salutare fetelor!am si eu o dilema:dupa un act sexual am sangerat,cu toate k nu am avut nici o durere...2-3zile mi s-au scurs picaturi d sange,dar nu m-am speriat deoarece ma gandeam k imi anunta venirea menstruatiei..si mi-a venit!!!mentionez k am racit la burta f tare...si am observat k mi-au curs 2cheaguri maricele...si mi-e teama sa nu fie ceva grav,plus k am avut niste crampe ingrozitoare si intepaturi d toata minunea..oricum urmeaza sa merg la un medic..dar,am cam intrat in panica..sa fie d la acea raceala?!voua vi s-a intamplat asa ceva?!ce sfaturi imi dati?
mie mi s-a intamplat asa ceva acum 3-4 ani, eram in Ro pe atunci...am mers la medic mi-au facut toate investigatiile posibile, totul iesea ok, nimic anormal.In fine,am ajuns la histeroscopie, in urma caruia s-a hotarat:sangerarile proveneau de la endometru care se ingrosase peste masura pe fondul unor schimbari hormonale din corp, din diverse motive....cel mai probabil ucigatorul stress.
Am facut si un tratament de altfel care a dat imediat rezultate.E vb de polidin facut in perioada menstruatiei 2/zi tipt de 5 zile.iN LUNA URMATOARE nu s-a mai repetat povestea, si de atunci niciodata.
La mine,la fel aveam sangerarile in cauza numai inaintea menstruatiei, camcu o sapt sa zic...
vacanta Filipine
vavanta Brasil
18+
Eu elimin cheaguri la fiecare menstra. E ceva normal, pt. mine. Si de fapt, nu sunt chiar cheaguri, sunt ca si niste mucusuri, groase si inchise la culoare.
Noi 2 singurei