Mamici de ianuarie-februarie 2007 (69)
Raspunsuri - Pagina 19
cristiana70 spune:
Buna seara fetele, raportam ca am facut vaccinul, nu stiu ce soi este, dar e de la stat si cu singura intzepatura. David a facut un scancet de durere, apoi a tacut si a dormit pana acasa. Acasa a mancat (dupa vreo doua ore de la vaccin) si a inceput sa fie mai agitat, asa ca i-am administrat preventiv un supozitor de paracetamol, si dupa inca o serie de maraieli a adormit. Saracul, tare mila mi-a fost de el! LILISOR, tare multumim ca te-ai gandit la noi,
te pupam amandoi! De fapt trebuia sa mergem de ieri, dar desteapta de tanti mamica lui David (asa o sa ma strige pruncii?) a incurcat programul 
si a ajuns la cabinet numai bine dupa ce a plecat toata lumea.
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
Messa spune:
lilimicule, eu as paria care doarme primul noaptea, dar ne-a luat bebitza lui adinush pe toate la faza asta...
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
mirela73 spune:
Fetelor parerea mea despre constipatia bebeilor:
Nu cred ca e o varianta buna sa-i lasam 2 saptamani poate batem recordul in materie pentru ca va spun sincer eu cred ca nu m-as simti OK.
Pediatrul bebelushei mele care e unul destul de bun mi-a spus ca intr-adevar poate sa nu faca si cateva zile atata timp cat nu o deranjeaza chestia asta. Asadar eu am constatat ca in perioada in care fata mea avea dureri de burtica o ajuta daca facea kk. Asa ca o data sau chiar de 2 ori pe zi o ajutam cu termometru sau supozitor (si asta vreo 2-3 saptamani). Mi s-a spus clar ca nu exista dependenta la astea si ca in momentul diversificarii tranzitul se regleaza automat.
In orice caz pot sa va spun ca dupa cele 3 saptamani in momentul in care nu o mai sacaia burtica eu i-am dat ceai de fenicul instant o data/zi vreo 3 zile si acum face fata mea singura si de mai multe ori pe zi fara ceai si fara nimic altceva.
Nu vreau sa ma intelegetzi gresit nu dau lectii nimanui pentru ca aici sunt mamici muuuult mai experimentate decat mine dar, cred ca totusi nu e bine sa ne lasam copii sa se chinuie cu dureri de burtica asha fara motiv pentru ca au sistemul digestiv imatur si cateodata mai trebuie ajutat.
Albinutza pemtru puncte rosii de iritatie pe labii la noi a avut rezultat rapid Triderm care cred ca e ceva similar cu ce ti-a recomandat Anis.
Mirela73
gabriela_s spune:
ceau fetelor!!!
si eu in fuga pe aici pana se incalzeste apa pt baita!
n-am apucat inca sa va citesc si sa raspund si eu ca draguta de lili
am fost la controlul de la 6 saptamani dupa sarcina ,se pare ca nu-i a buna cu ceea ce va ziceam eu ca e "ciclu",dar mi-a dat un tratament si sa vedem cum mai merge.totusi,cica am voie exercitii fizice,inclusiv "utzaiala".pana una alta cred ca o sa incep cu exercitiile fizice,ca la cum arat imi piere pofta sa ma dezbrac si sa fac si altele............
si...ma chinui sa termin de lucrat la ceva dragut pt voi si sper sa apuc sa termin pana maine cand ...se incheie odiseea...(m-a luat melancolia iaarrrrrrr).daca nu,nu dati cu firma in cap,va arat la scutece!!!!!!!!
fetele cucuietele!
