PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (34)
Raspunsuri - Pagina 27
bulinuta27 spune:
anasia m-am uitat la pozicile tale si am vazut si 2 buburuze gemene...cine sunt ca sunt dragute foc...Alessia e mare frumusica...de cand nu am mai vazut-o eu...
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by anasia
mamidestefan, esti pe baricade?
anasia siAlessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia la motul Biancai
Daaaaa..sunt pe baricade ..la "paralele"
..cind pe DC ..
cind prin bucatarie
....LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006) Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."
leistra spune:
Ne-am intors si noi de la pediatru, avem 8150, lungime 71 cm, totul este bine, asa cum am anticipat ni s-a schmbat meniul, a vazut si pediatra ce active suntem, cat am stat acolo ne-am foit intr-una si am scos la bababa si papapa de nu mai aveam loc de ea sa mai spunem si noi ceva, sfatul pediatrei:
-fara premergator (inca)
-fara iaurt (tot inca)
Eu de altfel nici nu i-am dat iaurt pentru ca mai vomitam putinel acru din cand in cand.
Azi la noi e o zi tare frumoasa asa ca dupa-amiaza plecam la plimbarica, acum va las ca avem trebusoara si am pus la cuptor para sa ii dau balenicai.
lucians, ca intotdeauna, sunteti tare frumoase!
mamaidestefan, sper sa vina si al trilea repede, repede, daca va doriti, eu ma gandesc ca vor fi doi, dar nu stiu sigur si trei ar fi super, chestia e ca sotul face anul asta 39 si cam ar trebui sa ne grabim
multumim de martisoare
de la sot nu voi primi ca aici nu se obisnuieste, dar am primit de la voi si ma bucur tare![]()
POZELE NOASTRE
mamica de balenica Elena
Lushk spune:
Trimit si eu virtual UN PUPIC CAT UN MARTZIC pentru toate mamicile si printzesele de aici...Sa aveti o primavara frumoasa si sa ramaneti mereu asa vesele si pline de viatza...
Eu mi-am gasit surpriza pe tastatura calculatorului (ca ma stie sotzul de forumista
)...Uitati-va afara ce zi superba...
...sa sarbatoriiiiiiiiiiiiim....
Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006) POZE NOI
zis "Electric Baby"
ani_nutu spune:
o primavara frumoasa si plina de bucurii prntru toate mamicile si
oanaalex felicitari pentru dintisor
Noi inca suntem stirbi la 6 luni 1/2, dar avand in vedere ca am nascut la 8 luni si 1 zi...ma gandesc ca trebuie sa asteptam 1 lna in plus decat in mod obisnuit...mi-e mila de el...ca incearca sa mestece orice ii dau mancare solida...si mai nou, isi mesteca si limba singur.Facem toata ziua spume la gura...incercam sa vb si o stropim pe mami cand trebuie sa mancam, fiindca tocmai la masa ne apuca cheful de vorba.
Noi plecam la munte maine, fara bebe, ca e zapada si frig acolo...sper sa ma mai recunoasca cand ma intorc, ca o sa-l lasam la mama.
Si asa, ca de sarbatoare...va invit la o felie de tortulet...
ca de luni incepem si noi dieta!!!
ani_nutu si
Mihaita (11.08.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1c45f767e5100e58aa6075&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet cu mihaita
POZE www.dropshots.com/ani_nutu" target="_blank"> filmulete varsta lui Mihaita
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by leistra
mamaidestefan, sper sa vina si al trilea repede, repede, daca va doriti, eu ma gandesc ca vor fi doi, dar nu stiu sigur si trei ar fi super, chestia e ca sotul face anul asta 39 si cam ar trebui sa ne grabim
multumim de martisoare
de la sot nu voi primi ca aici nu se obisnuieste, dar am primit de la voi si ma bucur tare
POZELE NOASTRE
mamica de balenica Elena
Leistra Mi-a stat putin inima ..cum asa al treilea bb?
Ca eu ziceam de dintzoci ...

..eu pina la al treilea bb ..mai am de asteptat ..
si pina una alta ar trebui sa il produc pe al doilea intii..
dar cu gindurile astea "carieriste" care ma bintuie in
ultimul timp ..cred ca mai dureaza ..
oricum dupa cezariana ..ar fi bine sa mai stau 2 ani
LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006) Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by ani_nutu
Si asa, ca de sarbatoare...va invit la o felie de tortulet...ca de luni incepem si noi dieta!!!
ani_nutu siMihaita (11.08.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1c45f767e5100e58aa6075&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet cu mihaitaPOZE www.dropshots.com/ani_nutu" target="_blank"> filmulete varsta lui Mihaita
Multumim mult

Ce gustoasa e o felie virtuala de tort
..
si te asteptam la DIETA !!!LIDIA si
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by mamadariei
as vrea sa intram si noi in clubul piersicutelor:
Daria s-a nascut pe 20 aug.2006 la CFR2,acum are 6luni
si 8,900g si 69 cm.Nu are inca dintisori ,sta in fundulet
si e foarte haioasa.
BINE AI VENIT

Te asteptam cit mai des ..
si nu uita ..sa pui si pozici cu voi
.
LIDIA si
Lushk spune:
quote:
Noi inca suntem stirbi la 6 luni 1/2, dar avand in vedere ca am nascut la 8 luni si 1 zi...ma gandesc ca trebuie sa asteptam 1 lna in plus decat in mod obisnuit...mi-e mila de el...ca incearca sa mestece orice ii dau mancare solida...si mai nou, isi mesteca si limba singur.Facem toata ziua spume la gura...incercam sa vb si o stropim pe mami cand trebuie sa mancam, fiindca tocmai la masa ne apuca cheful de vorba.
Noi plecam la munte maine, fara bebe, ca e zapada si frig acolo...sper sa ma mai recunoasca cand ma intorc, ca o sa-l lasam la mama.
Si asa, ca de sarbatoare...va invit la o felie de tortulet...ca de luni incepem si noi dieta!!!
www.onetruemedia.com/shared?p=1c45f767e5100e58aa6075&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet cu mihaitaPOZE www.dropshots.com/ani_nutu" target="_blank"> filmulete varsta lui Mihaita
Nu va mai dati mari ca si noi sunem stirbi
pe mihaitza stirbu`...eu am citit undeva ca BB-ilor mai grasuni le ies mai tarziu dintzishorii...nush...noi inca asteptam....Oanaalex felicitari si la mai multi!!!

Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006) POZE NOI
zis "Electric Baby"
ani_nutu spune:
quote:
Originally posted by Lushkquote:
Nu va mai dati mari ca si noi sunem stirbichiar daca s-a nascut muuuuult mai tarziu si cu 4.300 gr...nu cred ca are asta vreo importanta...
pe mihaitza stirbu`...eu am citit undeva ca BB-ilor mai grasuni le ies mai tarziu dintzishorii...nush...noi inca asteptam....
Oanaalex felicitari si la mai multi!!!
Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006) POZE NOIzis "Electric Baby"
pai noi nu suntem grasuni...ca voi!!!
De fap, mie mi-e ciuda nu avem dinti...toata ziua...vad anunturi de
cu dinti iesiti asa...peste noapte...si noi nimic. decat ca avem gingiile umflate.ani_nutu si
Mihaita (11.08.2006)www.onetruemedia.com/shared?p=1c45f767e5100e58aa6075&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet cu mihaita
POZE www.dropshots.com/ani_nutu" target="_blank"> filmulete varsta lui Mihaita