Mi s-a blocat spatele!!!

Mi s-a blocat spatele!!! | Autor: Angelinne

Link direct la acest mesaj

Mi s-a blocat spatele, abea mai pot sa ma misc asa aplecata in fata ca o baba. Nu stiu ce sa ma fac ca asa ma doare. Iau mydocalm si ketonal , unguente...dar parca nu ma lasa....si azi noapte abea am dormit. Am facut electrostimulare si mi-am pus niste electrozi pe laterale(la sale) si ma gindesc ca mi s-a contractat un muschi prea tare si mi-a prins un nerv. Caci toata chestia asta mi s-a intimplat la 5 minute dupa ce am iesit de la aparat si nu imi aduc aminte sa fi facut vreo miscare gresita.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

mergi si fa-ti o ecografie, nu e de glumit
si stai infasurata intr-un prosop cald pana maine
te pup

quote:
Initial creeata de Angelinne

Mi s-a blocat spatele, abea mai pot sa ma misc asa aplecata in fata ca o baba. Nu stiu ce sa ma fac ca asa ma doare. Iau mydocalm si ketonal , unguente...dar parca nu ma lasa....si azi noapte abea am dormit. Am facut electrostimulare si mi-am pus niste electrozi pe laterale(la sale) si ma gindesc ca mi s-a contractat un muschi prea tare si mi-a prins un nerv. Caci toata chestia asta mi s-a intimplat la 5 minute dupa ce am iesit de la aparat si nu imi aduc aminte sa fi facut vreo miscare gresita.

Angelinne

scumpei Bianca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mona72 spune:

poate fi o criza de lumbago ( am avut si eu).medicul a recomandat repaus la pat si caldura locala.daca nu cedeaza poti sa apelezi la tablete (sau supozitoare)anti-inflamatorii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

Parca azi ma simt mai bine. Si-au facut efectul medicamentele!Am

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex2 spune:

Rupanul da rezultate bune.

Alexandru

Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...

Mergi la inceput

Din pacate nu il suporta stomacul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea_soarelui spune:

Angelinne, eu is clienta veche a "blocajelor" de spate. Am facut si RMN si mi s-a spus ca e o usoara hernie de dis dar care inca n-are ce cauta la cutit si ca s-ar putea sa n'aiba niciodata daca respect anumite reguli. Mie mi-a recomandat un ortoped Arcocsia (5 pastile/1 pastila /zi) combinat cu pansament gastric. Am luat 5 zile asa ceva (is putin mai scumpute dar si-au meritat banii) si de appx un an nu am mai avut probleme cu spatele (eu ajunsesem de m-am blocat de 6 ori intr-un an si eram asa vioaie incit dimineata ma tineam de pereti ca sa pot merge). In rest...nu cara greutati mai mari de 1 kg, nu te apleca sau ridica brusc, ceva gimnastica speciala.
Numai bine va dorim si multa, multa sanatate.

Mergi la inceput

Tare urite sunt durerile....am auzit de acest medicament...a luat prietenul meu pentru menisc dar f rau l-a durut stomacul el care nu e deloc sensibil , eu in schimb am o gastrita!Sper sa ma fac bine cit de curind c toate ca f incet merg progresele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amyana spune:

Am avut si eu un "atac" din acesta (eu credeam ca e de la rinichi ) si cand am facut radiografie aveam coloana in dublu S. Pana atunci nimeni nu ma credea cand ziceam ca am dureri mari si mergeam "ca babele". Asa ca nu prea e de glumit.

mami &Andrei

"Esti absolut in sigurantza cand nu te afli nicaieri..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Black_Forest spune:

cum adica coloana in dublu S?

de la poti avea asa ceva?
de la sport?

"We could never learn to be brave and patient if there were only joy in the world."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Poate fi si din cauza unui nerv, cred ca tu ai intuit bine cauza, Angelinne....electrostimularea aia cred ca a suprasolicitat un nerv. Eu patesc asa de la curent si carat greutati, uneori chiar de la miscari gresite si, desigur, PMS-ul agraveaza....Mi-am facut radiogragie la coloana, este cam stramba din nastere - in S...cu lordoza (curbura lombara exacerbata) motiv pt care stau destul de cocosata....in timp va fi urat..Ca tratament: antiinflamatoare orale (Mydocalm, Aulin, Vioxx), supozitoare (diclofenac) si locale (unguente...care mai toate is apa de ploaie). Ultima criza grava m-a tinut mai mult de 1 luna.....cea mai recenta....cam jumatate din saptamana trecuta.
Fereste-te de curent si de orice factor care poate declansa aceste crize....si ceva miscare, poate cateva miscari de gimnastica medicinala nu ar strica.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput