momentul, pacat ca nu am reusit sa-i fac o poza.

Coco, multumim, tie iti datoram pseudonimul de Brad Pitt, daca nu ma insel. Abia astept sa vad poze noi cu Vladut.

Laura, sanatate multa lui George. Imi pare rau ca este asa de bolnavior.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

La Multi Ani Vlad! Sa cresti mare si sanatos si sa ai numai noroc in viatza! Cocoscuze de intarziere, dara efectiv nu am apucat sa intru ieri ca sa-ti felicit feciorul! (Dar 3 zile e valabil nu?!)
Cum merge cu serviciul? Au terminat colegii perioada de stres?

andira, eu la 1 an l-am pus pe Radu din scoica in scaun! Scoica mea era din aceea pana la 13 kile,ceva mai mare si dormea tare bine in ea. Sacunul luat de noi nu este neaparat cea mai buna alegere pt ca nu are mai multe grade de inclinare! Daca sunteti plimbareti ar fi util!
Si da, nici eu nu concep sa nu stea in scaun.Si daca se intimpla sa nu avem scaunul (ca avem 2 masini si un sg scaun) il punem totusi in centura si s-a intamplat de max 2 ori pana acum!

zuzu, ma bucur ca faceti sarbatorile in familie! Posta buna lui Bubu! Cand vei veni in tzara cred ca totusi merita incercata catina cu miere, mai degraba decat vitaminele! Parerea mea!
(Iti inteleg f bine disperarea. Radu numa 2-3 saptamani a fost mai nemancacios si eram cu nervii)

Daria, cum a fost la gradi?
Am vazut pozele, f frumosi toti , Brien in primul rand , dar si parintii si bunicii .. si evident si tortul

Ionela, Dora tot Dodo isi zice sau s-a schimbat?!
Cum reactioneaza cand va duceti la ea? Dar cand plecati?

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

andruzza, nu ne-ai spus cum ati sarbatorit, ce a primit Rares... Nici poze...De ce ne pedepsesti?!
Cum mai e la gardi? Gata, e de-al casei?

carnmendutza, blundinul tau e tare dragalas, parca se face tot mai frumos! Am vazut de ce are parul asha frumos.. pai daca se piaptana singur...
In poza asta e frumos raaau

nino, cum e alex? E la bunici? S-a adaptat? Te mai asteptam cu vesti...

elinia, nu ne-ai mai spus nimic.. cum e Stef, acum baiat mare de 2 ani?

Dantje , bine ai revenit! Mai spune-ne despre voi.. si poooze..

Laura, cum e George? Tot cu febra? Ce a zis doctorul?
Sanatate multa si te asteptam cu vesti!

raresionutz, am vazut postari de-ale tale pe forum.... Asta inseamna ca ai iesit din astenii si depresii.. Te asteptam deci si pe aici cu vesti, caci acum lipsesti nemotivat

Mergi la inceput

connie1974 si Radu se parfumeaza! Se duce la baie si zice "pai,pai" (spray) si "se da " cu toate , stie deja care e a lui mami si acre a lui tati! Se da si cu roll-on la sub-brat , noroc ca de cele mai multe ori fara sa scoata capacul.

Ana, ce mai face Victor. Sper ca este ok, ca sa puteti maine sa o sarbatoriti pe Eva!

Apropo de crize de personalitate, venim si noi in club , normal! Suntem la faza cu nervisori in funduletz, in primul rand cand intram de afara in casa, sau cand plecam din parc.
Dar si pe strada are diverse motive de suparare,sau in casa cand se joaca!
Solutia: ignorat, apoi explicat frumos . Ami greu e cu bunica pe strada, ca are sia ea dreptate ca totusi nu-l poate lasa sa se tavaleasca pe jos pe trotuar ... asha ca inventeaza si ea tot felul de lucruri pt linistire!
Trecem si de asta! Mai greu e cu tati, care cand il aude tzipand cedeaza nervos si tzipa la copil, acum sunt in faza de educat tati. Daca aveti ceva articole pe care i le-as putea da lui tati sa inteleaga ca degeaba tipa si-l cearta in momentele alea, ca face mai mult rau decat bine... unele pe intelesul taticilor...

Gata, va pup, ca m-am intins cat o zi de post!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

Buna dimineata mamici.

Stiu ca nu este bine ca nu sta in saunul de masina,dar il caram cu noi tot timpul. Cand o pun in el incerc sa n-o bag in seama, dar atat se foieste si tipa ,pana iese de acolo.Cand adoarme o pun in el.

Acum tot Dodo spune,dar uneori spune Doda.
Vorbeste din ce in ce mai mult,incet,incet facem propozitii."Mami adute dodo apte,tampi,bindea" - a se citi lapte,strampi,minge
Acum este indragostita de Didi (Vili) si Ue (Eugenia),fratele si cumnata mea.

Pupici

Ionela siDora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
AVEM POZE NOI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/album?.dir=68b8re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput