PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (34)
Raspunsuri - Pagina 29
mamaluidavid spune:
Bulinuta,Nicolica,Adas multumesc 
Adas e solid,se poate ridica fara probleme,e din plastic;insa deocamdata nu o preocupa asa ceva.David l-a folosit pana acum juma de an.
Bulinuta stiu ca in Romania nu se gasesc,o prietena de-a mea ce urmeaza sa nasca in mai a vazut tarcul pe viu
,i-a placut atat de mult incat mi-a lasat bani sa ii cumpar si ei unul si l-am trimis
Stefania, mami de David(24 dec.2004) si Patricia(12 iul.2006)
mamaluidavid spune:
Save
si las` ca va iasa si voua dintzii 
Stefania, mami de David(24 dec.2004) si Patricia(12 iul.2006)
andreea25 spune:
vreau si eu sa va urez o primavara frumoasa cu multe impliniri,sa fiti iubite si sa va bucurati alaturi de cei dragi, si va trimit un martisor virtual si multe 

andreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)
Ariana 6 luni.
nicolica spune:
andreea25 nu ti se vad pozele cu Ariana
www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filmulete
Piersicoiul Philip
varsta mea
adas spune:
mamicilor
dati careva la bebei ceva vitamine pt stimularea poftei de mancare?
vreau sa-i iau ceva pt ca vad ca pur si simplu n-are pofta. de placut ii place dar se satura repede. si nu e felul lui asa. ca acum 2 luni manca de 4 ori mai mult decat acum...
daca stiti ceva de plante. eu am mai incercat mai de mult sa-i dau multisanostol dar avea un gust atat de puternic incat n-am reusit sa i-l dau sub nici o forma.
Ramoon spune:
fetele LA MUTLTI ANI!

vroiam sa va intreb ce lapte mai dati voi la bbi, k lui Timi cred ca nu-i mai place Nan-ul k nu prea mai papa, cel mai mult zilele astea a papat 130 ml![]()

www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea
Ramona si Timeea (04.08)
doniro spune:
quote:
Originally posted by Ramoon
fetele LA MUTLTI ANI!
vroiam sa va intreb ce lapte mai dati voi la bbi, k lui Timi cred ca nu-i mai place Nan-ul k nu prea mai papa, cel mai mult zilele astea a papat 130 ml
www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea
Ramona si Timeea (04.08)
Eu i-am dat o luna san, dupa care a inceput sa verse f mult. Doctora ei mi-a recomandat Topfer (e nou pe piata noastra), care contine bifidus si i-a mers ff bine cu el. Nici nu e f scump, dar se gaseste doar in farmaciile Donna. De 3 luni bea Bebelac si ii place. La cereale te-ai gandit? Dau laptelui un gust placut si poate il pacalesti...
Roxana, mami de Ioana Daria (3.07.2006)
POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
doniro spune:
RAMOON, scuze, am crezut ca Timi e baiat. Dupa aia am vazut pozele si m-am lamurit. Nu numai ca e fetita, dar e o fetita superba 
Roxana, mami de Ioana Daria (3.07.2006)
POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
leistra spune:
mamidestefan, iarta-ma te rog, asa e cand citesti in graba!
Si doar stiam ca il ai doar pe Stefan-nazdravan!
POZELE NOASTRE
mamica de balenica Elena
leistra spune:
am uitat sa va spun ca aici nu se da iaurt copiilor pana in 9 luni cel putin, asta tot in legatura cu alergiile
POZELE NOASTRE
mamica de balenica Elena