Inimioare de iulie-august 2005 (12)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Andreea, o sa fie mai bine. nu spun o sa treaca, fiindca mie si acum, dupa 7-8 luni, mi-e greu sa o las pe Sofia la gradi daca plinge, dar stiu ca ii place si invata multe chestii noi, e ingrijita bine si creste frumos.o sa vezi cind se mai acomodeaza si Teo, o sa fie mai usor.Domnisoara mea vorbeste super, numara pina la zece in finlandeza, completeaza cuvinte la cintecele si poezii si in romana si in finlandeza, cinta, danseaza, deseneaza, lipeste- sunt foarte multumita de cum se ocupa de ea. nu zic,partea cu romana e meritul nostru, dar la finlandeza chiar nu avem nici o contributie. o sa vezi ce repede isi va da drumul cu totul in colectivitate si cind va face progrese,iti va fi si tie mai usor.
dania.nicol,pisicut, sanatate la baieti!
Anda, ce faceti, dragilor? cum va merge acasa, si-a mai revenit Andrei?
Mari,Anca,Ioana, care e viata voastra? Irina,Mona, vad ca ati mai intrat,sper ca sunteti bine si voi si fetele.
o saptamina buna tuturor
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Pupici multi tuturor puilor mici, fie ei bolnaviori, sanatosi sau mari artisti in pozici.
Acusor, eu cand il las pe Andrei si o ora cu altcineva, simt ca innebunesc de dorul lui. Peste 1 luna il voi duce si eu la gradi si cred ca o sa fiu distrusa pana ma obisnuiesc sa stau departe de el. Mult curaj iti doresc si...asta e viata. Nu avem de ales. Chiar daca ne e greu sa credem, puiutii nostrii mititei, acum au crescut si se pot desprinde de noi.

Luminita, Gabi si Andrei Tudor - ingerasul nostru cu ochiii ca cerul(16 august 2005)

Album Andrei

www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete

Povestea nasterii ingerasului nostru

Mergi la inceput

Pisicut sanatate multa la bebic. Nu te speria ca toti copiii fac asta.

Delia, cu intarziere LA MULTI ANI!!!

Luminita, Gabi si Andrei Tudor - ingerasul nostru cu ochiii ca cerul(16 august 2005)

Album Andrei

Mergi la inceput

Anis, vad ca faci numai fetite pletoase. Andrei la 1 an si 7 luni are par cat are Iarina la 2 luni
Sa va traiasca si sa creasca mari si sanatoase

Album Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Buna.
imi pare rau ca are Alex giardia, pisicut.sper sa ii treaca repede si cu maselele.off inca ne chinuim cu ultimul set de 4,stim cum e.
Laura,am vrut de mult sa iti spun,verisoara mea a luat 2mil alocatie pe luna ian.fetita ei a facut 2 ani pe 6 ian.deci nu vad tu de ce nu ai lua si in luna in care fac strumfii 2 ani.spor la munca.ce sa facem mai devreme sau mai tarziu trebuie sa incepem.
Acusor, succes in continuare la gradi.
Magda,mersi de intrebare, sunt zile cand sunt f busy la munca si zile cand mor de plictiseala.partea buna e ca ma duc cu sotul la munca,ca lucram la aceeasi firma.numai ca el nu lucreaza cu mine in birou. ne vedem in pauze sau ne mai intersectam in cursul zilei de cateva ori,uneori mai des,uneori mai rar.avem 3 pauze si ma oftic, io nu vroiam nici una ca sa ajung mai repede acasa.dar legea e lege...
Oani a mea creste, e o frumoasa.nu imi vine sa cred ce progrese face.scrie,coloreaza(mazgaleste cu culori si zice ca a facut un ou,pisica,etc),canta,danseaza,completeza cuvinte de la poezii/cantece(ro/engl),face propozitii de genul:mergem afala la copii/ia-ma,te log-adica in brate-, good morning,how are you,etc.
acum vreo 3 sapt a inceput sa puna nume la jucarii.asa ca o pisica de plus se cheama Punti(nu avem pe nimeni cu numele Punti sau Tombi,asa ca numele astea sunt trademark),alt catel de plus-Tombi,pe soricel-Andrei(pe un copil de afara il cheama asa), omida-Ba(asa zicea ea la omida cand nu putea sa pronunte tot cuvantul), fluturele-Fal-Fal,pestele-Fish/Nemo.
se joaca frumo afara/in casa. papa mai rau-des,rar mai bine.lapte la greu.noaptea tot asa des se trezeste bea si 800ml de lapte.cel mai putin bea 500ml/noapte.se trezeste de minim 3/ori si isi bea laptele si adoarme la loc asta cand e de gasca.cand nu e mai cu scandal
mie imi e tare greu fara ea ziua si recuperez cat pot cand vin de la munca si in weekend.

va pup pe toate.

