Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (162)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DIANA ZBIARA INTRUNA DE VREO ORA NU VREA SA ADOARMA SI NICI ALTCEVA NU VREA,CRED CA E A DOUA MASEA PACATOASA DE VINA
Deja-s zombie si nici n-am apucat sa fac nimic azi de ea
Se pare ca nu prea e lume p-aci ...de ce nu va puneti linkul cu forumul-clubul scutecelor la FAVORITES si intrati direct? Asa merge in majoritatea cazurilor...

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Dani s-a culcat la 21.30 si deja s-a trezit de 4 ori.
Ce naiba poate sa fie in halul asta? I-au mai iesit dinti dar mai mult de 3-4 ori nu trezea pe noapte. Acum e chiar culmea.
E posibil sa mai aibe colici la varsta asta?

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Am vazut-o pe Dia isteata foc,cum stie ea sa aduca animalutele.
Bianca pai daaaa,ne-am bucurat ca de acum se da singura jos din pat si nu mai tre sa stau cu inima cat un purice ca acu se arunca de pamant.Mai nou se da si din patul de dormitor care e cam inalt.
Alin@ asa cum zici ca s-a orientat bine om vedea ... ce ne asteapta.

ali
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=237417&cdate=20060317&ctime=162032" target="_blank">Am implimit un anisor!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU montaj , Povestea nasterii Iarinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

In sfarsit a adormit Diana
Am pus 2 filmuletze de azi aici:
http://www.dropshots.com/day.php?userid=199389&cdate=20070226&ctime=224650
cu dedicatie speciala MARAKI
Azi doar atat ne-a iesit, ca a evadat

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

'Neatza, fetelor!

Of, ce-nseamna dependenta asta. Am deschis calculatorul sa fac niste teste pentru examenul de maine si prima grija care-a fost? Sa vad ce-ati mai scris.

Hop, si cum citeam eu asa, ce vad? Un mesaj de la Anka.
Dragelor, care sunteti interesate de mesajul ei eu pot sa va asigur ca-i o tipa de cea mai buna calitate. Bag mana in foc. Si puteti sa o contactati linistite, pentru ca puteti avea toata increderea in ea. Daca nu a spus care e "firma", probabil ca e din cauza publicitatii, dar contactati-o pe privat/mail si veti afla mai multe detalii.
E una dintre mamicile din gashca Oanei si o cunosc.

Roxana a dormit mai bine azi-noapte. I-am marit portia de papa aseara si nu s-a mai trezit asa des. Copilei cred ca-i era foameeeeeeeee .

AnaM, eu zic ca n-o fi nimic, dar nu strica sa faci niste analize.
Numai bine!

Ali, si Roxana e mare amatoare de lins servetelele umede. Cum le prinde, cum le scoate din pachet. Jale mare!

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Neatza....
Ce naiba se intampla de nu pot intra pe forum direct? Oricum imi merge netul ca , stau de 3 min sa incarce filmele lui Diana sa le vad si eu...
Vad ca suntem pe pagina 2..
Pe unde sunteti? Si voi aveti probleme cu deschisul paginii de forum?

www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Giova Cum fu? Ce mi-ai adus?
Moni...am vazut filmuletzul cu Diana..e precoce pt varsta ei...bravo ei..e mai energica si agitata dar uite cate stie.. la disciplina sta prost, dar la inteligentza...super
Se pare ca numai la mine face figuri DC, deci azi va fi pauza pe aici..in caz ca nu baga fetele vreo adresa veche
dani s-a trezit azi noapte de 6 ori, de la 2 incolo nu s-a mai trezit deloc. Dana se pare ca si la voi sunt probleme de genul asta.
Eu am inceput iar cu laptele de alimentara, si l-a baut...i-am pus o cupa de cereale azi in el, si ieri i l-am indulcit cu miere. De azi o sa imi aduca socrul meu de 2 ori pe saptamana lapte de muuuu...deci o sa ii bag grasime sa aibe creierul lui
Asta in caz ca il bea...
Moni si altele ce ati lapte de vaca...la inceput trebuie facut cu apa?Cat lapte, cata apa? Oricum si daca mi-l aduce azi numai de maine il dau ca nu am chef de surprize la noapte...si asha am destule

Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Daca am lipsit atatea zile, acum trebuie refacuta norma, dat fiind faptul ca tot nu scrie nimeni.

Toanca, Doina, Irina si Tanti!!!
Multa sanatate si fericire alaturi de familie.

Eu am venit de la Milano super obosita si necajita, ca nu am avut timp de shopping. Sambata dupa-masa, cand mai era o ora pana la inchiderea mag. am fugit intr-un cenrtru comercial si i-am luta lui Marco niste treninguri si ceva papuci- tip tenisi de la Zara, o ciupica de la Oviesse si adidasi de firma-mi-am facut hatarul. Pacat ca nu am gasit si trening de firma .
Am trecut cu masina de n...ori pe langa o mare hala unde era scris: TOYS-un mondo per te. Poate pt. altii...ca eu nu l-am vazut si mor de ciuda.
Duminica dupa ultimul seminar, am plecat sa vedem centrul Milanului..Duomo, Opera, galeriile fetelor ce mortal e. Si ce de mahgazine...un vuiton la 250 euro- pacat ca n-am sot milionar. Prima Ferarri pt. Marcolino...pacat ca n-am sot milionar si ca era inchis....si uite asa mi-am belit ochii, am inghiti in sec...si tipa la care am mers a zis ca sa nu-mi fac probleme, sa merg o sapt. cu Marco la ea ca ma duce peste tot. Dar eu vreau macar la Outlet-uri ca e plin si preturi pt. muritori de rand ca noi.
Voi pune si poze mai tarziu.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna dimineta,
Azi am fost trezita de motanul verde a lui fimiu .Adica s-a sculat copilul la 6 : 30 dimineata si a aruncat motanul peste bord drept pe mine.Si radea . Nu mai avea somn copilul.Bey si s-a culcat la 11 jumate aseara.Ai vostrii tot asa tarziu adorm sau al meu face opinie separata?
Cosmi sa stii ca lucreaza destul de ieftin varul tau.Pe bune.
Ali super alegerea Iarinei.Ca sa vezi ca se orienteaza fata.
Bianca de 6 ori?Uau cred ca esti chiauna...
Dana Succes la examen.
Moni super filmuletele cu Diana.
Giova te-ai intors?

Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Mergi la inceput