Nou stil de viata (131)
Raspunsuri - Pagina 18
Zuzilici spune:
Buna dimineatza si multumesc de cafea. 
Anca felicitari, sarcina usoara, nastere si mai usoara si bb sanatos si mancacios. 
Mamicuto succes azi la gineco. Sper doar sa fie o veste la fel de buna ca cea a Ancutzei ca tot sunteti voi tize.
Si zi asa, Marc te traduce cum vrea el. Ce ti-e si cu copii astia! ![]()
Carmen te rog sa nu ma uiti dupa o saptamana sa-mi zici cat exact ai slabit. Mersi!
Apropos bei cafeaua neagra?
Dordia nu-mi vine sa cred c-ai fost atat de tare. Eu nu cred c-as fi putut face asa ceva. Felicitarile mele si trebuie sa recunosc ca acum chiar imi place ca am fetita.
Roxana ma bucur ca esti mai bine azi si ca ti-a venit sotul acasa. Altfel ai sa iei in piept toate problemele de la munca. ![]()
Cami de aceea n-am dat de tine deloc. No bine ca macar te-ai distrat, nu ca mine. Multumesc pentru retetele de salate. CHiar ma intrebam o data daca se pot manca fructele din compot in diete. Mi-e teama de zaharul care se pune in compot. Te pupic si sa stii ca doar azi mai sunt acasa. Maine o tai la soacra-ta cu noaptea-n cap. 
Andreea e mai greu in weekend sa rezisti tentatiilor oricum.
Vezi ce faci pana joi la raport. Trage tare! 
Hopes bine-ai venit si spor la slabit. Da va trebui sa ne dai datele tale. ![]()
Tzuni s-a remediat semnul de intrebare?? Esti bine? Cum a fost in tara? Te
.
Ei dragelor eu ies acum cu patrupezii, bag si-o spalatura de rufe si vorbim noi mai tarziu. O zi buna tuturor! 
Rubinele Castigatoare
~~~~
Zuzilici - ZisaCami - Mik - Indra 
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
Bfly spune:
Buna fetele!
Weeeeeeeeeeeeeeeeeeeee pt Anca! Felicitari!
Sa-ti dea d-zeu o sarcina usoara si un bebe sanatos si cuminte!
Weeeeeeeeeeeeeeee si pt mine! Nu mai pot de bucurie ca azi-dimineata m-am pus pe cantar si...surprizaaaaaaaa! In loc sa am 500 g, chiar 1 kg in plus, am vazut cu stupoare ca am 73 kg! Deci, dupa tot ce am mancat ieri de m-am porcit (trebuie sa recunosc ca nu m-am abtinut de la nimic: alune, tort, prajituri, friptura, foetaj, bere, visinata), am slabit totusi jumatate de kilogram. Asa ca...dupa ce m-am cantarit, m-am pus stupefiata sa-mi beau cafeaua si am incercat cu mintea mea inca adormita sa gasesc cauza! Mi-am zis: ori cantarul meu e prost, ori sunt eu prea smechera! ![]()
Adevarul e ca de vreo saptamana beau si ceai verde (2 cani pe zi). Si ieri inainte de masa copioasa am luat un "antidot", adica am baut o cana de ceai verde care mai tarziu pe seara m-a ajutat sa nu retin nimic din ce papasem (cu multa pofta
).
Lasa, ca e bine asa!
Violeta, esti foarte dragutza ca m-ai sustinut ieri! Multumesc frumos! Se pare ca si kilogramele mele te-au ascultat si au fost cuminti, n-au depasit limita!
Mamik, si eu iti multumesc pentru diete, dar daca le-as si gasi sa dau un oki prin ele (poate ma incanta vreo dieta ca de asta pe care o tin m-am saturat), ar fi excelent! Spuneti-mi si mie va rog unde sunt! Mamik, iti doresc sa devii o mamica dulce pentru a doua oara, decat sa fie alte probleme. Doamne fereste! Probabil bb e deja acolo si asta te va ajuta sa scapi de dilema. ![]()
Hopes, bine ai venit! 
Si acum ...meniul de azi:
Mic-dejun: cafea
Pranz: spanac cu putin orez, sare si suc de lamaie; 2 oua fierte tari si o rosie.
Cina: friptura de vita la gratar cu salata verde asezonata cu suc de lamie.
Negrutzele? Nu v-am vazut pe aici azi? Munca, munca si iar munca, eh?
Spor la abtinut de la bunatati azi fetelor!
Va
!
Pierderea de kilograme
la negrutzele mortale
da usurinta in miscare!
"Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma."
Roxana, mamica lui Andutu grasunelu' bursucelu' scumpicu' zis "Piedone"
crystina spune:
Buna fetelor!
