Bucurii de sept-oct 2006 (48)
Raspunsuri - Pagina 28
festina spune:
tanima la noi au aparut dintisorii la 3 saptamani de cand am depistat eu gingiuta umflata. Balutele, bagatul mainii in gurita pana la cot si diverse plescaieli cu limbuta (banuiesc ca pt el era un fel de masaj al gingiei) au inceput chiar mai devreme ... cu vreo 5 saptamani inainte de eruptie. El nu a facut febra, nici diaree si nici nu s-a trezit noaptea agitat. Raducu doarme f bine noaptea.
Sper sa iasa si la voi dintisorii fara probleme 
pufymic spune:
Tanima e superb si imbracat rares al tau, dar asa pe jumate dezbracat e mai dulce ca-i original
!
Lullabay
!Imi pare rau ca nu te pot ajuta cu nici un raspuns la intrebari
...poate o fac celelalte fete....noi inca n-am ajuns la faza de cereale, si orezul nu stiu cum e (de la Nutriben)....iar cele de la Nestle fac toate(sau aproape) cocoloase...
Lilina multa sanatate tatalui tau!

Eu
matahut spune:
Liliana, of, nu se mai termina si la voi problemele de sanatate. Cand tu, cand Vladut, acum tatal tau. Uite
sa aveti un an bun numai cu sanatate pentru toata familia.
Tanima,
nu e nici o problema, eram curioasa... Mergeam pe teren in sate in studentie si ne prindea cate un taran sa ne intrebe daca nu il stim pe Gheorghe al lui ca e in Bucuresti! Asa si eu cu dna Rotaru 
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
Vauva spune:
salutare fetelor!
Tanima, pastreaza rochiitele ca cine stie![]()

Sandra, bine ai revenit printre noi si bine ca s-au limpezit apele
! Super bine a crescut fetitza ta si banuiesc ca numai cu san!![]()
Lullabay eu n-am intampinat asemenea probleme cu cerealele, dar ce-i drept nici nu am folosit de la Nestle. Eu am folosit ceva marca de aici.Oare sa incalzesti mai bine apa?
Alina&Bianca(25 August 2006)
www.babiesonline.com/babies/b/bia/" target="_blank">Bianca
POZE
MamiLili spune:
Sandra, bine ai revenit!
Mamici din Iasi, pe maine se anunta intalnirea in Copou! Stabilim ora mai tarziu.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus
lilina spune:
marina, pufy, tanima - multumesc pt.urarile de sanatate
insa tatal meu are o boala care nu se vindeca
asta e de fapt marea tragedie
si mi-e tare necaz ca este cel mai bun om de pe Pamant
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
MamiLili spune:
Uitati www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21f8c4c6e446bdb008f62a&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">aici ceva foarte emotionant!
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus
Vauva spune:
Ramo mi-au iesit deliciosi papanasii dar ma gandesc ca trebuie sa fac portie dubla ca era "catpeaci" sa nu-i las nimic lu barbatu-meu
. Ma tot uitam la ei si ma gandeam oare sa mai mananc unul sau nu
, Noroc ca am plecat de acasa.![]()
POZE
Vauva spune:
Ce frumos este filmuletzul
!
POZE
pufymic spune:
Lilina imi pare sincer rau de tatal tau
!
Vauva ai facut papanasii dupa reteta de la mine?![]()
Am pus si eu poze in albumul cu primele fotografii de bucurii, primul craciun , bucurii pe burtik si albumul degetelelor delicioase...cu iepurasii si cu statul in fundulet mai asteptam....
Eu