Prichindei martie - aprilie 2005 (120) 2 ANI !!!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Laura Multumesc de intrebare! Sunt extrem de ocupata Dar m-am amuzat de nazdravaniile lui George Multi -ici!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura72 spune:

La multi ani, mamici!sa ne aduca minunile noastre numai bucurii si sa fim sanatoase sa-i crestem.

Poze:http://new.photos.yahoo.com/grgsc_laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_2803 spune:

In primul rand, multumim tuturor pentru urari!

In al doi-lea, trebuie sa le felicit pe Mamacita si pe Andruzza pentru BB2. Le doresc sa aiba bebelusi sanatosi, papaciosi si somnorosi (de frumosi nu mai zic ca sigur o sa fie).

Acum sa va zic fuguta cate ceva despre noi. Dupa cum vedeti suntem tare ocupate, nu mai avem timp nici sa deschidem calculatorul .
Eu lucrez full time de luni pana vineri program 9-17. In timpul asta Melissa e la cresa iar Laura la scoala si after-school. Ajungem acasa seara la 18, facem teme, papam si se face ora de nani.
Luna trecuta a fost mai usor ca a fost mama mea la noi si eu eram musafira, ea facea tot: curatenie, spalat, calcat, gatit ... ce bine mai era Ei, dar cum orice minune tine trei zile, iaca m-am trezit ca acuma tre sa le fac iar pe toate si nu-mi ajunge timpul .
Am fete mari. Laurei i-a cazut alaltaieri primul dintisor si e stirbuca , Melissa face la olita (mai folosim pampersul doar noaptea), vorbeste de te zapaceste, urca si coboara scarile singurica, am si scos portita de la scari ca deja nu mai era de nici un folos. Urca singura si dupa ce ajungea sus fata inchidea si poarta sa nu cumva sa cada unul din noi pe scari . Acum coboara si la fiecare treapta zice: atenta sau carefull.
Cand a vazut-o pe Laura prima data fara dinte imi arata dintisorii ei si zicea: cade dintii. Zic: stai mama ca nici nu au terminat de iesit toti si vrei sa si cada?
Daca zice ceva si nu o inteleg zic: bine, asa e. Eee, da credeti ca merge? Nuuu, zice de o mie de ori pana zic eu cuvantul care l-a zis ea si apoi e fericita.
Ii place sa se joace cu Laura, sa coloreze, sa se uite la desene animate, mai sare si la bataie , nu suporta clamite in par (ii place sa i le pun dar in secunda urmatoare le scoate), ma zapaceste cu spalatul dintilor (palam dintii) si ce e mai distractiv e certareata rau. Ia o pozitie asa de comica, aplecata si da din manuta cu aratatorul si ce e la gurita ei mama-mama.
Vaaai da ce m-am lungit, s-a facut miezul noptii si maine dimineata la 7 desteptarea. Fug la nani sa ma odihnesc ca de nu o sa dorm cu nasul intre facturi maine.
Sper sa-mi mai fac timp din cand in cand pentru cateva randuri.

Gabriela, Melissa & Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

La multi ani!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

La multi ani dragelor, sa fiti iubite si rasfatate toata viata.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

"Lamulti ani !" MAMICILOR

Pupici

Ionela siDora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
AVEM POZE NOI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/album?.dir=68b8re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

La multi ani doamnelor!
(Raducu (reprezentat de mine aici) va trimite la toate o virtuala si cate un ).

Noi azi iesim toate fetele de la servciu undeva in oras diseara, conform traditiei de cativa ani! Am ales anul acesta un restaurant frantzuzesc! Sper sa fie fain!

Raducu s-a dus dim cu flori la bunica, nu am sunat sa vad daca a ramas impresionata!

tuturor!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonela spune:

LA MULT ANI, mamicilor, de 8 Martie!!! Sa fiti sanatoase si fericite, sa va bucurati de o zi insorita, cu multe flori si multa dragoste!!!

Ligia, distractie placuta diseara!! Foarte frumos din partea voastra ca pastrati traditia de a iesi impreuna toate colegele cu ocazia asta...Eu, din pacate, n-am posibilitatea asta, ca tati lucreaza pina tirizu si bona pleaca si ea acasa la ora 6, iar bunicii sunt depaaaaarte! Nu-i nimic, noi sa fim sanatosi, ca restul vine de la sine!

LA MULTI ANI, Melissa Ioana, cu scuze pt intirziere! Claudia_2803 sa-ti traiasca sarbatorita si surioara ei. Am vazut pozele voastre, sunt tare frumusele printesele tale! Iar casa voastra (inainte si dupa..) este foaaarte mare si foaaarte frumoasa! Sa o stapiniti sanatosi!

Ocrainic, am vazut si eu, intr-un final, pozele voastre - pictorialul cu tine si David si pe bebe Luca! Sunteti foarte frumosi toti 4, o familie fericita! Multa sanatate si multe bucurii va doresc!

Simona si Andrada (28.04.2005)

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonela spune:

Laura, multumim frumos! Il pupam pe George!

Fetelor, mai stiti ceva de Gabrianah si Rp? Asteptam vesti bune!

Simona si Andrada (28.04.2005)

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

La multiiiiiiiiiii ani fete dragi

sa fi-ti sanatoase , voioase,iubite, fericite alaturi de cei dragi si sa vi se implineasca toate dorintele

Nino ...sarut mana

Laura ...superrr piticii ...pai cand spun eu ca e o adevrata conspiratie a piticilor de stresare a mamicilor nu ma credeti .....Benny s-a aliat si cu Alexandra a lui Adseana ...la culcare tre sa ne faca cate un cadou mirositor ...si nici nu zic nimic asa ca sa fie surpiza deplinaaaa ..eu cred ca nu tre sa ii subestimam ca is mici ..mici mici ,dar isi folosesc creierasu la maxim

haideti sa facem in fiecare zi galerie ptr gravidutele noastre ca nu se stie cand ne dau o veste buna

Gabrianah , Rp si Danutza

Cu drag,

Va dulce si va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia, Benny (02.03.05) si Sebastian (16.01.98)
Specialii 2005 ,Poze de pitici voinici

Mergi la inceput