Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (163)
Raspunsuri - Pagina 13
toanca spune:
cosmi1975

Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
loren@ spune:
Bia s-a trezit si exersam la o cartulie cu animale cum fac ele..pare fascinata dar si nitel speriata...oare ce o fi in mintea ei acum? As da orice sa aflu
...
Bia nazdravana
poze noi
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> filmulete
alin@ spune:
Cosmi
Super tareeeeeeeeeeeeeeee
Alina, mami de Ayan(13.01.2006)
Poze cu noi
www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru
"IT'S ALL ABOUT THE ATTITUDE"
asteryaro spune:
Anam, ii dau chamomilla 5 CH (sau 9) si belladonna, la fel, cate 15 granule pe zi, topite in ceai, de 3 ori pe zi.
Bianca, pediatra lui Razvan are si competenta in homeopatie, deci n-am fost in mod expres la un homeopat. Doar ca ea ne-a tot prescris "bilute", eu - recunosc - am ignorat-o mult timp, pana cand... nu s-a mai putut. Si ii dau bilute de ceva timp zilnic, si este totul foarte bine.
La fel l-am tratat acum de curand de ciupercuta in gurita (candida bucala) tot cu bilute, si in cateva zile (2) si-a revenit pruncul.
Cristina, mami de
Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/astery2
Giova spune:
Marco s-a trezit dupa aproape 3 ore, a papat super bine pastele carbonara.
a mai stat cu mine, adica la mine in brate, caci era tare marait si de 10 min. iar doarme
. Vad ca dupa-amiaza iar e leguma, somnolent si fara chef. Febra nu are.....
merg sa adun din bucatarie, daca tot doarme.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
irinadum spune:
Giova da si mei reteta de paste.
Copilul meu nu vrea sa doarma ci sa alerge. Apropo de alergat am gasit nsite tenesi in billa
super tari..drept rasplata am luat 4 perechi.
Mai fetelor eu nu am vazut-o pe cuscramea azi ea care scrie 10 mesaje la minut azi a disparut stiti careva ceva?
alin@ spune:
Irina, si eu tocmai ce vroiam sa zic ce e cu Monica?
Giova, si eu reteta! Pls!
Alina, mami de Ayan(13.01.2006)
Poze cu noi
www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru
"IT'S ALL ABOUT THE ATTITUDE"
loren@ spune:
Giova, dar nu are febra nu Marco?
Bia se crizeaza daca ma uit cu ea la albumul ei de poze..vrea sa se uite numai ea...si bate din piciorul drept daca o enervez..bai de unde atitea fite pe ea?
Bia nazdravana
poze noi
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> filmulete
Ana_m spune:
Irina , cred ca cuscra ta a mancat toata galetuta cu cioco ![]()
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
irinadum spune:
Ana banuiesc ca are treaba la munca si nu a putut intra sau mai grav i-or fi taiat aia netul ca s-or fi prins ca sta numai pe dc![]()
![]()