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

wow,Delia si eu am uitat sa spun La multi ani

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

Dede-La multi ani cu sanatate lui Adi!

Mona-pupam micuta mancatoare de scoici!

Dania.Nicol-multa sanatate baietilor,uff,virozele astea se tin lant!

Pisicut-sper din suflet sa-i treaca lui Alex cat mai repede giardiaza ca noi ne chiunuim de 7 luni cu ea!

Andreea-Nici nu pot sa-mi inchipui ce-i in inima ta,eu refuz deocamdata sa ma gandesc la momentul asta,dar incet incet vine radul la fiecare,astea sunt legile vietii!

Ema-ce de lucruri stie Oani,bravo! Cu cine o lasati cand sunteti la serviciu?

Magda,esti o draguta ca de obicei! Azi sunt mai bine.De Sambata am inceput sa-l tin pe regim fara gluten,deja imi faceam scenarii despre cum va fi viata lui si implicit a noastra fara gluten.S-a intamplat o chestie destul de ciudata zic eu,incepuse sa-mi faca scaun-legat-dupa fiecare masa,ieri a avut 7 scaune.Azi a venit la noi o dr. pediatru si mi-a spun sa nu-l mai tin pe regim pana nu aflu ceva sigur.Mi-a mai zis sa-i dau Senzyme(enzime digestive)pana termin sticluta si sa-i dau 3 mese de mancare pe zi si doar 1-dimineata de lapte,in fine mi-a schimbat un pic programul.Acum sa vedem cum va evolua,mai trebuie vazut daca am scapat definitiv de giardia.Vorba ta,incerc sa traiesc fiecare zi pe rand.
O sa incerc sa intru mai des macar pt. 2 vorbe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Intru sa va salut si sa va pupik pe toate, mamici si copilasi.. mareeeeeeeeeee

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicut spune:

Acusor ai sa vezi ca se va obisnui cu timpul Teo. Alex si acum cand merg dupa el plange si ma strange tare in brate si zice daga (draga), in plus 2 zile in afara de ceai nu a vrut sa manance nimic la cresa. A recuperat acasa, am zis ca i se face rau de cat a mancat. sa va acomodati repede si sa nu va imbolnaviti.
Luminita multumim de urari. Si voua va doresc acomodare rapida la cresa si multa sanatate.
emaaimee multumesc. Felicitari fetitei carliontate pentru progrese, ce multe stie. Bafta multa la servici si sper ca deja esti mai bine cu tensiunea. Alex bea foarte putin lapte in comparatie cu zana ta, iti cere ea?
Anda si eu sper sa scape puii repede de giardia. Al meu deja a inceput sa manance, nu face scaune moi. Acum sa vedem ce ne mai recomanda doctorita.
Anis intoarcem si noi salutul si pupicii.
Simona, Diana, Kulta, Katink, Hristina, Irda, Yasmari, brianamica, Giana pe unde mai sunteti, ce mai faceti? Sper ca si voi si puii sunteti bine si va asteptam la povesti, cand aveti timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dania.nicol spune:

Buna dimineata la mamici si pitici!

pisicut - poate nu este nimic daca analiza a iesit negativa, "dagul" de el
valcampan - nastere usoara nasei si la cat mai multi banuti in pusculita ca noi nu prea reusim, cheltuim pana la ultimul leut
acusor - o sa vezi ca o sa va acomodati amandoi cu situatia asta noua, o sa fie bine, o sa invete acolo multe lucruri pe care noi nu avem timp sa-i invatam. Ce mai plangeam cand l-am dus pe Cata eu la servici si el la cresa si ce o sa mai plang si la Sebi offffff
mamini - multumim mult va dorim si noi la fel
emaaimee - sunt uimita de cate stie micuta ta. Sebi cred ca face doar un sfert din cate face ea, dar poate fetitele sunt mai istete Felicitari si tie mamico pt ca ai si tu un merit la asta
andatudor - speram sa fie pe drumul cel bun cu tratamentul pt ca prea v-ati chinuit, sanatate multa
anis - si noi va pupam si va dorim numai bine
lulu75 - si eu cred ca uneori noua ne e mai greu sa ne desprindem de ei, chiar si pt cateva ore dar asta e cresc nu avem ce face

Noi suntem mai bine mai avem inca tratament, nu au mai facut febra. Sebi nu prea are pofta de mancare dar nu il fortez, sper sa isi revina repede. Ii place afara la joaca dar nu prea l-am tinut mult din cauza vantului.
Va pupam pe toate si va asteptam pe aici

Mami de doi: Sebi<18.07.2005> si Cătă<06.03.1997>
Stelutele mele PovesteAtat e Sebi de mare si atat e Cata de mare

Mergi la inceput