ecografie vaginala?

ecografie vaginala? | Autor: nemary

Link direct la acest mesaj

poate sa-mi spuna cineva in ce consta ecografia vaginala? am intrebat-o pe dr mea cat costa aceasta eco si mi-a spus 40 ron + 1-2 ron prezervativul. iar eu spus doar:prezervativ? ea mi-a raspuns ca se foloseste un prezervativ. mi-a fost jena sa o intreb pt ce se foloseste asa ca va intreb pe voi, cele care ati facut-o deja. eu tb sa o fac in urma tratamentului cu ovamit pt a vedea daca am sau nu ovulatie.

o zi minunata,
Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

ti se introduce "ceva" in vagin care se acopera cu un prezervativ, metoda nu e dureroasa in sine, dar ca e cam neplacut.... acel ceva nu prea stiu sa iti spun cum se cheama insa e acelasi aparat care se foloseste pt. ecografii externe, numai forma difera bineinteles ... mie asa mi s-a depistat un fibrom uterin mic care la o ecografia externa nu s-a vazut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Prezervativul il pune peste sonda si apoi gelul.
Tb. sa ajungi in cabinet cu vezica goala pt. eco vaginala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Uite cam www.sah.org.au/SUW/images/transVaginalImage01.jpg" target="_blank">asa ar trebui sa arate "magic wand" (asa am denumit-o eu). Ii pune drept caciulita un prezervativ, ii da cu un gel si-l introduce in vagin. Cel putin asa imi fac mie aici tot pentru monitorizarea ovulatiei.

Oana_B
vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

m-am lamurit. aveam o banuiala dar nu eram sigura. Oana, nu este cam lunngaaa sonda?

o zi minunata,
Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

a, si inca o intrebare:dr mi-a spus sa merg ori maine ori luni pt.eco.maine sunt in z10 iar luni in z13. cand este mai bine sa merg?

o zi minunata,
Mari

Mergi la inceput

Nu intra toata

Oana_B
vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by Oana_B

Nu intra toata

Oana_B
vesnica aspiranta
I love pink!

...ca nu "lucreaza" singura acolo inauntru, as adauga eu

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

Mergi la inceput

lol da corect, nu e..cum era vorba aia...mica si zglobie

Oana_B
vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisabia spune:

Ceea ce descrii tu se numeste ecografie transvaginala nemary.Te asigur ca nici nu se compara cu controlul ginecologic in sine.Vei simti ceva rece si o jena cand il va introduce in vagin si il va misca acolo.Durata depinde de la caz la caz , pana iti verifica fiecare ovar , se uita la uter si in tot timpul asta ii dicteaza asistentei care va nota , ca la ecografie de altfel.Curaj si sa ne spui cum a fost!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Si eu am facut o eco vaginala, la 23 de saptamani de sarcina, la eco morfologica a copilului. Era necasara caci fiu-meu statea aiurea si nu-i vedea inimuta... ce spaima-am mai tras...

Este deranjant si tantia n-a prea fost foarte delicata (era doar eco, nu altceva, nu? )

In rest, cum ai vazut, cum au spus si fetele.

Numai bine.

Mami-Mitza si Miron Radu (06 oct. 2004)

Copilasii sept-oct 2004 (1)
Copilasii sept-oct 2004 (2)

Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani

Mergi la inceput