Nou stil de viata (130)
Raspunsuri - Pagina 30
cookie spune:
Buna dimineata si o primavara fericta va doresc! 
Noroc ca m-am uitat pe lista si m-am vazut cu un mare semn de intrebare...pai io am dat raportul acum....multe pagini, am pus si poza chiar...incep deci concursul cu 64kg.
si sanatate la toti si la toate!
cornelia_laura spune:
Buna dimineata fetelor. Poftiti la o cafea fara zahar
Mamicadulce, multumesc pentru floricica
! Te mai rog mult doar sa-i treci si pitici in lista cu datele de nastere: Eduard(21.06.2004) si Eric(13.07.2006). Multumesc frumos!
Cornelia, mamica lui
Eduard(21.06.2004) si a lui
Eric(13.07.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard- inima de leu
Poze noi 
Echipa maro:
Adrianafedorca-An-k-Deea-Cornelia
Claudelu spune:
Neataaaaa!!!!
Azi m-am trezit cu mult chef de viata ![]()
Aseara m-a pus Michidutza sa fac niste abdomene desi aveam putina febra musculara la burta...no ce conteaza ca acum am intindere?
Ma dor muschii de burta de-mi vine sa-mi iau campii 
Totusi se incumeta sa-mi raspunda si mie la intrebare? "curmalele si smochinele contin mult zahar?
Cookie, ma bucur mult sa te vad!
Am crezut ca ai renuntat la noi ![]()
Diana, ce rau imi pare ca nu ne vedem azi.
Aveam cu cine saliva la pizza fetelor ![]()
Nou stil de viata

Cookie-
Alma-
Ina-
Claudelu
cornelia_laura spune:
Claudelu, sigur au multe calorii
. Eu am papat stafide intr-o seara si cand am gasit ca au peste 300 kcal/100g m-am ingrozit. Uite am gasit curmalele, 275 kcal/100 g.
Cornelia, mamica lui
Eric(13.07.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard- inima de leu
Poze noi 
Echipa maro:
mephala30 spune:
Neatza!
Puskin,
, n-ai ajuns la munci?
Mamicadulce, nu-mi bat gura degeaba, am mai scris un mesaj referitor la lista si nu l-ai luat in seama....oricum, ai uitat sa modifici podiumul.
revin...
Crystina-Mephala-Khristin-Daria 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi
nastad spune:
Buna dimineatza!
MAMICADULCE, multumesc pentru
, scap eu de el!
MEPHALA , succes in continuare!
TZUNI, o zi frumoasa si tzie!
Dragelor , m-am tzinut de treaba desi spre seara era sa cad in pacat.Onitza a facut kk cu sange...am stat pe langa ea si nu ma mai lua somnul , era sa ma arunc intr-un borcan cu fineti.
Azi am zi de legume si o sa mananc cartofi coptzi.
De martzisor am luat prima de la firma, de la tzutzu ...nimic(nici macar o floare), cred ca nici nu i-a mai stat gandul la asta .
toata gasca!
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
Album Oana si Doru
Dordia-Nastad-Olo-Liris
cornelia_laura spune:
nastad, imi pare rau ca puiuta ta nu e bine. Si Eric a avut pe la 2 luni niste episoade de kaka cu sange si stiu si eu cat m-am stresat
. Pana la urma i-am dat de capat. Sanatate multa!!
Cornelia, mamica lui
Eric(13.07.2006)
Poze noi 
Echipa maro:
nastad spune:
quote:
Originally posted by cornelia_laura
nastad, imi pare rau ca puiuta ta nu e bine. Si Eric a avut pe la 2 luni niste episoade de kaka cu sange si stiu si eu cat m-am stresat. Pana la urma i-am dat de capat. Sanatate multa!!
Cornelia, mamica luiEduard(21.06.2004) si a lui
Eric(13.07.2006)
Poze noi
Echipa maro:Adrianafedorca-An-k-Deea-Cornelia

