PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (34)
Raspunsuri - Pagina 12
cornelia_laura spune:
Hop si noi pe aici
. Nu am mai scris demult dar v-am citit mereu din umbra. Poate si pentru ca sunt la bebe 2 nu mai dau atata importanta micilor neplaceri si nici nu ma mai stresez ca la primul. Ca la primul nu aveam net inca dar devoram orice revista/carte despre bebelusi, eram . Si cred ca aveam si mai mult timp atunci....acum mai deloc.
Dar mi-a fost dor de voi fetelor si sper ca nu ne-ati uitat!!!!
Eric are acum 7 luni si 2 saptamani si cantareste 10 kg. Insa nu arata grasut, poate si pentru ca e lung. Mananca binisor si foarte variat mai putin lapte. De o saptamana nu mai bea lapte din biberon
nici sa-l tai. Asa ca il dau numai cu cereale sau pus in piure de fructe/legume + br.de vaci+ iaurt. Inca nu are nici un dinte dar probabil ca urmeaza pentru ca e tare marait si noaptea se trezeste iar de 4-5 ori si plange
. Din cauza asta eu sunt terminata de oboseala si sincer nu stiu cand si cum voi mai putea recupera noptile astea.
Revin ca s-a trezit Eric si nu e prea bine dispus...![]()
Cornelia, mamica lui
Eduard(21.06.2004) si a lui
Eric(13.07.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard- inima de leu
Poze noi 
Echipa maro:
Adrianafedorca-An-k-Deea-Cornelia
Tweety7 spune:
Anasia, mamidestefan, Bulinuza multumim pentru aprecieri. 
Miti imi pare rau sa aud ca aveti probleme cu papa. Subscriu la ce a zis Katik. E foarte probabil sa aiba otita, fiindca si C facea figuri la supt in perioadele cu otitele. Apasa-l la intersectia dintre mandibula si ureche. Daca tresare sau scanceste, mergeti la doctor.
Sa inteleg ca doar piersicutzul tau si piersicutza mea sunt mai puturosi cu deplasarile??? Haideti, fetelor, ca incep sa-mi fac probleme... 
Katik, Sarilla sanatate multa puishorilor!
ralucaspm bine ai venit! Te-am tot asteptat la piersicutze de cand te-am zarit la confesiuni. 
Consi pupam un Luk voinic si frumos, care sta in patru labe.
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!
ingereasa spune:
quote:
Originally posted by miti2004
Fetelor nu mai vrea lapte deloc, abia a papat in seara asta 50 ml ( sunt curioasa daca o sa ceara la noapte ), asta dupa ce noaptea trecuta a baut doar 260 ml de lapte in 2 transe. Simt ca o iau razna. Cum vede biberonul incepe sa planga. Sau il ating pe buze cu biberonul si plange si da cu mainile in biberon, sau se suceste cu capul in toate partile. Am incercat de curiozitate si lapte normal, de oameni mari. A baut curios 25 ml si gata.
I-am dat Nurofen sirop ( din Ro ) ca ma gandeam sa nu aiba rosu in gat, e bun si pt dinti cica. Sunt disperata
Nu vrea nici lapte praf, nici gata preparat ( se gaseste acelasi lapte praf dar la cutie ca cea de cola sa zicem ).
Sunt f suparata
miti, mamica de20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
Draga mea,
Eu am patit asa cu Rares. De la 3 luni jumate nu a mai vrut Humana!
Am fost la dr, eram cu nervii la pamant si mi-a recomandat Milumil care este usor vanilat.
Poate e si cazul tau si vrea sa schimbi laptele.
Incearca. Succes.
adas spune:
n-am apucat sa mai citesc ultimele pagini ca am avut treaba zilele astea (predare de proiect). dar voiam doar sa intru sa va salut si sa va pup. tweety si miti nu va suparati ca stau puii acolo unde-i puneti ca atunci cand o sa inceapa sa umble o sa va doriti sa fie din nou asa. stef nu sta 1 secunda intr-un loc. a descoperit ca se poate ridica. sprijinit evident. asa ca s-ar ridica in picioare tot timpul. chiar si in cada tot in picioare vrea. iar eu...
iar cand nu il las sa se ridice (ca mi se pare cam mult pt el) se invarte pe toate partile, merge taras sau un fel de de-a buselea sau pur si simplu da din picioare intr-una. placerea lui cand e pe pat e sa stea cu capul in jos pe marginea patului sa se uite sub pat. daca inainte il mai puneam pe canapea baricadat acum nu mai tine nici faza asta ca se catara pe spatarul de la canapea si vrea sa sara de acolo... si toate astea de 1 saptamana. l-a lovit asa brusc. inchipuiti-va ce e pe capul meu.
in plus a inceput sa se cam trezeasca noaptea fara un motiv evident. nu dinti, nu foame, etc. cred ca-l dor muschii de la atata efort. asa ca dupa baie ii fac masajul mult mai viguros si parca e mai bine. i-am luat si eu calma baby. ii dau de 2 zile. ii pun inceai seara dupa baie 3 ml. el bea dupa baie doar ceai, nu vrea lapte. cred ca-i e sete. si bea 150ml de ceai cel putin. (e singurul moment din zi cand bea) asa ca-i pun siropelul in bibe si nici nu-l simte.
miti super tare alex cu vacuta
mi-a placut de el 
termin maine dimineata de citit. ca ati fost tare albinute. am vazut ceva si despre cura aceea, dar n-am avut timp sa citesc detalii. ma bate un gand... mai vedem...
adas spune:
aaa, si miti voiam sa-ti mai spun ca si mie mi-a facut stef asa cu laptele. de mai multe ori. si-a revenit dar dupa nervi si lupte lungi. ultima data nu l-am mai stresat. nu i-am mai dat de loc bibe 2 zile. i-am dat doar papa si ceai. dupa 2 zile in care nici n-a vazut la fata laptele a mancat iar fara probleme. probabil ca uitase de suparare...
Genie spune:
Buna fetelor! In primul rand vreau sa multumesc tuturor pentru urarile de la multi ani de pe data de 25, cand am facut si noi 7 luni! Eu doua zile nu am avut net iar azi nu a mers site-ul toata dimineata
. Am obs ca voi ati fost foarte harnice ca de obicei si acum trebuie sa ma pun la punct cu cititul
. Noi am schimbat pediatrul si cred ca am facut bine...Mi-a dat niste picaturi zyrtec pentru alergia ei de pe fata si manute, mi-a zis ca este o diateza exudativa. I-a mai gasit si o usoara intoxicatie de la prea mult morcov, asa ca pentru cateva zile luam pauza de la morcov. Ah si inca o chestie-cica fontanela ei e aproape inchisa si sa ii dau de acum doar o picatura de vigantol. Voi ce ziceti ca inseamna asta, e oare prea devreme pt inchiderea fontanelei? Repet, a zis ca e aproape inchisa...
Atfel, avem verde pentru iaurt si mamaliguta cu branza de vaci
a si inca o chestie- cica e gingia umflata jos si in max 2 saptamani va aparea si primul dinztoc
acum imi explic eu trezirile ei nenumarate noaptea si urletele
ma apuc de citit
Genie si
Antonia
www.dropshots.com/antonia25
SARILLA spune:
Bulinuta, Mamaluidavid, Katik, Anasia, Mamidestefan, Tweety mersi mult!
Am tot sunat la dna dr,dar nu raspunde..mai incerc si mai tarziu...
Am observat ca tuseste mai ales cand doarme,,in somn...care o putea fi cauza?Cand ne jucam nu e nici o problema,doar putin a tusit,in schimb cand face nani,asa,in somn...tuseste rau...![]()
In fine...o sa vad ce fac...va pup !
SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic 
POZE 
www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME 
SARILLA spune:
quote:
Originally posted by Genie
Buna fetelor! In primul rand vreau sa multumesc tuturor pentru urarile de la multi ani de pe data de 25, cand am facut si noi 7 luni! Eu doua zile nu am avut net iar azi nu a mers site-ul toata dimineata. Am obs ca voi ati fost foarte harnice ca de obicei si acum trebuie sa ma pun la punct cu cititul
. Noi am schimbat pediatrul si cred ca am facut bine...Mi-a dat niste picaturi zyrtec pentru alergia ei de pe fata si manute, mi-a zis ca este o diateza exudativa. I-a mai gasit si o usoara intoxicatie de la prea mult morcov, asa ca pentru cateva zile luam pauza de la morcov. Ah si inca o chestie-cica fontanela ei e aproape inchisa si sa ii dau de acum doar o picatura de vigantol. Voi ce ziceti ca inseamna asta, e oare prea devreme pt inchiderea fontanelei? Repet, a zis ca e aproape inchisa...
Atfel, avem verde pentru iaurt si mamaliguta cu branza de vaci
a si inca o chestie- cica e gingia umflata jos si in max 2 saptamani va aparea si primul dinztoc
acum imi explic eu trezirile ei nenumarate noaptea si urletele
ma apuc de citit
Genie siAntonia
www.dropshots.com/antonia25
Nu e prea devreme pentru inchiderea fontanelei..am citit ca se inchide intre 6 si 18 luni..deci e super ok.
Bine ca scapi de o grija!
SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic

