Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (162)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

MONICA stiu ac stii de gluma si denisa la fel
deci va avea .......COPIL .........FETITZA

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Eu am zis ca baiat are..ia sa vedem..asteptam!

Bia nazdravana
poze noi
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufumic spune:

Bre, Moni, 6 pagini iti par multe? Sa vezi cand ai de citit capitole intregi, ca moi. Nici nu ma-ncumet sa incep/incerc. Cat despre bble Denisei... eu n-am avut nici un feeling cand a fost vorba de mine, acum ce sa mai zic.

Ioana si Vladimir (08.02.2006)

http://www.dropshots.com/pufumic
http://www.dropshots.com/ipeltod

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Noa ca n-am avut decat 4 de fapt,dar mai astept opinii despre bebe2 de Denisa,abia dupa aia va zic ce e
Nu va era dor de un suspans?
Ma uit intai la poze/filme ... si imi citesc mailurile Diana doar s-a miscat,dar doarme de cca 2,5 h asa ca poate aparea de dincolo dintr-un moment in altul

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Monica, ca in reclama aia...astepttttttttt!
Eu tot zic baiattttttttt..

Bia nazdravana
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Pupici la bebeii bolnaviori si sa se faca bine!
TANTI la multi ani!
PUFUMIC vreau filmeeeee!
Gataaa ... ca s-a trezit Diana pauza de joaca!

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

hai moni ce faci? iar animi forumul?
eu zic .

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Cred ca azi ne culcam la 20, avind in vedere cele 20 de minute de somn ale Biei pe toata ziua...

Bia nazdravana
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

eu nu mai pot....
febra nu pot sa o iau ca urla de numa..am ajuns cu termometrul la 37 dar nu a mai stat sa vad.
a papat iaurt cu fructe si biotics. pe urma antibioticul
acum aproape adoarme iar. e ca o leguma marco, of,of ce necajita sunt....

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alin@ spune:

Gio, nu te mai necaji ca trece. te inteleg, si mie mi-a facut Ayan asa de doua ori, o data pe la opt luni de imi gemea noaptea si o data acum cu maseaua asta cand a facut super febra si era asa moale, m-am speriat foarte tare. E foarte neplacut dar o s aii treaca in curand, mai ales ca face si tratament. Asa e cu copiii, mai sunt si din astea.

Alina, mami de Ayan(13.01.2006)

Poze cu noi

www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru

"IT'S ALL ABOUT THE ATTITUDE"

Mergi la inceput