Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (45)
Raspunsuri - Pagina 31
ralucis spune:
tocmai vroiam sa raspund si eu la intrebarea lui zax, dar diana a zis tot ce aveam si eu in cap (de fapt mai mult
). Eu am intrebat-o pe dr pediatru si a zis ca la un an sa le facem pe acelea trei de care zicea diana, plus DTP, plus sa-l facem pe cel pt haemophilus influenzae. nu vreau sa spun prostii, dar noi pana acum am facut vaccinul de la stat si cred ca la un an o sa fie si unul cumparat, trebuie sa mai intreb data viitoare cand mergem.
EllaX spune:
Zax, noi nu stim inca daca facem vaccinul antivaricela.
DianaR, ia ghici, cine mai face mofturi la mancare, de vreo 2-3 saptamani? Ana mea! Ba nu bea laptele, ba nu mananca fructele, ba scuipa legumele... asta cand nu face nazuri la toate. Lucreaza din greu la dintele 4, care o chinuie de numa', si vomita cu drag
de cate ori incercam sa ii dam sa manance mai mult decat vrea. Evident, acum ii dam strict cat vrea sa manance, ca ne-am saturat de spalat tot prin casa. Cica asa era si barbatu-meu, varsa cand vroia el.
Doroti, avem de anuntat cate ceva: Ana sta in fundulet de la 5 luni si trei saptamani, sta in 4 labe de la 6 luni si jumatate (aproximativ), dintele 3 (incisiv central sus stanga) i-a iesit la 7 luni si 27 zile, la 7 luni si 28 de zile si-a dus (cu greu!) piciorul drept la gura si l-a gustat, la 8 luni a inceput sa mearga in 4 labute.
EllaX cu Ana (30 iunie 2006) si tati Andrei
mikiion spune:
quote:
Originally posted by EllaX
DianaR, ia ghici, cine mai face mofturi la mancare, de vreo 2-3 saptamani? Ana mea! Ba nu bea laptele, ba nu mananca fructele, ba scuipa legumele... asta cand nu face nazuri la toate. Lucreaza din greu la dintele 4, care o chinuie de numa', si vomita cu dragde cate ori incercam sa ii dam sa manance mai mult decat vrea. Evident, acum ii dam strict cat vrea sa manance, ca ne-am saturat de spalat tot prin casa. Cica asa era si barbatu-meu, varsa cand vroia el.
EllaX cu Ana (30 iunie 2006) si tati Andrei
Noi inca nu avem dinti, nici macar unul micut, si dintr-un mancau s-a transformat intr-un mofturos. Sper sa fie trecator. Dar oricum la cele 11 kg ale lui are de unde sa dea jos

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Marc
mikiion spune:
Ma uitam pe site-ul nostru de mamici sa vad daca e cineva «mai mare» decat mine!!! Si m-am distrat pt. ca avem o mamica OANA.IAT care s-a nascut de 3 saptamani
.
Daca vreti, puneti si data mea de nastere 26-11-1971
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
Virsta Marc
mikiion spune:
Si Marc Adrian are la 9 luni 11 kh si 76 de cm.
Virsta Marc
doroti_5 spune:
Fetelor deschid capitol nou sa nu ne bata moderatorii.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4 si 5www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
doroti_5 spune:
Fetelor ia poftim la un capitol nou nout.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4 si 5www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem