Nicer-Dicer

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pepenash spune:

Multumesc frumos pentru raspunsuri! Cred ca m-ati convins Razatoarea Borner o am si eu de cativa ani, dar nu o gasesc la fel de utila cum pare sa fie Nicer Dicer. O folosesc, nu zic nu, dar ingredientele pentru diverse salate ajung sa le toc tot manual. Va mai povestesc despre aparat dupa ce-l achizitionez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

quote:
Multumesc frumos pentru raspunsuri! Cred ca m-ati convins Razatoarea Borner o am si eu de cativa ani, dar nu o gasesc la fel de utila cum pare sa fie Nicer Dicer. O folosesc, nu zic nu, dar ingredientele pentru diverse salate ajung sa le toc tot manual. Va mai povestesc despre aparat dupa ce-l achizitionez!
Sper ca nu ai uitat sa ne spui cum e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Azi eu am facut legume la cuptor cu ou si branza. Toate legumele ( ceapa, morcov, telina, brocoli, rosii, dovlecel, ardei) le am tocat cu nicer dicer. Am avut vitezaaaaa mare si arata si bine!

corinadana mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Miercuri ar trebui sa-mi vina jucaria. Am fost putin plecata si am amanat comandarea lui, dar dupa ce m-am intors, am trecut la fapte. De-abia astept sa il testez

Mergi la inceput

Si cat te a costat Pepenash?

corinadana mama Ralucai

Mergi la inceput

159 RON a fost. L-am gasit pe site-uri in afara tarii ceva mai ieftin (aprox. 30 $), dar cu taxele pentru transport adaugate este posibil sa fi ajuns tot cam la acelasi pret.

Mergi la inceput

Ce am eu tot din neamul lui, a fost 28 cu transport cu tot ca dupa aceea l am vazut pe raft (20)

corinadana mama Ralucai

Mergi la inceput

L-am luat, l-am testat si sunt multumita. Isi face bine treaba si am inceput sa mancam mai multe salate, ceea ce este o binecuvantare pentru silueta Sper sa nu se toceasca lamele dupa cateva luni. Oricum, isi merita banii, scutindu-ma de a taia manual fructele sau legumele, astfel economisind foarte mult timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Ma bate si pe mine gandul desi am vazut reclama doar o data. Pare super util mai ales ca eu fac ciorbele mai dese si cu multe legume tocate. Stau o groaza sa le fac cubulete pt. ca nu imi plac date pe razatoare sau tocate in robot, sunt prea marunte. Sper insa sa tina lamele pt. ca eu am o matura Swivel Swipper si sunt foarte multumita de ea dar deja s-au cam stricat rotitele si se blocheaza si nu are nici 6 luni. Deci ma tem ca produsele 'as seen on tv' sunt bune dar putin fiabile.

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Ma pregatesc sa il comand si eu (poate asa fac mai des supe, salate, etc ....)
Edit: prin telefon l-ati comandat?

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput