Pastile Gerovital

Pastile Gerovital | Autor: miris_

Link direct la acest mesaj

Caut de ceva vreme prin farmacii si mi se spune ca nu se mai fabrica. Nu pot sa cred asta. Stie cineva ceva despre acest lucru?

Cristina si Mihnea Stefan

In lucruri simple ma regasesc si cand zambesc si cand traiesc si doar o clipa imi e de-ajuns sa visez...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cait spune:

daca se referi la cele contra imbatranirii si eu am cautat anul trecut si la fel mi-au zis cu toate ca pe site-ul lor scria ca inca se mai fabrica dar ca se folosesc doar in centrele lor.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miris_ spune:

Cait, exact asta caut. Da, am vazut ca se mai fabrica, dar numai pentru centrele lor si export.

In lucruri simple ma regasesc si cand zambesc si cand traiesc si doar o clipa imi e de-ajuns sa visez...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miris_ spune:

quote:
Originally posted by cait

daca se referi la cele contra imbatranirii si eu am cautat anul trecut si la fel mi-au zis cu toate ca pe site-ul lor scria ca inca se mai fabrica dar ca se folosesc doar in centrele lor.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Cait, dupa atata timp in care am cautat, am gasit in sfarsit, azi, la o farmacie, dar am aflat ca se dau pe reteta. Farmacista a fost foarte draguta si mi-a dar fara, dar ce e mai imbucurator e faptul ca se gasesc, totusi. Cred ca problema e ca in Ro produsele Gerovital nu sunt apreciate la devarata lor valoare. Pacat, ca sunt atatia straini care doresc si fac tratamentul acesta, insa la noi nu cunoastem beneficiile lui.
Daca doresti, trimite-mi PM si mai discutam despre asta.

Mergi la inceput