Mamici de iulie-august 2007 (24)
Raspunsuri - Pagina 14
liadorian spune:
quote:
Originally posted by Simo78![]()
Va astept cu
Simona17+
Matei Hisham
poze
'Neata, Simo! Harnice mai suntem si duminica...
Lia
S18
X-ray spune:
neatza! hop si eu...
nma imi pare rau de istoria cu entorsa ,asta iti mai lipsea... lasa ca ne ajuta DD sa trecem peste toate.
shipry insanatosire grabnica,poti sa incerci sa iei oscilococcinum cate unu pe zi,e homeopat,poate te mailasa ,chiar de stranuturi nu avea nevoie burtica ta.si vitamina ca si fructe multe,sti tu...
bifor-after felicitari pt fetitza!bine ai venit in clubul nostru.va trebui sa o invat de mica sa fie bataioasa, vad ca lupta pt barbat mai tarziu va fi acerba!
.lorina trebuie sa strangem tare din craci sa iasa leutze ca astea stiu sa se "bata" asa-i?
alina
19+ cu bb Elisa
LuciaZ spune:
Buna dimineata!
Am venit si eu un pic, ca pe urma plec la plimbare. Si acum niste informatii care stiu ca va intereseaza:
Aseara am fost la un botezde ...fetita. A fost la un restaurant in Berceni, pe langa Spitalul nr.9. Salonul a fost frumos aranjat cu huse albe si esarfe rosii si baloane albe si rosii pe tavan (cu heliu). Au avut ring de dans iar muzica a fost asigurata de un calculator(al lor - parintilor). Stiu ca meniul a fost 70 lei, fara tort. Nu am intrebat in privinta bauturii cum au procedat si daca au platit sala separat.
Printesa serii a fost o cuminte care a dormit aproape tot timpul in carucior, avand in vedere ca a inceput pe la 4 si era 9,30 cand am plecat noi, imediat dupa friptura. Ma durea fundul si mijlocul de la stat pe scaun. Nici vb de dansat, nu ca al meu e vreun dansator. Ori8cum de cand am aflat ca sunt insarcinata sta cu ochii pe mine ca pe butelie. A inceput sa fie si mai gelos, de parca mie imi arde de asa ceva. Sa fie oare privarea de
? Ca am inceput sa ne multumim cu o data pe saptamana sa nu cumva sa faca rau la bebe. Oricum am avut intepaturile alea si nu mi-a mai ars de asa ceva.
M-am intins ca o placinta. Data viitoare va povestes de o fetita dulce si cuminte de aproape 7 luni care mi-a dat febra musculara de la cat am tinut-o in brate ( statea in fundulet pe piciorul meu). Nu am vazut niuciodata asa copil cuminte. Vrerau si eu.
15+
14+
Viata e prea frumoasa ca sa pierdem macar o zi fara a ne bucura de ea
lorinaoo1 spune:
Simo iti poti face programare pt ecografie chiar daca nu e medicul tau acolo. Daca te intereseaza, iti dau si nr de tel la care sa-ti faci programare. Iti recomand sa mergi la dr Socolov Demetra, se pricepe f bine la "citit" la ecograf si are si multa dexteritate la manipulat aparatura aia 
Alina.a la asta nu m-am gandit, ca fetele noastre nu vor avea baieti de unde sa aleaga. O-ho, ce bataie va fi pe baietei
. Matei Hisham, pazea ca te vor fermeca fetele
Concluzia: strangem tare genunchii ca sa iasa leoaice
ca au firi magnetice ![]()
In zona Iesului anul trecut s-au nascut f multi baieti. Anul asta se pare ca e al fetelor. Ma gandeam ca poate fetitele noastre si-or gasi niste baieti din generatia de anul trecut
Am niste prietene care au baietei de anul trecut sau mai mari si acu, suntem o alta runda de fete care vor avea fetite
Deja mamele de baietei ne-au atentionat sa ne pazim bine fetitele... ca nu se stie ![]()
Lavinia-nasica de moflea
burtica
Lorina 20+
Simo78 spune:
Lorina cred ca am sa merg cand vin din Emirate, sa fie mai marisor, atunci am sa am peste 20 de sapt. Si nu te teme, fetita ta are intaietate, ca ii scoatem impreune in parculet si poate se imprietenesc ![]()
Simona
17+
Matei Hisham
poze
lorinaoo1 spune:
Simo
in ce zona stai?
Vezi deja il petesc pe Hisham ![]()
Lavinia-nasica de moflea
burtica
Lorina 21+
oaana spune:
simo nu am gasit medic,trimite-mi te rog un pm,eu am mai auzit de o doct.stratan de la avicena,tu stii ceva?oricum te rog frumos sa-mi trimiti detalii despre medicul tau...o zi buna tuturor
oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005)bb 16+
[url=http://new.photos.yahoo.com/oanavpopa/albums/]iosua[/url]http://new.photos.yahoo.com/oanavpopa/albums/
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
Simo78 spune:
oaana ti-am trimis PM cu nr de tel. Eu ma intelg foarte bine cu el, sunt multumita.
Despre avicena poate sa iti spuna Lorina , ea merge acolo.
Lorina noi stam in Tudor. Voi unde stati?
Simona
17+
Matei Hisham
poze
safira1 spune:
Buna 
In prumul rand pentru 1 Martie ( sper ca nu este tarziu) un La multi ani si 

.
Din pacate nu am mai putut intra pe site pentru ca am facut amniocenteza , dupa care am facut vaccinul antiD si a trebuit sa stau in pat cateva zile ,luand si cateva antibiotice .
Dar a trecut....
befor_after felicitari ptr, caruciorul roz
fetelor ati scris atat de mult si eu n-am retinut mai nimic ,spre rusinea mea , scuze
va pup si sa aveti o zi frumoasa
safira1 spune:
am vazut ca exista un mail comun , imi puteti da si mie parola si sa-mi spune-ti cum pot intra .
va pup
ps - treb sa-mi activez PM