*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (34)
Raspunsuri - Pagina 30
moko spune:
ufff, ma doare rau un picior ( de fapt, muschii de la pulpa). De doua nopti, mi se pune carcel la piciorul stang si-mi raman muschii contractati . tot dau cu gel relaxant si degeaba...nu mai stiu ce altceva sa-i fac!
nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
23+ cu
poze
poohy spune:
Chiqui
! Sarcina usoara de acum inainte si un bebe sanatos, mancacios si cumintel 
Felicitari fetelor care si-au vazut bebeii! 
Wow cat de repede cresc!
La mine la 25 sapt fix avea 768+/-128g, acum o fi ajuns la 1kg? Hi hi hi, nici nu ma gandesc ce mare si grasunica o sa fie la 32 la ecografie!
Andrada, care dintre modele te intereseaza? O sa incerc sa scanez revista (e in germana dar cum eu nu stiu o boaba si m-am descurcat, sigur te descurci si tu), dar daca nu reusesc, fac un rezumat
Anca
27+ 
poze
bebelusa
moberi spune:
Paflo te rog sa imi spui si mie unde faci eco 4 D in Cluj, daca poti sa imi dai si un numar de telefon ar fi excelent si eventual sa imi zici cum se fac programarile.
Fetelor ce m-am bucurat cand am vazut ca si voi va ginditi deja la botez...eu ma gindesc la petrecerea de botez de la trei luni!!! nu de alta dar o astept si am de gind sa ma bucur de ea din tot sufletul!!!eu deja de trei luni ma tot gindesc la locatie, invitati , meniu....sunt ceva de groaza!!!
In alta ordine de idei apropo de concedii medicale eu una am o mare nelamurire!!!Eu am implinit 27 sapt si am intrebat medicul de familie daca de acum incolo ar putea sa imi dea o data pe luna citeva zile de concediu medical...putine maxim 5 pe luna ca sa ma odihnesc.Medicul mi-a zis ca nu mai imi da concediu medical pentru ca as putea intra teoretic in prenatal asa ca ea nu mai da medical!!!Mi se pare o aberatie pentru ca eu nu vrea sa intru in prenatal deloc si nu inteleg, in situatia in care doamne fereste chiar as fi bolnava ..o raceala de exemplu ca sa stau acasa ar trebui sa imi iau prenatal????nu e mai logic sa imi dea 5 zile de concediu medical dupa care sa imi continuu activitatea....
Eu sincer nu mai inteleg nimic din sistemul asta de sanatate...ii cam plin de aberatii.
+27
michigan spune:
CHIQUI LA MULTI ANI SI MULTA SANATATE PT TINE SI PUIUL TAU
andrada poate ai timp sa ma treci si pe mine la sarbatorite de martie, pe 12
si numele lui bebitz
OCTAVIAN ANDREI
azi e ziua sotului meu
tb sa fiu harnica si sa pregatesc ceva special pana vine el de la lucru
dar daca mai stau mult pe net
nu stiu ce sanse am
asa ca
AM FUGIT IN BUCATARIE
michigan
andradap spune:
Poohy, Moko, Moberi si restul fetelor, va invit sa continuam discutia in
NOUL CAPITOL
www.youtube.com/watch?v=a7DNziZantk" target="_blank">
EU si TATI de Antonio 
Andrada
29+ cu
Antonio
brambushca spune:
CHIQUI la multi ani si sa ai parte de un copil sanatos si mancacios! Multa sanatate si rabdare cu statul in pat!

Oana
25+
ralucami spune:
Salut burticute!
Dianalaura tu esti tare draguta!
Numarul ala de telefon e de pe mobil, dar se poate trimite SMS din Ro (asa procedeaza frate-meu, plus ca el imi mai trimite mesaje pe telefon de pe site-uri de-astea gratis.) Eu sper sa am laptopul cu mine si la clinica si o sa tinem legatura si acolo). Oricum, in caz de ceva o sa sun eu pe una din fetele din listuta, care naste dupa mine , ca sa anunt "marea" veste. ![]()
Andradaaaa , daca ma mai sperii asa , cu nascutul, te fugaresc cu paleta de batut covoare. 
![]()
Eu ti-am zis ca am un prag psihologic cand vine vorba de 30 saptamani, si cand am vazut ca tu ne zici ca nasti, m-am si uitat la semnatura ta. Sa fac infarct, nu alta, cand am vazut 29+ sapt!
Alynta si Byu este un subiect al fetelor din Iasi la "prieteni dintotdeauna". Sunt multe fete din Iasi care scriu pe forum, si din ce am vazut acum, ele chiar planuiesc o intalnire in martie (au inceput sa faca listuta si se face rezervare in Pub25). Daca aveti cum, eu va indemn sa mergeti, ca e tare tare frumos si nici nu stiti cum trece timpul. Eu am mers la vreo 2-3 intalniri cand am avut noroc si m-am nimerit sa fiu in Ro in perioada aia. Super fain m-am simtit! 
Eimotto am ras cu lacrimi la faza cu valiza
Ai fost comica rau rau. Asa am patit si eu zilele trecute: in martie am mai multe conferinte , workshop-uri. Si ma suna intr-o seara una din asistentele jp cu care lucrez si ma intreaba daca nu vreau sa merg impreuna cu X la un training ,la mama dreaq. Asa de tare m-am enervat ca tot vor sa ma intinda ca pe elastic, de i-am "trantit-o" : " voi nu intelegeti ca trebuie sa nasc din moment in moment?!"
Dupa ce am inchis telefonul mi-am dat seama de perla scoasa, dar era prea tarziu. ![]()
Sadicutza tu intrebai de ce mai gatim: eu azi am ciorba de perisoare si la felul 2, mancarica de mazare cu pulpe de pui. Mi-era dor de mancare de-a noastra. Si la desert: traiasca cele 4 cofetarii de pe langa mine.
Pauly sa-ti traiasca printesa si sa se faca mare mare!
Waaw e mai "grasuna" decat papusa mea cu vreo 50 de grame.
Bine ca ai reusit sa termini si cu tratamentul si ti-au iesit toata analizele perfect. Si eu stau mai mult pe scaun (la calculator, la munca, prin vizite
) si pana acum nu am avut nici o problema. De aceea cred ca e OK daca mergi 2-3 ore la restaurant (ideea e sa nu fie fum de tigara). 
Eu fac ture ture prin fata usii caci astept sa-mi vina patutul papusii . Nu mai pot de nerabdare. ![]()
POZE BEBE
Film eco 4D
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
musete spune:
Pupici dulci pe burtici.
Am aflat si eu, in sfarsit , ca locatarul meu este... FETITA !
BURTICUTELE care se ocupa cu actualizarea listutei, poate imi trec si mie caruciorul aferent!
va multumesc si, va asigur ca , va urmaresc, din umbra...
![]()
Pupici, Musete
23+