cum i-atzi dat de capat? Noua ne-a spus medicul sa nu ne speriem dar sa avem grija sa nu se constipe.
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)Album Oana si Doru
Dordia-Nastad-Olo-Liris
justasmallkiss spune:
Neatza dragelor.Azi incep munca putin mai tarziu pt ca mi-a murit un mosuletz la care mergeam dimineatza si o babutza e in spital.Am dus picea la gradi si acum am si eu juma' de ora de relax pana o tai la munci.
Raportez si eu chiar daca sunt la mentinere:53,3 kg.Multumesc pt ca nu m-ati scos din listutza,o sa incerc sa intru cat de des pot.
Ati inceput noul concurs?Spor la slabit va doresc.
Cristinutza ce iti face pitica?E sanatoasa?Eu m-am saturat deja...tot intr-o raceala si otita o tzine,dar vine ea si vremea frumoasa si scapam de tuse,muci si toate cele.Cum merge cu...condusul?Vreau si eu in viitorul apropiat sa dau de carnet si sper sa reusesc.Mi se pare cam greu.
Carmen,tu ce mai faci iubita?Mai alaptezi?Puii tai dulci sunt bine?Ma tot gandesc la tine,multa putere trebuie sa ai de te descurci cu 2 copilasi mici,casa si tot ce ai pe cap.Pup dulce mamica frumosa si ochisorii albastrii.
Zuzi,cum merge cu dieta?Bebelina ta ce face?E ascultatoare sau e o mica rebela care iti da bataie de cap?Citisem la un moment dat ca deja face la olitza.Ce harnicutza e,eu tare mult m-am chinuit cu puturoasa mea.
dulce dulce .
Delia,sportiva noastra tie cum iti merge?Ai scapat de raceli?Spor la slabit in continuare.
Doinitza,te intreb si pe tine la fel ca si pe Carmen,mai poti iubita?Onitza nazdravana ce face?Ii place la gradě?Doruletz?Sunt sanatosi puii?
Pe Delia au mutat-o in alta grupa si nu mai vrea sa mearga la gradi,acum si cand nu e bolnava joaca teatru si spune ca e bolnava si vrea sa ramana acasa pt ca are buba la ureche..Merge la gradi si in semn de protest se pune intr-un coltz si se culca....si cand ma duc dupa ea asa se uita educatoarele la mine de parca nu as lasa eu copilul sa doarma noaptea
.Copiii astia!!!
Tzuni,mic si drag si scump tu ce mai faci?Muncesti cu drag si spor ca de obicei?
Nemtzoaicele,Sigrid si Mamica dulce va doresc si voua spor la slabit
Mik ce mai gatesti bun de papa?De fiecare data cand ma uit la meniurile tale mi se umple gura de apa
Copilasii tai sunt sanatosi?
Daria,cum merge cu slabitul?Te admir,tu cand te pui pe slabit nu te lasi pana nu dai cateva kg bune jos.
Cami tu ce mai faci
?La fel si tu vad ca ai slabit f mult.Bravo tie,esti f ambitioasa.
Mia cretzulinul tau e bine?
Dordia2000
Sabina,cu intarziere,felicitari pt burtica si iti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos.
Khristin,iti raspund cu intarziere la intrebare....pt ca de multe ori reusesc sa citesc cate ceva pe sarite din ceea ce scrieti dar cu fetita in brate si nu pot raspunde imediat.
Sincer nici nu mai stiu cum am slabit atatea kg...s-au dus in timp...am avut perioade cand se duceau repede cateva kg...apoi iar un timp cat aveam un blocaj...si tot asa in timp de 3 ani jumate am reusit sa dau "grosul" jos.Ba cu disociat,ba cu nemancat,cartoful l-am tinut putin,dieta cu banane...Scardale...WW-ul...pe toate le-am incercat.Probabil m-a ajutat si faptul ca toti din familia mea sunt slabi si nu am cu cine sa seman plinutza...si pe langa diete s-au mai dus din kg si de la sine.De cand nu mai iau anticonceptionale am reusit sa scap si de ultimele kg...bine ca mi-am dat seama pana la urma ce ma "ingrasa" pe mine.
Deci dupa cum vezi nu am avut nici o metoda anume de a slabi...ceea ce vroiam eu sa va spun e ca daca eu am scapat de kg in plus sigur o sa scapati si voi,cu rabdare,ambitie si normal...DIETE!!!
Si iar m-am intins...pup si fetele ce nu le cunosc si va doresc tuturor spor la slabit in continuare.
Am fugit la munca...mai intru cand mai reusesc.
IOANA
nastad spune:
quote:
Originally posted by justasmallkiss
Doinitza,te intreb si pe tine la fel ca si pe Carmen,mai poti iubita?Onitza nazdravana ce face?Ii place la gradě?Doruletz?Sunt sanatosi puii?
Pe Delia au mutat-o in alta grupa si nu mai vrea sa mearga la gradi,acum si cand nu e bolnava joaca teatru si spune ca e bolnava si vrea sa ramana acasa pt ca are buba la ureche..Merge la gradi si in semn de protest se pune intr-un coltz si se culca....si cand ma duc dupa ea asa se uita educatoarele la mine de parca nu as lasa eu copilul sa doarma noaptea.Copiii astia!!!
Ma bucur mult ca ne mai dai un semn de viatza!

Onitza si Doruletz au fost bolnavi,acum sunt spre bine , inca mai am ceva probleme cu Onitza.
Eu incerc sa fac fatza , sa am grija de copii si casa ,sa ma duc la servici si sa-mi fac timp pentru tzutzu.
Tu mai potzi?
Imi pare rau de Deliutza , am avut si noi o perioada cand Oana nu mai vroia la gradi.Vreo 2 saptamani am lasat-o la program scurt si dupa aia am inceput sa o lasam pana seara. Acum intreaba in fiecare dimineatza daca poate sa mearga la gradi.
Si noi asteptam vremea calda...poate mai scapam de raceli si alte cele...
fata ambitioasa!Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)Album Oana si Doru
Dordia-Nastad-Olo-Liris