Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (18)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

quote:
Originally posted by Donia

Propun si eu o tema. Bebelusii vostri se linistesc sau se agita dupa baie? Ca al meu parca are un motoras pe undeva, e agitat, misca din maini si din picioare, pare gata sa inceapa ziua in forta. Trebuie sa treaca vreo ora pana sa se linisteasca si sa se culce.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

am citit ca atunci cand bebe e f incantat de baita si nu ii arde nicidecum de somn se recomanda spalatul mai devreme

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iasmi spune:

Buna dimineata!

Angi am trimis pozele. Sper sa ajunga ca m-a enervat asa rau yahoo-ul ca imi venea sa-mi arunc calculatorul pe geam.

Tema zilei: facem baita la 2 zile iar dupa baie suntem fomista rau - nici nu apuc s-o imbrac ca incepe sa urle de parca o taie cineva. De multe ori apuc s-o imbrac pe jumatate si sunt nevoita s-o iau in brate ca plange de se inneaca. Dar dupa papita dormim ca un prunc.

iasmi cu Gabriela Bianca - 27.11.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

quote:
Originally posted by Ralumat

Cam tarziu, dar am revenit....

Despre asigurare...deocamdata,ne gandim numai la una de sanatate, atat ne permitem. Am vazut oferta foarte buna la Euroclinic, insa pentru noi e cam departe si ma enerveaza ca nu am unde parca masina. Acum ma gandesc la un abonament de sanatate la V. Babes.

Aseara am pus in discutie, in cadrul unei vizite la ginecolog, problema steriletului. Respectiva mi-a spus ca cel cu eliberare de hormoni se recomanda in sepcial celor cu menstruatie foarte abundenta, pentru ca o reduce semnificativ, ba chiar duce cateodata la disparitia ei. In cazul meu, a recomandat un sterilet normal. Asa ca asteptam sa scap de pacatosul de streptococ, apoi urmatoarea menstruatie, si....gata, montam sterilet, ca uit intr-o veselie sa iau pilula la ora potrivita!

Raluca lui David Calin (28.11.20006)
luna a treia

vezi ca mai e o clinica, nu spital, tot a lor, pe bdul timisoara, sau cum s-o chema, pe undeva pe langa mallul mare

editez, cum sa nu o fac, nu de alta, dar nu cred ca se intelege ca de fapt subiectul era euroclinic.
dar daca iti e mai aproape v babes, e o alegere f buna, eu am fost f bine impresionata de ei. sa te interesezi daca abonamentul e si pt parinti. noi suntem toti 3 prinsi la euroclinic.

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavyada spune:

ultima luna de viata ne-am petrecut-o in spital.a racit,fiecare respiratie a ei rea un tusit,a fost groaznic ajunsesem sa ma rog sa faca doamne doamne ce e mai bine pentru ea, sa nu mai sufere.nu ami avea vene pentru perfuzii, nu mai putea sa manance.am cumparat toate antibioticele posibile, ultima generatie si degeaba organismul ei era imun la toate.am luat-o acasa, am dus-o la mama si seara, la 11 noaptea, cand noi am plecat pana aceasa na ne schimbam (a doua zi urma sa ne internam iarasi)s-a facut un ingeras, exact cand implinea 2 anisori.am iubit-o si o s-o iubesc toata viata mea,era de o frumusete rara.ochii ei spune-au tot.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Dianocica, acum am vazut ca ieri a fost ziua lu' sexosu' de tati de dmic si nu i-am urat "La multi ani!"Sa-ti traiasca, sa va iubiti la fel de multi si sa-l cresteti pe dmic mare !!!!! Auzi, dar a primit cadoul mult asteptat???
Am citit si de fetitza Dorsiliei... eu zic totusi sa nu te gandesti la cele mai pesimiste scenarii, poate pur si simplu fetiza mananca mai putin, cu atat se satura ea. Tinem pumnii sa fie totul bine. Multa sanatate!
A_deju, hai ca nu e corect!!! Pentru tine si Eric tine lumea pumnii stransi cel mai mult!!!La vaccin ma refer... Glumeam! Multa bafta!Cred ca e chinuitor sa te tot pregatesti in fiecare zi si evenimentul sa nu se intample. mai ales ca o mamica are tare mari emotii la primul vaccin. Eu nu am putut dormi nopatea aia!
Oanacat, Doamne da sa ia Nicole in greutate si sa nu mai vomite sa scapati de stres cu bariu si alte cele!
lavyada, bine ai venit in grup! Imi pare tare rau pentru Irina, acum va protejeaza de acolo de Sus! Sa va aduca Andrada cat mai multe zambete!
Adinazot, eu ii fac baie lui David zilnic.banuiesc ca e f. bine si pentru el, dar si pentru noi ca-i simtim pieluca finaa in brate si parca e si mai aproape de noi.Donia, tot referitor la baitza, David al meu, cand era micutz- hi, hi, ca acum e mare omu' meu! -adormea instantaneu dupa baitza si papa, acum parca e mai energic ca niciodata, chiar ma miram si eu. dar eu stau putintel de vorba cu el, radem, povestim, etc, dupa care tzusti in patuz cu suzeta asezata strategic in guritza si pana strang eu toate cele: prosopele, creme, scutece, haine, David doarme ca un ingeras cu suzi aruncata la distanta in leagan.

Bebinutza, insanatosire grabnica!
Fatima, ma bucur ca sunteti bine, tot intrebam pe unde esti si te strigam in pustiu...
Anateo, ce fain, acum pupati-va!! Abia astept sa-l aud si eu pe David scotand tot felul de perle.

poze David Mihai

David are trei luni
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

Mergi la inceput

KOKORINOOOOOOOOOOOOO!! SA-TI TRAIASCA HARBUJEII: PASCAL SI LADY SOPHIA!!! VA DORESC DIN SUFLET MULTA , MULTA SANATATE, SA FITI FERICITI, SA VA IUBITI LA FEL DE MULT, SA AVETI PUTERE SA VA CRESTETI HARBUJEII, SA-I VEDETI MARI, SANATOSI SI FRUMOSI!!!!

poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui

David are trei luni

Mergi la inceput

La multi ani si puiutilor Cristina Nicole , Gabriela Bianca!!!

poze David Mihai

David are trei luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auras_v spune:

veronici , dandusa pentru ca tot se discuta zilele trecute vrem si noi la gradi (suntem fetita mare saptamina trecuta aveam 7100)

azi avem sarbatoriti ,LA MULTI ANI!!! cu drag pentru :
PASCAL si SOPHIA de kokorina
GABRIELA de iasmi
CRISTINA NICOLE de oanacat

AURAANCA-ALEXANDRAsi CRISTINA-IOANA
poze ANCUTA
slide ANCA
virsta ANCA
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti

Mergi la inceput

Stiam ca am uitat ceva important! Multa sanatate Luchitza!!

poze David Mihai

David are trei luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Lavyada, bun venit!
Offf, Doamne, imi pare tare rau pt Irina...nu am cuvinte
Sa va traiasca bb Andrada si sa fie sanatoasa si fericita toata viatza!

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)
slideshow Maya
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti

Mergi la inceput