despre mine

despre mine | Autor: sandrinutza

Link direct la acest mesaj

Bine v-am gasit!Sunt o gravidutza cu UM 13.10.2006.Am ajuns sa va citesc,pot spune ca sunt cam dependenta de voi zilnic,nu numai ziua ci si noaptea, spre disperarea sotului meu care dimineata se trezeste cu ochii in pioneze din cauza mea...dar de, eu am prioritate ca doar sunt insarcinata...Mare bucurie cu internetul ca altfel cred ca innebuneam toata ziulica...Mi-a luat ceva sa tin pasul cu ceea ce scrieti zilnic mai ales ca eu va citesc doar de 3 saptamani,dar am ajuns la zi duminica noaptea asa ca acum trebuie doar sa refreshez pagina din cand in cand si gata...Este prima oara cand scriu si sunt cam stangace,sper sa ma acceptati si pe mine in grupul vostru...pupici din Spania

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

felicitari si sarcina usoara!
intra pe subiectul de mamici sept-oct si da-ti datele, iar fetele te vor trece pe listuta.

Simona 16+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

si eu sunt la fel ca tine cam de 2 3 saptamani citesc si deabea am inceput sa scriu de putin timp.din pacate eu nu shtiu data U.M dar e pe undeva pe lang tine:) si eu sunt din it:) so welcome in :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

sandrinutza, felicitari pentru burtica. Am facut calculul DPN si daca ai avut UM pe 13.10.2006, vei fi mamica de iulie - august.
Sarcina usoara!

Andreea 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

deci esti colega cu mine . sa stii ca primele 10 mesaje iti apar mai tarziu, sunt moderate. deci sa nu crezi ca nu te baga nimeni in seama, uneori ce scrii tu ramane cu 2-3 pagini in urma. te astept la mamici de iul-aug

Simona 16+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput