PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (34)
Raspunsuri - Pagina 5
adelapop spune:
mada_mxm bine ai revenit, ne era dor det ine
felicitari pt achizitionari
babee chiar am scris ca si eu sunt contra medicamentelor pt slabit dar ma simt asa de rau - ma vad groznica (desi eu am mai fost grsa si nu ma deranja asa de tare)
acum imi spunea si sotul meu sa merg sa vorbesc cu o doctoritza nutritionista dar o sa imi recomande sa mananc relativ la aceleasi ore si anumite alimente iar eu cum sunt ultra ocupata si obosita nu prea am timp sa am grija si de alimentatia mea
cand nu era biencutza imi faceam gratare, salate, dormeam etc, iar acum cu oboseala asta nu prea fac fatza, desi am incercat - ba trebuie sa ies afara si nu apuc sa mananc...etc
quote:
Originally posted by mada_mxm
Buna fetelor!
Sorry ca nu am mai scris dar o perioada nu a mers netul si restul de timp is ocupata cu printesa si treburile casei, abia apuc sa deschid calculatorul si daca il deschid sta asa ca nu apuc sa ma asez la birou.
Noi suntem bine stam singurica in funduletz ne place sa ne ridicam manutztele deasupra capului si sa tipam cat ne tine gura, iubim premergatorul si mai nou ne-am acgizitionat scaun de masa si un carucior nou pt cand e mai cald ca era la super reducere la toys'r'us de la 140 de lire la 70 si are raincover, copertina, footmuff si umbrelutza de soare incluse si ce m-a tentat cel mai mult e ca se lasa spatarul pana jos ca e ok de la nastere si fata daca adoarme ii place sa stea culcata. Si are si rotile mari nu mici ca la maj strollerelor si e mai usor ca cel care il avem acum.
Daca vreti sa vedeti noile achizitii: www.mothercare.com/gp/product/B000M5I4QU/sr=1-2/qid=1172509411/ref=sr_1_2/026-0455536-0988468?ie=UTF8&mcb=core" target="_blank">premergator , www.toysrus.co.uk/Product.aspx/BruPromos/BruTop10Toys/368245" target="_blank">carucior si www.toysrus.co.uk/Product.aspx/bruhome/brufeeding/brufeedinghighchairs/brufeedinghighchairsaccessories/723355" target="_blank">scaun de masa .
Va pupma pe toate si pe toti si promitem sa mai scriem. Fug ca s-a trezit madame.
---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
scumpei Bianca Maria
eugcem spune:
lushk, multumim pentru felicitari
Referitor la slabit, eu nu ma mai gandesc deloc acum. Eu am slabit ca inainte, dar problema e ca am avut ameteli si stari de rau. Acum tot mananc, dar nu am pofta de mancare . Nicolae ar vrea insa tzitzi intruna.
Eugenia si Nicolae mic (18 iulie 2006)
http://new.photos.yahoo.com/eugeniacroitoru/album/576460762390905087
doniro spune:
quote:
Originally posted by miti2004
Am un copil super-marait, nu mai pot, si nu vrea sa pape lapte, aseara a mancat in somn 170 ml la 12:00 noaptea, pacalit cu chiu cu vai de mine, apoi la 6 s-a trezit pt 100 ml si atat. Plange cand ii dau biberonul in gura. Nu mai stiu ce sa fac. Plus ca sambata a vomat in jet 2 mese solide. Banuiesc ca ii ies unul din dintii de sus, dar faza cu laptele tine de vreo saptamana deja.
oncicu si al meu a avut meniul identic cu al tau pana acum 3 saptamani, cand am inversat masa de 18:00 cu cea de 22:00. Acum la 18:00 are iaurt cu fructe, mai pun cateodata si cereale sau/branzica, depinde. Iar la 22:30 lapte.
Tweety NOI !!! sta in fund unde-l pui si nu pleaca de acolo. Adica nu merge in 4 labe. Si nici nu are de gand, desi se joaca pe burta, mai incearca sa ia vreo jucarie dar doar intinde mainile mai mult.
miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
Am trecut si eu nu demult prin faza asta cu laptele. La noi a fost de vina faptul ca avea rosu in gat. Initial nu am crezut ca e o tragedie ca nu vrea sa pape lapte, am crezut ca e o toana de-a ai. Totusi am sunat medicul si a zis ca lipsa asta selectiva de apetit (cum s-a exprimat ea) trebuie sa aiba o alta cauza, nu e doar o "toana". Si cand ne-am dus la cabinet, s-a dovedit ca avea dreptate. Pt ca o ustura in gat cand inghitea, prinsese "frica" de biberon. Si cu lingurita cand ii dadeam, papa 3-4 lgt cu pofta dupa care plangea dupa fiecare lgt. I-am dat tratament, i-a trecut problema cu gatul si imediat a acceptat biberonul si acum bea lapte f bine. Nu vreau sa te sperii, dar poate e bine sa il vada medicul lui. Pe de alta parte, am mai auzit de bebei care au trecut prin faza asta ("nu imi da lapte ca e cah") si le-a trecut instantaneu, dar faci cum crezi...
Succes!!! Iti urez sa devoreze cat mai repede 250ml la o masa
Roxana, mami de Daria (3.07.2006)
POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
oncicu spune:
adela nu te sfatuiesc sa iei xenical. Este intr-adevar singurul medicament care nu actioneaza asupra sistemului nervoos central, dar este totusi un medicament care se ia doar la indicatia medicului si doar in cazuri de obezitate . Nu este anorexigen, deci nu taie pofta de mancare, actioneaza doar la nivelul intestinului si scade absorbtia grasimilor din alimente, dar tocmai din aceasta cauza scade si absorbtia unor principii nutritive importante grase, unor vitamine si o poti da din lac in put. pe langa asta produce scaune f abundente, mai ales in prima saptamana (in care va tb sa stai acasa sigur), f grase si uleioase, care nu pot fi controlate cateodata (depinde si cate grasimi mananci )...Mai bine incerci niste pilule naturale, ceaiuri, sport si multa gimnastica..
miti si noi avem pb cu mancatul, cred ca m-am plans de n ori la voi din cauza asta, de foarte mult tp, si mai ales acum cand ii ies dintii de sus. Eu am inceput sa nu ma mai stresez din cauza asta, cat o vrea el sa manance asta e, nu pot sa-l oblig
mamidestefan spune:
Adelapop GINDESTE-TE DE 2 ORI INAINTE SA IEI MEDICAMENTE DE SLABIT..
Cred ca cea mai realista metoda de slabit este sa "corectezi" alimentatia de zi cu zi ..asta daca vrei rezultate pe termen lung .
Medicamentele pot sa duca la complicatii de sanatate pe termen lung ..chiar daca pe termen scurt poti sa scapi de citeva kilograme.
Eu sunt pentru o alimentatie "CURATA" combinata cu electrostimulare (macar 1-2 sedinte pe saptamina)sau alta forma de sport (asta daca ai posibilitatea si unde sa il faci).
O cura cu ore fixe ..sau cu meniu fix ..nu prea e practica si e greu se tinut...dar o perioada de regim urmata de o usoara corectare a proastelor obiceiuri ..e mai usor realizabil .
Iata o SUPER DIETA propusa si tinuta de o mamica de ciresica .. care mie imi pare foarte rezonabila ..
si cind te gindesti ca a tinut-o de curind si a dat 15 kg ..mi se pare super..
Chiar as propune sa ne adunam mai multe mamici ..si sa incepem cura asta ..
asa ne putem incuraja una pe alta ..si daca vreuna din noi are momente de slabiciune sau renuntare..celelalte sa ii sara in ajutor ..sa nu o lase sa renunte ..ar fi foarte ..asa ..
dar asta e doar un VIS FRUMOS acum ..dar eu sunt o visatoare incurabila ..asa ca nu ma treziti
LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)
Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."
ankalaura spune:
Fetele, am intrat sa fac o propunere celor din Bucuresti. Noi realizam un fel de talk show la care avem invitate mamici de copii de 0-2 ani si 2-5 ani. Tema este legata de sanatatea sugarului, a bebelusului si a copilului mic - medicatii, boli contagioase, vaccinari,..... Si se va petrece prin martie - pe 7 sau 9, nu mai stiu precis, dar verific maine calendarul. M-am gandit sa va intreb daca va intereseaza sa va exprimati parerea - discutiile vor dura cam 1 ora jumate, dupa-amiaza. Daca ma veti intreba "mie ce imi iese" la afacerea asta, o sa va raspund ca ceva va iese . Este important sa aveti cu cine sa lasati copilul in acest timp.
Daca sunteti interesate sa participati, va rog sa imi trimiteti un e-mail cu nume, nr de telefon si varsta copilului, si o sa ii rog pe colegii mei sa va sune.
Mai trebuie sa spun ca mesajul asta nu este publicitar, si nici nu are scopuri ascunse, datele voastre vor fi complet confidentiale si nu va veti trezi dupa asta nici cu posta plina, si nici nu va va pune cineva sa donati bani, sau mai stiu eu ce :) Nu l-as fi lansat aici, dar nu sunt membru de azi-de ieri pe acest forum, si in tot acest ragaz, am vazut ca aici mamicile chiar se intereseaza de sanatatea si binele puitilor!
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza
SimonaU spune:
Buna seara tuturor.
Multumesc pentru urari Ramoon, Consi, Mamidestefan, Maryion si celor pe care le-am omis
Miti2004, da mara a dormit fara treziri de la 8 seara pana la 7 dimineata. A mai dormit asa inca vreo 3 seri, pana azi noapte cand ne-a tinut 1 ora si ceva in picioare.
Oona, ce sa zic, ma simt flatata . Pe Mara o mai poti vedea la linkul
http://new.photos.yahoo.com/leoungu/album/576460762390597379
MissJJ spune:
Adela si eu am acuma 66 de kg dar arat f grasa pt ca na s-a schimbat forma corpului, am posteriorul mai lat si mai mare coapsele nici nu mai zis ca abia intra pantalonii de la genunchi in sus si mai ales burta si lateralele si tare as vrea sa slabesc dar cum ai zis si tu nu am timp de 3 mese poe zi si 2 gustari si gratarele si salate si alte minunatii, abia apuc sa fac odata mancare pt noi dapai sa fac si pt mine separat. Si de ex sa zic ca vreau sa fac ceva sport sau exercitii nici asta nu apuc, cand ca daca fata doarme eu fac treaba daca e treaza trebuie amuzata si jucat si gadilit si etc sau mergem in oras ca trebuie sa ajung ba la posta ba la magazin ba la banca si tot asa.
Si faza e ca stiu ca trebuie sa fac ceva ca daca stau asa am sa depun si mai mult in loc sa dau jos ca acuma corpul trebuie mai mult remodelat prin sport bine combinat si cu o dieta corespunzatoare.
Dar nici eu nu te-as sfatui sa apelezi la astfel de medicamente. E o chestie prea extrema parerea mea cred ca mai degraba faci mai mult rau organismului decat daca esti un pic mai grasa nu o fi tare estetic da macar esti sanatoasa.
Pupici si sa stii ca u are not alone!
---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Lushk spune:
Mamaidestefan m-as inscrie si eu la cura ca tre rau e sa fii grasa ...dar vb lui Mada_mxm, cand sa ne facem timp sa gatim si pt noi, nu este suficient ca juma de zi se duce pe mancarea piticilor, un sfert pe cea a sotzului si restul pe scalambaiala...cat despre gimnastik ce sa zic? nu facem noi destula cu piticii in brate toata ziua? cel putin eu cu bulanik al meu, imi iese pe oki gimnastik...si nu prea ma vad in stare sa traiesc 1 luna si jumatate cu buruieni si fructe, desi mi-as dori dar la cat ma solicita maimutza mea si la cata oboseala am strans mi-e frik sa nu ajung sa ma sprijin de pereti...
E tare greu sa dai jos la ritmul nostru de viatza si tare buna ar fi o dieta ca asta, dar poate ca putin mai incolo cand or mai creste piticii...
Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006) POZE NOIzis "Electric Baby"
Babee spune:
Mamidestefan eu ma apuc de dieta asta, ca sa fim doua!mai lamureste-ma si pe mine cu A si B ca aici nu-mi e prea clar
Eu is pufoasa,am 68 de kile, de ceva timp nu se mai duce acul cantarului in jos, sper ca pana in Septembrie sa-mi revin sa arat cat de cat nu sa m-arate lumea cu degetul
Rebecca nani, poate reusesc sa pun un filmulet si cateva poze cu ea de astazi
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip