Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (19)
Raspunsuri - Pagina 30
Dia1609 spune:
roxanica, eu asa am citit peste tot: la 4 luni diversificarea se incepe pt copiii garsunei cu fructe si legume - suculete, pireuri, pt cei mai slabuti - cu cereale ... si aici ma refer strict la copii care sunt hraniti cu formula, nu cu lapte de mama ... cei alaptati incep diversificarea dupa 6 luni (norocul lor, ce-as fi vrut sa mai fim si noi in categoria asta)
Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
aka spune:
Crina Maria, Antonia Gabriela, Norbert, Oliver Viktor, Bianca-Andreea, Georgia Helia
Fetelor pana la urma unde se tine petrecerea? La Constanta sau la Iasi? Oriunde ar fi venim si noi ca suntem mari amatoare de party. Avem 
pentru toti sarbatoritii, si un platou cu
.
Va pupam pe toate
.
Monica
de
Maria Cristina (20.12.2006)
Poze Maria Cristina luna 2,1
varsta Maria Cristina
printesa noastra
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti
adinazot spune:
In sfarsit mi-a adormit pitica!!!a supt 170 ml fara sa respire,ea bea milumil 1,pe care il schimb acum cu milumil 2,ca se pare ca nici nu se mai satura cu 1.Eu de o saptamana ii dau suc de morcov cu mar,si cred ca din cauza asta o mai chinuie burtica,dar a zis dr sa nu intrerup,ca se va obisnui.Si ii cresc portia cu cate o jumatate de lingurita pe zi.Sa o luam incet...
Mai e putin si mergem la vaccin,brrrr
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 4
doradora spune:
doamne, cat ati scris!!!!
noi am sarbatorit sosirea primaverii in parc, a fost f frumos, iar acum, ca ne-am intors acasa, va pupam si va trimitem cate un pupic pe post de martisor
chris +
alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">bebeii nostri
doradora spune:
avem o intrebare intrebatoare, pt cine stie sa ne raspunda:
- care sunt conditiile de calatorit cu avionul pt bebei? si aici ma refer la existenta sau nu a unei limite minime de varsta, sau la felul in care o schimb de pampers si ii incalzesc biberonul.
- cum se trece in pasaport? o trebui oare ceva special, de la notar, ca e de acord si celalalt parinte, in conditiile in care plecam toti 3?
chris +
alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">bebeii nostri
dandusa spune:
quote:
Originally posted by dianocica
cine punea bancurile alea cu ..la primul copil, la al doilea si la altreilea...? scuzeam uitat
_
diana(03.12.06)
david 1 2 3 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
DONIA,din cite mi-aduc eu aminte...
Virsta
Crinuta, 1, 2, 3, 4Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
dandusa spune:
DESIREE,
un pooopic maare lui Octavian,multumim de cadou,emotionant...,foarte frumos
AKA,
multumim de cadou,pooopam fetele
Virsta
Crinuta, 1, 2, 3, 4
Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
Dbunny spune:
Fetele, ma mai tineti minte ?
Sunt Dbunny(Diana, mamica de nov-dec), mamica lui Daniel.
N-am mai intrat pe net de 4 luni cred.
Cum mai sunteti ? ce va fac bebeii ? Noi crestem frumos, avem aproape 7 Kg(vineri am implinit 3 lunisoare) si abia asteptam sa incepem sa papam cereale fara gluten.(aici se dau de la 4 luni, dar nu-i regula generala)
Am avut( si inca mai avem destule) probleme cu colicii. am bagat in noi ceai de chimen si ceai anticolici de la farmicie, dar nimic nu parea sa functioneze. Acum am schimbat laptele si parca-i mai bine..
Abia astept sa ma pun la zi... n-o sa am timp sa citesc tot..dani nu ma lasa. Ce-i mai nou ? Ce mai zice Miro, Asiza, dolores ? Fetelor dati de stire...
va pup
Dbunny cu
Daniel
anateo2004 spune:
chris,noi am trecut-o anul trecut pe teo pe pasaportul meu.me-am dus la sediul central,de la romana mai sus.au camera special pt copii,si nu am stat mult.nu mai trebuie declaratie de la notar,deoarece exista un formular pe care il completeaza celalalt parinte si il semneaza in fata oficerului.
in legatura cu calatoria cu avionul,nu exista limita de varsta,pana la 2ani nu au loc si nu se plateste bilet.ca sa ii faci lapticul ceri apa calda in avion.
Lavinia_P spune:
LA MULTI ANI CRINUTA SI ANTONIA!!!

SA CRESTETI MARI SI SNATOASE!
Eu mi-am mai revenit cu lapticul..am insistat din ora in ora si cu pompa pe langa.Am incercat formula ,din biberon nu a vrut.Din lingurita nu a comentat.Ce-o mai fi si asta?Oricum are un gust super naspa si Milumil.
Eu nu stiu cum sa fac sa eructeze noaptea.Am stat si 40 de minute..dormind pe mine,in toate pozitiile... nimic!El dormea dus.mi-era si mila ca il tot sucesc asa.
Am renuntat ,si dimineata sa te tii framantari si zbucium si ridicat genunchii, vreo 3 ore pana face kk.
Nu plange,dar eu nu pot dormi asa.Ca nu-l pot lasa..tre sa il linistesc, ba in brate ,ba pe burta ba masaj pe burtica.

"minunea mea"