Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (162)
Raspunsuri - Pagina 23
cosmi1975 spune:
MONICA stiu ac stii de gluma si denisa la fel
deci va avea .......COPIL
.........FETITZA
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan
loren@ spune:
Eu am zis ca baiat are..ia sa vedem..asteptam!
Bia nazdravana
poze noi
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> filmulete
pufumic spune:
Bre, Moni, 6 pagini iti par multe? Sa vezi cand ai de citit capitole intregi, ca moi. Nici nu ma-ncumet sa incep/incerc. Cat despre bble Denisei... eu n-am avut nici un feeling cand a fost vorba de mine, acum ce sa mai zic.
Ioana si Vladimir (08.02.2006)
http://www.dropshots.com/pufumic
http://www.dropshots.com/ipeltod
monica70 spune:
Noa ca n-am avut decat 4 de fapt,dar mai astept opinii despre bebe2 de Denisa,abia dupa aia va zic ce e ![]()

Nu va era dor de un suspans? ![]()
Ma uit intai la poze/filme ... si imi citesc mailurile
Diana doar s-a miscat,dar doarme de cca 2,5 h asa ca poate aparea de dincolo dintr-un moment in altul 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
loren@ spune:
Monica, ca in reclama aia...astepttttttttt!![]()
Eu tot zic baiattttttttt..
Bia nazdravana
poze noi
monica70 spune:
Pupici la bebeii bolnaviori si sa se faca bine!
TANTI la multi ani!
PUFUMIC vreau filmeeeee! 
Gataaa ... ca s-a trezit Diana pauza de joaca!
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
Giova spune:
hai moni ce faci? iar animi forumul?
eu zic
.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
loren@ spune:
Cred ca azi ne culcam la 20, avind in vedere cele 20 de minute de somn ale Biei pe toata ziua...
Bia nazdravana
poze noi
Giova spune:
eu nu mai pot....

febra nu pot sa o iau ca urla de numa..am ajuns cu termometrul la 37 dar nu a mai stat sa vad.
a papat iaurt cu fructe si biotics. pe urma antibioticul
acum aproape adoarme iar. e ca o leguma marco, of,of ce necajita sunt...
.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
alin@ spune:
Gio
, nu te mai necaji ca trece. te inteleg, si mie mi-a facut Ayan asa de doua ori, o data pe la opt luni de imi gemea noaptea si o data acum cu maseaua asta cand a facut super febra si era asa moale, m-am speriat foarte tare. E foarte neplacut dar o s aii treaca in curand, mai ales ca face si tratament. Asa e cu copiii, mai sunt si din astea.
Alina, mami de Ayan(13.01.2006)
Poze cu noi
www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru
"IT'S ALL ABOUT THE ATTITUDE"