Adriana Maria *iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*
//pozele noastre
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">
filmulete cu fetita mica in burtica //www.desprecopii.com/info.asp?id=1080" target="_blank">Nasterea unei stele//
adinush spune:
Messa hai sa ma laud..este era 23..mandra mea e spalata,masata,cu chiloti curati si burtica plina si doarme ca un ingeras iar mami se pregateste sa faca acelasi lucru..face ultimul tur![]()
Daca citesti asta pe la 2-3am pe concert de Arianna sa nu ma injuri prea rau
Noapte buna fetele..somn cat mai lung si linistit,cu bebei cuminti si fara colici
Adinush cu
Ayleen-Alexandra *09.01.2007*
Daconst spune:
Gabi,nu ma speria...care-i faza cu controlul de 6 saptamani?Ce nu e in regula?Si eu trebuie sa-mi fac curaj sa ma duc.Maine ma epilez si poate merg apoi.
Lilisor,mama,ai intrecut-o pe Aelita deja.![]()
Mama ce memorie ai si rabdare sa raspunzi la toata lumea.Eu uit de la mana pina la gura.
Spune-mi te rog,ce calciu iei ca eu incep sa simt la masele desi pina acum n-am avut treaba.Mi-am facut programare si la dentist sa vedem de ceva plombe ca sigur am nevoie.
Messa,vezi ca nu am uitat de reteta fericirii.![]()
Sa-mi spui cum ai facut puiuta sa reziste 3 ore.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
anis spune:
Mirela ,daca ai stii ce ingrijorata sunt eu.Eu nu o las sa bata vreun record.dar pur si simplu nu plange din acuza asta.O ajut acnd incepe sa o deranjeze.Ultima data a fost la 9 zile.
Acum ma gandeam sa ii fac o ecografie (irigografie) a colonului sa fac ce si cum.
Pe de alta aprte cunosc pe cineva care are un bebe de 4 luni acre face kaka ijn fiecare joi si e perfect sanatos.
deocamdata merg pe mana dr, daca el ziceca e ok..e ok.
Am ajutat-o al inceput si cred ac am gresit.Se invatase , cum o puneam dezbracata pe masa de infasat ,astepta..si astepta..supozitorul normal..
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Lili, siteul trebuie sa il csut, pt ca am ras windowsul vechi si am pierdut adrese.
Iti dau nr de telf de la cei din Constanta fiindca vad ca esti din Mangalia.
Daca vrei mergi pe mana mea :-)),eu nu ii fac reclama, dar chiar e f bun pt cele care au copii mici de varste apropiate.
uite nr lor de telf 0341413741
*** AniS ***
Iarina-Elisa
Ingrid-Alexia
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
ALINATXA spune:
Amaya acum am vazut postarea ta.
Eu am o singura bebelina si deci nu pot sa raspund.Altminteri te sunam numai stateam sa scriu.
Referitor la kk mie pediatra mi-a spus clar daca copila nu face kk singurica sa bag o jumatate de supozitor cu glicerina ptr copii.
Mie mi se pare super nasol sa nu iasa atata timp.Eu stiu de la mine ce crampe am daca nu ies o zii.Daramite o manuta de om.Deocamdata iese normal.
A cantarit-o astazi si intr-o saptamana a luat 170 de grame ceea ce inseamna ca lapticul meu nu prea e vitaminizant.Mi sa spus sa alaptez incontinuare ptr imunitatea copilului in primul rand insa in felul urmator:Sa ma mulg sa fiu sigura ca am 100 de ml ptr o masa,urmatoare masa 100 de ml de formula,succesiv.
Mai mi-a dat sa ii dau bebelinei 1 mg calciu ,3 picaturi vitamina c dimineata inainte de masa cu 30 de minute sau dupa masa cu 30 de minute.
Voi ce credeti?
Mami de Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/?change_count=11#page1
anis spune:
Alinataxa, eu am un principu aplicat de la primul copil.Nu dau vitamine decat daca fac inainte analize si vad ca are intr-adevar nevoie.Vezi ca unii pediatrii au boala calciului si dau asa ca sa fie.
*** AniS ***
Iarina-Elisa
Ingrid-Alexia
INGRID