Nou stil de viata (130)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

La multi ani Sigrid!

Crystina-Mephala-Khristin-Daria

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput

Neatza!

Mamicadulce, multumim pentru noul capitol.
Cum zicea si Delia, lista cu zilele de nastere contine nick-urile si in paranteza prenumele.
Cine nu l-a spus, ar trebui s-o faca. Mai retuseaz-o tu: de ex. la Daria, trece nick-ul (Mamagiuliei) si prenumele (Daria).

Si, pe 1 martie, cand va incepe urmatorul concurs, poti sterge clasamentul concursului trecut.
Am lasat destul timp fetelor sa savureze victoria.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

neata

mamicadulce multumim de noul capitol, si mie mi-e greu sa va urmaresc dupa prenume, ar fi bine daca ati scrie si prenumele in dreptul nick-ului , la listuta cu ziua de nastere...sau unde credeti ca e mai bine
la mine e simplu cu nicku' si prenumele, tot adriana

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine

*******Adrianafedorca - An-k - Deea - Cornelia*******

http://diaet.abnehmen-forum.com/diet/tickerd/showimg-1noteP_1sternP_67_60_52_abs.png

Mergi la inceput

La multi ani Sigrid!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine

http://diaet.abnehmen-forum.com/diet/tickerd/showimg-1noteP_1sternP_67_60_52_abs.png

Mergi la inceput

Mey, azi nu e 26 feb? Pai si-atunci? Avem o sarbatorita!!! Sariti cu urari pe ea!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Sigrid

Nou stil de viata
Cookie-Alma-Ina-Claudelu
ce mai astepti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Buna dimineata!
Mamicadulce pentru noul capitol!
Pentru lista: prenumele meu este Elena Camelia.
Propun sa mai aerisim un pic lista cu zilele de nastere, in sensul ca ar trebui sa stergem fetele care nu au mai postat de mult si care nu se mai regasesc in lista cu aspirantele la slabit.
De asemenea, sustin propunerea DianeiR de a le lua pe Mik si Indra in echipele deja formate, cu target mai mic, daca nu mai apar alte participante la concurs pana pe 1 martie. Echipa rosie cred ca va avea un target mic, chiar si dupa ce-si va anunta si Tzuni intentiile; deci am putea lua noi pe una dintre ele, care va dori sa ni se alature.
Sigrid La multi ani, sa fii sanatoasa si frumoasa si cu cate kg iti doresti!
Meniul de azi:
- dimineata: cafea fara zahar sau lapte + 1 mar;
- pranz: ciuperci la gratar cu usturoi si salata cu ceapa verde si cu ulei de masline si lamaie;
- seara: 1 baton vegetal FIBROBAR ( 170 cal. )
- 2 l apa plata, pe tot parcursul zilei.

Zuzilici-zisaCami-Miag-Tzuni
Cami

Mergi la inceput

ekipa maron pe unde sunteti? ce faceti? sunteti pregatite? mai e putin pana la concurs

Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Buna dimineata!

Faine Oscarurile! Si vedetele....Doamne...aveau o siluetaaaa! Nicole Kidman parca era papusica Barbie: subtireeee, inaltaaaa, blondaaa si intr-o rochie rosie de poveste... (si cand te gandesti ca, camera de filmat ingrasa cu 5 kile...) Ce mai, mi-au placut rochiile de anul asta! Diseara de la 11 pe TVR se da varianta prescurtata a Oscarurilor (90 min) cu subtitrare. Daca va intereseaza...
Si ma bucur c-a castigat Scorsese! Ura! Merita! "Cartita" (ma rog, Departed) a fost cel mai bun film.

Cami, Zuzilici, Miag, va dau o veste trista: ma retrag din concurs. Nu ma simt in stare acum. Si decat sa trag echipa in jos, mai bine stau pe tusa tura asta. Ok? Multumesc pt intelegere!

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Zuzilici - ZisaCami - Miag - Tzuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza!
Astept concursul cu nerabdare, parca nu m-am mai simtit asa mobilizata sa slabesc demult . Pana joi la raport nu ma mai urc pe cantar
Si mie mi-ar fi de folos un index cu numele fetelor, ca ma descurc destul de greu inca, nu le cunosc pe toate dupa nume
Sigrid!!!

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
Andre_ea - DianaR - Olim - Adameasca
Go girls!!!!

Mergi la inceput