POZE

www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME

anasia spune:
adas, alessia nu mai vrea sa stea in fundulet, sta ca la yoga si se ridica pe calcaie, ori cade pe perna din fata cu funduletul in sus si fatai n parna, ori de intinde ca o placintica pe burta, dar de stat in fund ...nu stiu ce sa mai fac cu ea, cand o tin de manute se ridica in picioare, ma termina ca tot timpul o ridic, iar ea vrea in picioare;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia la motul Biancai
ralucaspm spune:
Maryion, miti2004, Tweety7, multumim pt primire !
Sarilla , sanatate lui Razvan ! 
www.europe-nikon.com/pmail-redirect/fotosharepmail.aspx?countryId=20&languageId=22&pmail_reference=1569076_29039258" target="_blank">poze Ioanna Carnaval
Raluca

, abia a papat in seara asta 50 ml ( sunt curioasa daca o sa ceara la noapte ), asta dupa ce noaptea trecuta a baut doar 260 ml de lapte in 2 transe. Simt ca o iau razna. Cum vede biberonul incepe sa planga. Sau il ating pe buze cu biberonul si plange si da cu mainile in biberon, sau se suceste cu capul in toate partile. Am incercat de curiozitate si lapte normal, de oameni mari. A baut curios 25 ml si gata.
20 iunie 2006