Singerare neasteptata

Singerare neasteptata | Autor: adria

Link direct la acest mesaj

Am 34 de ani. Eu si sotul meu tot incercam sa avem un bebe de 5 ani… Am tot fost pe la doctori si se pare ca nu exista o explicatie pt nereusita noastra (ciclu regulat, ovulatie in a 11 zi, analize hormonale ok) si nici sotul (spermograme relativ bune). Inca mai speram ca intr-o zi sa reusim…
Problema mea, mai noua, este ca am o singerare maronie care a inceput acum 3 zile in a 14 zi a ciclului mestrual… seamana cu fiecare sfirsit de ciclu mestrual… Nu mi s-a mai intimplat niciodata pina acum, totul mergea ceas, singura diferenta fiind ciclul mai putin abundent.
Nu doare nimic, nu ma simt rau, doar ma sperie aceasta singerare. Deocamdata nu pot ajunge la doctor… Va rog sa-mi spuneti cam despre ar putea fi vorba, bineinteles raspunsul nu va nu exclude vizita mea la doctor intr-una zilele ce vor urma.
Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miriama spune:

Eu am 2 copii si am patit acelasi lucru imediat dupa ce am ramas insarcinata. Fa un test de sarcina. Iti doresc sa ai noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria spune:

Nici nu stii cit de mult m-as bucura sa fie asa... s-ar indeplinii dorinta noastra cea mai mare!
Deja e a 4 a zi si singerarea a fost mai multa si mai rosie... parca-i tot ciclu...
simbata va merge sotul sa ia un test de sarcina ca eu voi lucra, ca de asta nu pot sa ajung la doctor pina vinerea viitoare. Si nici nu indraznesc sa-i spun sa cumpere testul ca sa nu-i dau sperante...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Adria,daca e sarcina (ceea ce-ti doresc!) sangerarea nu e OK, adica ia-ti urgent un test de sarcina si daca e pozitiv,fuguta la doctor..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria spune:

Am fost la urgenta vineri seara si mi-au zis ca-i sarcina extrauterina, ieri, simbata, m-au operat si din fericire sarcina era mica si n-au trebuit decit sa-mi curete... asta a fost...
Azi ma simt mai bine si sint acasa desi s-au purtat ff frumos cu mine la spital abia asteptam sa ajung acasa...
Sint tare dezamagita dar asta e! Sa speram ca vom reusi pina la urma...

Multumesc foarte mult ca ati fost alaturi de mine!!!

Mergi la inceput