concursurile din ziare-reviste ,ati castigat vreod

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

SI totusi, unde naiba sint masinile, apartamentele, excursiile scumpe? Fac mult timp reclama si pe urma dispar. Daca ar da toate astea ar filma un sopt cu cistigatorul (cum putine firme fac), ar arata lumii ce minue e sa consumi produsele respective si cit de seriosi sint... Cred ca premiile mari ori se dau in familie ori nu se dau deloc de cele mai multe ori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

Am castigat un compleu Karotte acum vreo 2 ani, un animalut de plus si o tinuta pentru fata mea. Cam astea sunt premiile castigate, dar particip cand imi aduc aminte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Natasa, imi permit sa iti raspund (vorbesc doar de companiile mari).

* Ca o companie sa arate lumii castigatorii trebuie sa aiba planificat la inceputul campaniei aceasta activitate. Si o planifica numai daca stie ca ii aduce un "castig" (fie dpdv al indicatorilor de imagine, fie in volum de vanzari, etc). O asemenea activitate costa in general si e de preferat sa investesti suma respectiva in activitati in timpul campaniei (fie inca 20 de panouri pe strazi, fie inca 2000 de scrisori la consumatori, etc).

* oricine are un dubiu legat de regulamentul unei anumite promotii sau de castigatorii ei poate sa ceara in scris/telefonic raspunsuri la intrebari;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

la colgate cand a fost tombola aia cu orice ambalaj palmolive, am aruncat si eu si fratele meu cate un singur ambalaj de pasta de dinti colgate cu numele nostru pe spate. erau tone de ambalaje prin toate magazinele... chiar ne-am bucurat tare cand au venit la usa ca a castigat frati-miu (care atunci avea vreo 5 ani - ii scrisesem eu numele si adresa pe ambalaj). au descarcat la noi cateva sacose mari de tot felul de produse de curatenie, sapunuri, sampoane etc. de n-a mai cumparat mama nimic de genul asta un an de zile.
am mai castigat in liceu o excursie la predeal, niste casete, invitatii la filme, pachete de biscuiti la concursuri radio.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

Am castigat acu' vreo 4-5 ani la Coca Cola o combina muzicala JVC.Trebuiau trimise 5 etichete(cred).Am trimis etichetele fara sa stiu ce premii sunt in joc.Dupa cateva saptamani mi-au trimis premiul acasa prin curier.
De atunci nu am mai castigat nimic dat nici nu prea am mai jucat.

------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florentza spune:

Am castigat o masina de spalat la Cora - cu taloane puse in urna.Faza tare este ca pe talon completai nr.bonului de casa si acesta trebuia pastrat pt autentificare.Am completat fff multe taloane pt ca fac des cumparaturi acolo (si de fiecare data mi se dadea un talon).Dupa cca 1 luna sunt sunata acasa si anuntata ca "sunteti potential castigator daca aduceti bonul nr. .. din data de....".M-au trecut toate emotiile (aproape ca si uitasem de concurs,nu speram sa castig...)pt ca nu mai stiam daca am pastrat bonul din acea data.Va da-ti seama ...daca nu gaseam bonul ADIO masina...Noroc cu sotul ..a avut el grija sa le pastreze ..si astfel ne-am ales cu o masina de spalat(pe care am dat-o cu 10 mil)in valoare de 12.400.000 lei.Asta DA noroc,desi nu speram....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaCan spune:

Culmea e ca eu am castigat odata fara sa joc, sau cel putin fara sa stiu ca joc la concurs. Si asta se intampla dupa vreo 3 ani de cand plecasem din tara si castigasem , nu mare lucru, 2 bilete la meci de fotbal a lui Poli TM. Alta culme era ca cica "jucasem" dar cu numele de fata, eu fiind casatorita cu multi ani inainte de castigarea aceasta.:) Oricum am tratat castigul cu indiferenta. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

Eu am citigat prima si ultima data pana in acest moment,bere de la ursus pe un an de zile(12 baxuri de bere, 20 beri/bax) si atat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Eu am castigat, din momentul in care am ramas gravida, la o multime de concursuri de prin revistele pentru mamici si la tombola Baby Expo. La concursuri cu produse pentru mamici n-am castigat niciodata. A, si a mai castigat sotul meu, pe vremea cand eram doar prieteni, o masina de spalat - la o tombola dintr-un supermarket din Cluj, cu un bon scris si bagat de mine in urna, pe numele lui. Si acum folosim masina aia, si are vreo 6 ani!

EllaX cu Ana (30 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buggy spune:

Subiectul imi aminteste de piesa mea de teatru pe care am avut-o la licenta se numea "Cumetrele" de M. Tremblay.
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro

Mergi la inceput