S-a operat cineva la clinica Gynecoland ?

S-a operat cineva la clinica Gynecoland ? | Autor: credocred

Link direct la acest mesaj

Ma poate ajuta cineva cu un raspuns? S-a operat cineva la clinica Gynecoland la dr. Stoian de fibrom?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

nu m.am operat dar am fost acolo la cateva consultatii si mi se pare o clinica super super!e cam scumputza dar merita toti banii ( parerea mea)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns credocred spune:

Daga mamii...multumesc pentru raspuns.Acum eu stiu... tocmai am fost operata -histerectomie subtotala. Seful clinicii...dr. Ioan Stoian un medic excelent...un om....Asa ma bucurca exista o asemenea clinica si spital privat in Romania. Ma simt excelent dupa 4 zile de la operatie...parca nici nu am fost....Recomand cu caldura si incredere tuturor femeilor....NOTA 20 pentru dr. Stoian si echipa lui...BRAVO!!!!!!!!!!!!!!!

credo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c76 spune:

In primul rind ma bucur tare mult ca ai rezolvat problema! Te rog daca ai timp, as dori si eu mai multe informatii despre clinica (cite zile ai stat internata, cit a costat operatia), vreau sa stiu la ce sa ma astept pentru ca sunt programata pentru o interventie asemanatoare la inceputul lunii iulie.
Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cinevasexy spune:

Din pacate abia acum am descoperit site-ul. Si sincera sa fiu, nu mi se par preturi exagerat de mari. Am consultat si alte site-uri si tarifele mi se par la fel. In fine, chiar daca aici ar fi ceva mai mult, la cum se vehiculeaza ca medici sunt excelenti, atunci inseamna ca merita fiecare banut.

Multumesc pentru sursa de informare. Cred ca m-ati convins sa ma prezint si eu la un consult, si sper sa-mi inving emotiile, avand in vedere ca ma voi programa la un medic barbat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitumac spune:

Stiu ca Dr. Stoian a lucrat ani buni la Spitalul Militar si am auzit ca era un medic foarte apreciat.
Poate voi merge si eu la el la un consult...ca vrem si noi un bebe si pana acum nimic.

http://new.photos.yahoo.com/mitumac/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dabimaria spune:

am descoperit un nodul la san si in urma ecografiei mamare am fost diagnosticata cu tumoare maligna cu recomandarea sa ma operez urgent.Sant foarte speriata nu as vrea sa-mi extirpeze sanul.Am descoperit pe net clinica GYNECOLAND si as dorii mai multe informatii.
As drii sa discut cu cineva care a avut o problema asemanatoare , daca s-a operat sau a urmat un tratament , orice informatie care m-ar putea ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Dabimaria imi pare rau. Multa sanatate.

Am gasit un topic aici

Stiu ca este si un grup de suport pe undeva. Da si tu o cautare cu butonul din dreapta Cautare dupa cancer san.

In afara de dr. Stoian ce alti doctori mai sunt la Gynecoland?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Intreb si eu din nou despre doctorii de la Gynecoland. Spre exemplu la dr. Epure a fost cineva?

De asemenea m-ar interesa daca stiti ceva despre laboratorul lor de analize. Eu ar trebuei sa imi fac o biopsie si nu stiu daca sa am incredere ca o fac cum trebuie.

Mergi la inceput