Nou stil de viata (130)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

La multi ani Sigrid!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Lamaitele: Andre_ea, Adameasca, Olim, DianaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

LA MULTI ANI Sigrid!!!!!! Multa fericire iti doresc!

Pentru raportul de astazi - din pacate regimul abandonat si pastilele AC pe care am inceput sa le iau de 2 saptamini si-au facut efectul dezastruos asupra mea - de dimineata aveam 74.4kg... Dar nu-i nimic, vacanta care ma asteapta peste citeva zile ma face sa trec cu vederea porcul de azi - prin urmare ne auzim pe 12 martie cu forte noi!!!!!!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma_n spune:

quote:
Originally posted by Claudelu

Alma, haide cu targetu PLEASEEEEEEE!!!!!!!

Nou stil de viata
Cookie-Alma-Ina-Claudelu
ce mai astepti??

Buna dimineata fetelor!

Target 5 kg.
Am mai trimis un mesaj, dar vad ca nu a aparut. Trebuie sa urmez un curs de initiere !
Cum pot sa modific datele din profil?
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

LA MULTI ANI SIGRID!
tzuni, cum adica te retragi, tu care esti asa ambitioasa, ne-ai sustinut pe toate cand aveam nevoie, si acum pleci.Nu se poate, pune un target mai mic, dar hai la concurs.TU POTI!
fetelor, mie mi asa greu sa tin pasul cu paginile scrise in wek, mai ales ca nu am net inca acasa, poate imi spune si mie cineva pe scurt ce reguli sunt.Multumesc pentru intelegere
va doresc o zi frumoasa tuturor si o saptamana buna
meniul azi
mere si capsuni
fasole verde
1 felie de paine prajita cu 2 rosii
va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Tzuni ... cum sa te retragi?! Pune si tu un target mic si hai alaturi de noi ... promit sa dau eu jos kg si pentru tine!
Leeloo si eu am luat pana ieri anticonceptionale ( Marvelon ) si cred ca de aceea am slabit asa greu, desi am facut eforturi destul de mari. Luna asta nu as vrea sa mai iau ... mie nu prea imi este clar: cand te ingrasi - in timp ce le iei sau dupa?!

Zuzilici-zisaCami-Miag-Tzuni
Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Buna dimineatza dragelor!!!Ce faceti?Eu am incercat sa ma uit la Oscaruri si am adormit cand era la make-upM-am trezit o data la 8 sa impachetez copilu' pentru gradi si a facut consortul o fapta buna de l-a dus la gradi-eu m-am bagat iar in pat pana la 11 si cand m-am ridicat ma simteam asa slabita si ametita ca am aterizat in borcanul de nutella pentru doua varfuri de cutit care m-au pus pe picioare.
Voi ati vazut pe Angelina si pe Brad pe undeva? Din cate am vazut pe covorul rosu...n-au fost toate starurile mari.

Tzuni,esti sigura ca te retragi?Nu ne parasi,macar 1 kil-doua daca dai jos e tot bine.Sau macar te mentii
Zi,te mai sterg din concurs?

Alma -te trec imediat cu 5 kile.Regulile sunt simple.Joi incepe concursul,se raporteaza in fiecare joi pana pe 5 aprilie si la sfarsit,echipa care a slabit cel mai mult castiga.Se ofera diplome faine

SIGRIDUTZA_LA MULTI ANI! Slaba si frumoasa,desigur

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

La multi ani, Sigrid !

fetelor, eu voiam sa fie Indra in concurs, deci daca pleaca Tzuni, Indra ii ia locul. Va pup pe toate ! Daca e loc pentru mine e OK, daca nu, nu ma supar.

Multumesc Kristin si Puskin ! Am totusi ceva kg in plus de la cele 3 sarcini.

Hotarire importanta : nu mai maninc brinza. Sau daca maninc nu mai iau desert. Beau mai multa apa. beau macar un ceai verde pe zi. Am zis !

Meniul de azi :
- cafea neagra si biscottes cu dulceata
- orez cu pui tandori. un mar
- salata verde, cu un cartof fier, ardei si ceapa. Putin peste afumat. un iaurt simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Mik,

cum sa nu mai mananci branza? Aoleo, renunt la carne oricand, dar la branza never .

Auzi, frantuzoaica care renunta la branza....

Ruxandra

mamica dulce-puskin-inni-sigrid26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Fetelor, dragelor!

Nu ma intelegeti gresit! Nu plec de aici, voi fi alaturi de voi, doar ca nu vreau in concurs! O sa stau pe marigine si o sa va sustin! PROMIT!

PS. Nu scapati asa usor de mine!

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Zuzilici - ZisaCami - Miag - Tzuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Puskin , pentru ca brinza e grasa si buna (adica nu poti minca o cantitate foarte limitata, pur si simplu nu poti ! eu am dendinta sa 'gust' macar 2 feluri). In plus, la mine brinza se acompaniaza de vin rosu. Total antiregim.
Deci brinza rar de tot, si nicodata desert dupa.

Mergi la inceput