Eu iar nu pot intra..o am pe Lilly acasa cu infectie la urechiuse.Asaca nu ma dati disparuta!
Anca, felicitari!
Ioana, te pup!
Carmen, ambitioaso! Ce mai..m-ai ajuns!Bravo!
Olo, da' de ce am semn de intrebare?
Carmen, Crystina, Khristin & Daria
Hopes spune:
Zuzulici dau acu datele:
Gabi- 12.08 si Eduard 30.11
fetele care lucrati, ce mancati la munca?
Va cumparati? sau va luati de acasa
ca eu am o lene de nedescris seara cand ajung
Hopes
Zuzilici spune:
Bfly sunt chiar pe prima pagina intr-o postare de-a Mamicutzei. Felicitari pentru pierderea celor 500 gr. dupa ospatul pe are l-ai avut.
Crystina sanatate multa lui Lilisor si tie putere sa faci fatza situatiei.
Rubinele Castigatoare
~~~~
Zuzilici - ZisaCami - Mik - Indra 
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
Bfly spune:
Multumesc Zuzilici! 
Acum ma duc sa vad ce gasesc mai pe gustul meu! ![]()
Pierderea de kilograme
la negrutzele mortale
da usurinta in miscare!
"Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma."
Roxana, mamica lui Andutu grasunelu' bursucelu' scumpicu' zis "Piedone"
an-k spune:
Anca, felicitari si sarcina usoara! Asa m-a binedispus vestea... acu' ma gandesc numai la momentul cand or trebui sa vina rusii... si poate de data asta n-or sa vie![]()
Mamica dulce tin pumnii sa fie bb, trebuie sa fie extraordinar cu doi copilasi.
cami, merci pentru retete, cred ca cu ajutorul lor o sa tin si eu post miercurea si vinerea.
Eu ma tin de treaba, dar pentru ca aseara am cam exagerat cu mancatul- nu a fost foarte mult dar au fost 3 feluri, si am baut si vin- azi fac zi de fructe (fara banane).
Adriana- Deea- An-k- Cornelia
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
DianaR spune:
Anca, felicitari si sarcina usoara! Te pastram pe listuta la prieteni!
Bine ai venit Hopes si spor la slabit!
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
Lamaitele:
Andre_ea, Adameasca, Olim, DianaR 
Pe ultima suta de metri: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=15" target="_blank">"Ingerasi de mai"
ina C spune:
Buna, fetelor si o saptamina minunata!
Sufar de lipsa de timp ( trec cam repede peste postari)si nici nu prea cunosc multe fete, asa ca : felicit gravidutele ( una certa si una incerta, daca am inteles bine)si raportez ca m-am cam destrabalat zilele astea.Nu am mincat mult, dar am gustat pizza (2 felii), tortulet ( 3 felii mici)si trei patratele de ciocolata.Toate astea simbata, duminica si azi.
Acum am mincat cam multicel, dar ma consolez ca era doar ora 17 si nu mai bag nimic.
Eu nu tin o dieta anume, dar ma straduiesc sa fiu disciplinata in ce priveste alimentatia.
Am cam uitat si de sport de citeva zile....
Nu disper insa...
succes!
"Fetele din grupa noastra?" voi ce dieta tineti?
ina C
Cookie - Alma - Ina - Claudelu
mephala30 spune:
Hopes, in fiecare joi trebuie sa te cantaresti dimineatza si sa raportezi greutatea. Slabesti, primesti o floare; te ingrasi, primesti porcul.
Si pt. lista va trebui sa spui ziua ta de nastere si a lui Eduard.
Daca te ajuta cu ceva, poti posta zilnic meniul, raportezi neaparat cand dai iama in 'interzise' si noi iti aplicam mustruluiala meritata (adica
)
Sa spunem fetelor ca noi ne cunoastem
...
Olo, te rog, nu se pot boldui zilele de nastere?
Si size-ul la categoria grea a ramas mai mare decat celelalte.
Multumim pt. lista rearanjata! 
Crys,
si sanatate lui Lilly!
Daria, unde te-ai ascuns? Iesi repede si spune cum stai cu dieta!
An-k, tinem pumnii si in curand poate ne dai si tu vestea cea mare!
Tzuni, haiiiiiiiiiiii, 'comunica cu noi printzesa'!
Ce-ai facut in week? Pup
Ancadragoman, chiar ma intrebam unde ai disparut...
Felicitari si sarcina usoara! 
Zuzilici, nu te-am uitat, maine dimineatza am o saptamana de dieta. Ma cantaresc si-ti comunic greutatea.
Crystina-Mephala-Khristin-Daria 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi