PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (35)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

O primavara frumoasa,
plina de realizari si
multa sanatate!

Martisoare virtuale si
pupici dulci tuturor!

Anasia,leistra,Roxana si Lidia,multi pupici puiutilor vostrii din partea Dariei

Felicitari noilor dintzoci!Felicitari Stefanut pt sezutul in poponeata!

Sabina,si noua ne mai ies cateodata bubite-n jurul guritzei.Si mai mult ca sigur apar de la mancarica cu care ii "manjim" noi,fara intentie,bineinteles.Dar si dispar repede.

pupici

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

6-7 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Lushk eu am catel si mama mea la fel. Marti Alexei s-a repezit si l-a pupat pe nas pe catelul mamei (e mai mic de inaltime). Asta este...Oricum pediatra mi-a spus clar ca bolile pe care i le poate transmite cainele le poate lua de oriunde altundeva asa ca sa stau linistita.
Sabina te rog sa ne pui ofertele pe mail-ul comun.
Legat de olita. Eu nu intentionez sa il pun pana la 1.5 ani. Oricum habar nu are ce e aia olita pana atunci si chiar daca m-as chinui sa il invat sa faca ar fi o forma de dresaj. Copilul, din punctul meu de vedere, se educa nu se dreseaza.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Fetelor vroiam sa va zic ceva legat de soti. Faceti tot posibilul ca macar o jumatate de zi sa isi petreaca doar ei cu copilul. Altfel ei nu inteleg ce facem noi acasa si incep sa puna intrebari si probleme care nu isi au rostul. Va spun sincer eu am lipsit 5 zile de acasa iar sotul a stat doua dintre ele cu Alexei.Cand am intrat pe usa mi-a zis: Doamne cat de multe ai tu de facut cand stai cu el. Eu daca nu veneai acum ma impuscam. Acum vede altfel problema. Incercati si voi mai ales cele care nu primesc nici un pic de ajutor din partea sotilor.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutex spune:

O intrebare legata de iaurt - are ceva daca ii dau in fiecare zi? Mariuca mea doar asa mananca legumele (si papa tot), cu iaurt. Ii iau din comert, nu-i fac eu.

Mamaluidavid, la tarcul vostru partea pe care se sta face parte din el? ca ce am vazut pe link-urile alea sunt doar gardutul. La fel si cel indicat de doniro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

quote:
Originally posted by Ancutex

O intrebare legata de iaurt - are ceva daca ii dau in fiecare zi? Mariuca mea doar asa mananca legumele (si papa tot), cu iaurt. Ii iau din comert, nu-i fac eu.

Mamaluidavid, la tarcul vostru partea pe care se sta face parte din el? ca ce am vazut pe link-urile alea sunt doar gardutul. La fel si cel indicat de doniro.

Ancutex & bebe Maria (6 aug)
http://new.photos.yahoo.com/teeeeeeeeo/albums/

Si eu ii dau in fiecare zi lui Razvan iaurt,tot asa..ii pun in lgumite o data,apoi ii dau seara cu banana(cand nu ii dau branzica).Nu cred ca e vreo problema,sau cel putin sper sa nu fie.

SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic

POZE
www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

Ancutex si noi tot asa papam legumele, cu iaurt. Papa f bine asa, fara iaurt sunt CAH.

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Neatza fetele!
Ancutexcovorasul nu face parte din tarc,l-am cumparat eu separat,e ca un cauciuc mai moale,daca cumva cade bb nu il doare,sunt patrate si se construieste ca un puzzle.Oare am fost coerenta? Sper ca ai inteles. Covorasul e ieftin,parca vreo 10 $ a fost.Daca in Romania nu se gaseste eu pot sa trimit,da-mi un PM. Valabil pt. toate fetele.
Dariana,Genie felicitari pentru dintzoci!
Mamidestefan ce frumos sta Stefan in funduletz
Mada imi pare rau sa aud ca nu va merge prea grozav cu diversificarea. Pilaf ai incercat sa ii faci? Patricia de cand i-am dat pilaf nu mai prea vrea legumele simple,piure ma refer.Dar in pilaf pot sa ii pun ce legume vreau,rade castronul. Dar aici se mananca oricum orez de 3ori/zi asa ca nu e chiar iesit din comun. Chiar ficatul si galbenusul de ou le amestec (pe rand) cu orez si mananca foarte bine.
Ca sa nu mai zic ca orezul ma salveaza mult de tot,eu dimineata fac la aparat pentru noi,daca iesim afara si ne intoarcem mai tarziu decat planuisem si Patriciei ii este foame tare ii dau orez gol si sa vezi ce ii place.

Stefania, mami de David(24 dec.2004) si Patricia(12 iul.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinasv1 spune:

Buna mamici (hm ce frumos suna, unele dintre noi o sa sarbatorim pe 8 prima oara ca mamici ) La multi ani in avans!

Sunt mai matinala azi, am de terminat lucrarea de dizertatie si ma chinuie constiinta, dar nu m-a lasat sufletul sa nu ontru si pe aici sa vad ce ati mai scris. Si ptr ca nu ati fost f harnicute uite ca apuc sa si postez .

Eu nu i-am facut pana acum iaurt? Cine stie cum se face cel in casa, ca nu as vrea sa ii dau din comert deocamdata. Totusi cele care le dati din comert ce marca folositi?

Felicitari si lui Stefanut cu ocazia probarii funduletului . Este tare gingas. De acum oricum o sa vrea mai mult, asta este rampa.

Pupici si va las ma intorc la lucrarea mea ca acum se scoala gandacelul sa pape .

Tina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

8 lunisoare

Rares Andrei, baietelul lui Amabella

Petra, fetita lui codritu

Daria, fetita lui doniro

Rares Cristian, baietelul lui veragvm

7 lunisoare

Ana - Daria, fetita lui iube2001

Radu, baietelul lui save

Bianca, fetita lui arsenie

VARSTA DARIUS-THEODOR

DIVERSE DARIUS MURDARICI

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

maidestefan. felciitari ptr minune mica. M-am uitat la fotografie...hihihi in curand nu o sa mai stea acolo asa cumintel...hihihi si caloriferul ala din peisaj va trebui flancat, acoperit etc. Alexia mea cand e pe jos se baga cu capul intr-un corp de la biblioteca si are tendinta sa atinga tot ce e colturos si cu posibilitate de lovire. Ufffffff. Acum 2 zile...a cazut din pat, cu mine langa ea..am pazit ce am pazit pana....si acum mai tin minte sperietura. Am plans o gramada si nu am putut sa dorm noaptea aceea ( im venea in minte imaginea cu ea jos).
Miruna, ai dreptate cu barbatii. Eu cand mai plec in oras si o las pe Alexia cu al meu, cand ma intorc il gasesc terminat ( el inca pune motivul ca vrea tzatzi). Ma asteapta la usa si nu are rabdare nici sa ma descalt...adevarul e si ca mandra mea cred ca s-a obisnuit cu mine si plange cand nu ma vede o perioada mai mare.
Sabana, cum mai e cu muntele ( nu am avut timp sa citesc din urma)!

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput