Mamici de iulie-august 2007 (24)
Raspunsuri - Pagina 12
Vivela spune:
Andra, am activat PM. Sper sa mearga, stiam ca il am activ, mai primisem mesaje, dar s-o fi intamplat ceva intre timp
.
Gabi
14+
Miracle inside,
Vinovati de un miracol
Samurai-lady spune:
Buna fetele,
Eu am ramas foarte in urma cu cititul si cu scrisul.
Rushine sa-mi fie !!! 
Azi mi-am luat sutiene de gravidutza si ceai din plante special pt.gravidutze si mame ce alapteaza.Fara cofeina,cika.
Azi,in Japonia este sarbatoarea fetelor,HINAMATSURI-i se spune si am
iesit in orash cu socrela,socrul si eu cu baietii mei cei doi.Scopul a
fost sa papam sushi,ceea ce nu e interzis aici pt gravidutze.Doar tre
sa respecti gramajul pe saptamana,cika intre 70-80 gr peste crud,cand esti cu bb in burtika.
Ca o curiozitate:aici eu pap si oua crude,amestecate cu sos de soia si puse peste orez.Am citit ca nici ouale crude nu sunt recomandate in sarcina,dar aici nu iti spun ginecologii nimik.Ca de 8 ani le tot mananc si nimik rau nu s-a intamplat.
Va pup 
Samurai-lady
18 weeks
si bb Ken 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">
Cum a venit pe lume Samurash bebe
Samurai-lady spune:
Sper sa nu fie considerata reclama paginutza pe care o dau.E un site american si trimite in toata lumea.Ador lucrurile de fetitze de aici.
Dar am luat multe si pt.Ken de la ei si sunt minunate.
www.gymboree.com
Vizionare plakuta
Samurai-lady
18 weeks
si bb Ken 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">
Cum a venit pe lume Samurash bebe
lorinaoo1 spune:
mai dar ce pustiu e pe aici, se cunoaste ca ati iesit ca gazutele la aer
Spring is in the air... parca asa spunea un cantecel
Samuray-lady faine hainute, si cele pt fetite chiar sunt adorabile. Pe aici pe la noi nu gasesti asa ceva.
Alimentele crude sau semipreparate nu sunt indicate, in general, in sarcina pt ca se considera ca te expui la risc de contaminare cu listeria sau toxoplasmoza, care afecteaza si fatul. Acu, nu stiu ce sa zic, daca ouale sunt verificate, cumparate din sursa sigura (nu de la tarani sau luate de la gainile bunicilor
) cred ca nu sunt chiar asa de periculoase.
Lavinia-nasica de moflea
burtica
Lorina 20+
Simo78 spune:
Gata cu plimbarea.
Samurai-lady hainutele sunt superbe. Am tras acum o raita si prin magazine, si se gasesc si la noi hainute frumusele, pentru bebelusi cel putin.
Simona
17+
Matei Hisham
poze
Carmena spune:
Buna!

Chiar liniste se vede ca at iesit la soare...Noi nu ca il am pe Stefi putin racit asa ca stam prin casa si impingem la masinutze...![]()
Nma, m-ai linistit. Bine ca macar la dr ginecolog poti intra fara asteptare. Imi pare rau sa aud ca ai probleme. Cica in sarcina suntem mai predispuse la entorse, rupturi ca sunt ligamentele sensibile... Sanatate multa!
Eu ma revolt cand aud de cozi interminabile la orice, darmite la dr! Am fost si eu sa platesc cablu ieri, si m-am umplut de nervi. Am stat la o coada aproape o ora si desi am o burtica considerabila nici un participant la coada nu mi-a spus sa intru in fata! As fi refuzat, nu provoc eu polemici pe tema asta, dar imi dau seama la ce grad de nesimtire s-a ajuns in Ro!
Din cauza asta cand merg in hipermarket ma infing la casa prioritara si atat le trebuie celor de la rand sa zica ceva ca ma fac "tata" in adevaratul sens al cuvantului!![]()
Uf, oare de ce trebuie sa fim atat de rai? Soacra-mea imi povestea ieri ca s-a urcat in tramvai si desi schiopata vizibil(s-a operat la un deget de la picior) nici un tanar zdravan nu s-a ridicat de pe scaunele din fata rezervate printre altele persoanelor cu probleme! Nu e posibil asemenea nesimtire...![]()
Hat ca mi-am varsat oful aici la voi, dar stiu ca ma intelegeti, probablil patiti tot la fel...
Pupicim si sa aveti o duminica frumoasa!
Carmen
16+ si Stefi
3 ani
before-after spune:
Iata am ajuns in sapt 17 si am aflat ca avem o
!!!!!!!
Suntem foarte fericiti, nu aveam preferinte de data asta (fiind primul copil). E o artista balerina, tot timpul se misca la echo. Deocamdata eu nu ii simt miscarile, deh...e delicata; nu vrea sa ma deranjeze.
o singura pb am: mi se face rau foarte des, mai ales dimineata, daca stau in picioare mai mult de 10 minute. doctorii mi-au spus ca e de la lipsa de lichide (dar cat sa bei frate?), ca analizele sunt foarte bune.
om trece si peste asta, si abia astept urmatoarele etape.