Bucurii de sept-oct 2006 (48)
Raspunsuri - Pagina 5
MamiLili spune:
BUCURII!
Adriana, sanatate puiului! Nu te stresa, important e sa incepeti tratamentul din timp. O sa vezi ca Dudu se va dezvolta in acelasi ritm cu BUCURIILE.
CristinaGoji, mi-au placut tare pozele, mai ales cele in care Vladic statea intr-o pozitie smekereasca pe-o canapea.
Pufy, uite o de la noi! Cheer up!
Eloise, arata foarte bine listuta! O sa trimit pe mail niste poze cu degetele gustoase.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus
MamiLili spune:
Ignatica, asteptam vesti bune de la urocultura!
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus
anangel_lexi spune:
Adriana, imi pare fff rau ca aveti asa probleme dar sunt sigura ca pana la urma se vor rezolva! Curaj si sanatate!
de Maria Cornelia (20.09.2006)
CristinaGoji spune:
MamiLili - amu' ma gandeam pe unde esti de n-ai intrat. Saru'mana pt aprecieri. Am o intrebare - mamicile care au scos pozele de la semnatura - de ce?
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
eloise spune:
Gata, am facut albumele, am pus linkurile pe prima pagina (le-am mutat de la sfarsitul listei la inceputul ei...mi s-a parut ca la sfarsit erau prea "ascunse") si am spart gheatza cu 2 poze cu Vladut papandu-si degetelele si respectiv Vladut-iepuras. De acum incolo puteti uploada voi insiva poze pe contul comun, folosind parola pt acces. E mai simplu asa. Sau trimiteti pe mail si le pun eu apoi in albume....
Am facut si o mica boacana la sfarsit, de exemplu Mamilili nu mai apare "red" la ziua de nastere... Nu ii pot da de capat, poate reuseste altcineva. Si a ramas un in plus la adresa de mail... Adevaru-i ca e greu de gestionat o lista asa de mare... Cine se pricepe mai bine la editat....
Festina te rog revino cu datele vostre pt ca mi se pare ca nu esti inca pe listutza. Si dintzisorul cand a aparut? La 4 luni parca...
Noi iesim afara. Revin sa "muncesc" la listutza mai pe dupaamiaza...seara... daca nu se incumeta altcineva (Andreea de ex )
[b]Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by eloise
Am facut si o mica boacana la sfarsit, de exemplu Mamilili nu mai apare "red" la ziua de nastere...
Ce discriminare!!!!! Si acum fugi la plimbare ca sa nu pun eu biciul pe tine, ai?
Varsta lui Mathias
MamiLili spune:
CristinaGoji, eu am scos pozele din dorinta de a-i proteja imaginea puiului meu, asa cum fac si cu mine. Pun poze mai rar si le las putin pentru vizualizare.
Varsta lui Mathias
mexxa spune:
quote:
Originally posted by eloise
Gata, am facut albumele, am pus linkurile pe prima pagina (le-am mutat de la sfarsitul listei la inceputul ei...mi s-a parut ca la sfarsit erau prea "ascunse") si am spart gheatza cu 2 poze cu Vladut papandu-si degetelele si respectiv Vladut-iepuras. De acum incolo puteti uploada voi insiva poze pe contul comun, folosind parola pt acces. E mai simplu asa. Sau trimiteti pe mail si le pun eu apoi in albume....
Am facut si o mica boacana la sfarsit, de exemplu Mamilili nu mai apare "red" la ziua de nastere... Nu ii pot da de capat, poate reuseste altcineva. Si a ramas un in plus la adresa de mail... Adevaru-i ca e greu de gestionat o lista asa de mare... Cine se pricepe mai bine la editat....
Festina te rog revino cu datele vostre pt ca mi se pare ca nu esti inca pe listutza. Si dintzisorul cand a aparut? La 4 luni parca...
Noi iesim afara. Revin sa "muncesc" la listutza mai pe dupaamiaza...seara... daca nu se incumeta altcineva ( de ex )
Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
[b]Te refereai la mine..?
Ma apuc de treaba dar sa adoarm piticu intai.
Andra si restu fetelor eu zic sa facem cate un albun pt fiecare bb...iar in el voi fi puse poze(ca sa fie ordonat)...parerea mea...sper k ma inteles cinava ce vreau sa zic...daca nu revin si cu ex.
revin.
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )
anangel_lexi spune:
Mexxa, nu o sa fie prea multe albume daca facem cum spui tu? Nu te supara, e doar o parere
de Maria Cornelia (20.09.2006)
itzy-bitzy spune:
Adriana imi pare rau ...dar bine ca ati descoperit din timp si se poate remedia...cu 2 pampersi nu mergea? Ce a determinat-o pe pediatra sa va recomande echo? erau cutele asimetrice? Ca si la noi sunt un pic insa picioarele sunt egale cica...dar parca as face si eu una pt linistea mea...mersi pt PM
Mexxa si mie mi se par multe albume asa cum zici tu...pai suntem aici aproape 100...nu are nimeni rabdare sa deschida atatea albume...oricum avem majoritatea in semnatura....paaaarerea mea dom'le
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA