Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (163)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BUMBITA HA HA CA EU PORT MARIMEA 38 SI LA PARTEA DE SUS INTRU SI IN 36 LA O ADICA.DOAR DUPA NASTERE VREO CATEVA LUNI MI-A TREBUIT 42 SI PE URMA 40 ,DAR NMAI LA FUSTE SI PANTALONI.

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

pai ce sa zic monica decat FERICITOOOOO!!!!

ma bucur mult pentru denisa. cred ca sunt foarte fericiti.

poze si filmulete cu ingerasul nostru

bumbita 11 + si mami de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Bia foarte frumos din partea lui Ayan ca a venit sa-ti aduca martisor!! Sper ca i-ai gatit ceva bun de papa.
Mirelus nu te mai gandi la toate prostiile, doar nu-l terorizau alea pe dani la cresa, el era trist ca era departe de cei cunoscuti si iubiti. Sa porti sanatoasa martisorul
Bumbita lasa ma ca ne facem noi manechine dupa aceea si o sa gasim tot felul de toale. parerea mea este sa uiti o perioada de blugi si sa cauti jerseuri, care sunt comode si se adapteaza perfect starii in care te aflii, se intind o gramada
Tatiana, pupicei puilor sunt scumpi foc, si foatre frumos se mai joaca impreuna.
Toanca si eu gatesc cu placere maxima odata pe saptamana, restul este corvoada!!
Moni, ai niste ghetute in poza, merge bine Diana cu ele?? I-am luat si eu Ioane ceva asemanator si mi se pare ca sunt cam grele. Vreau sa le duc sa le schimb.
Acina mi s-a stricat lemon car!!!1

daniela17w si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alin@ spune:

Maraki, si eu m-am prins cam greu la faza cu "soricelul", dar Anca a zis, nu Cata. E diminutiv de la soare

Alina, mami de Ayan(13.01.2006)

Poze cu noi

www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru

"IT'S ALL ABOUT THE ATTITUDE"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Moni lasa vrajeala ca tu o duci hai hui la plimbare. SI apropo de ce zice aMarche de poze pe mine ma baga total in ceata pt ca nicio data nu stiu unde sa ma uit la pozele tale sau filme pentru ca sunt atat de multe de am impresia ca le pui la minut...imi fug ochii in cap ca nu mai stiu de unde sa le iau. Pune si tu data sau o ordine ca mereu o iau de la capat si pana sa ajung la final...se intampla ceva si tre sa o tai.

Mergi la inceput

Asa. Noi am fost in parc(un parc aici f aproape de noi, ca ma gandeam sa nu s estrice vremea si n-am mers f departe), am stat 3 ore, Ayan m-a cocosat, ca vrea non stop sa impinga caruciorul si eu trebuie sa il tin sa nu cada si am uitat si hamul acasa. S-a simtit f bine, e super cald, la inceput l-am tinut cu caciula si geaca, apoi fara.
Tatiana, ma bucur ca sunteti bine.
Ingrid, deci e bine don'soara, da?
Ayan doarme, ii fac papa.

Poze cu noi

www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Eu nu ma mai plang deloc de marimea pe care o port, vreau sa fiu pozitiva. Asa cum nu-i deajuns sa porti 36 ca sa fii superba, nici daca porti 46 nu trebuie neeaparat sa fii oribila. Asa ca nu-mi mai bat capul. daca pot face ceva dupa ce voi naste, voi face cu siguranta pentru ca nu m-as simti fizic bine sa stau cu toate kilele astea pe mine.
Giova ma bucur ca se simte Marcolino mai bine! Si Ioana mai nou doarme foarte bine noaptea. es inainte se trezea sa mai bea o sticla cu lapte pe la 3-4. Acum se pare ca a renuntat singura si nesilita de nimeni la ea. Ma felicit pentru faptul ca n-am incercat s-o fortez desi am fost sfatuita in aceasta privinta.

daniela17w si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

Ayumi, felicitari, sa ai bebelusi sanatosi si frumosi!

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

marchplayer de ce e corvoada?
Mie mi-e lene sa gatesc pentru noi dar pentru piti NICIODATA

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Vreau sa cumpar sambata niste curcan sa-i fac lui piti mancare.
Dar nu prea am gasit retete cu curcan...
Voi ati dat bebeilor curcan?
Daca da, cum l-ati gatit?

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1

Mergi la inceput