Rochii pt. gravidutze
Raspunsuri - Pagina 2
Mugur spune:
Am o rochie de gravidutza, dar nu de mireasa, ci de ocazie. Sotia mea a imbracat-o decat odata la o nunta cand a cununat fratele meu si am fost obligat sa ma duc.
Rochitza este de o culoare calda (un portocaliu spre roz) din material de pirsica (asa se numeste oare? sa o intreb pe ea) oricum e ceva fin. Se inchide cu un nasturel la spate si "cade" lejer. Poti sa ascunzi sub ea o burta cat de mare vrei.
Meischa spune:
SALVE!!
La mag. IOANIN n-am ajuns. Tocmai am sunat la FLORENZA si fetele mi-au spus sa duc rochia si sa stabilim modelul pt. noua rochie. Pot sa va spun ca am avut chiar noroc. Tipa de acolo (dna Flori) e o tipa de milioane!!! Cu caldura v-o recomand!
Cat despre alt fel de tinute pt. , gasiti intr-adevar tot in COCOR, in spatele raionului de bijuterii, insa personal nu prea mi-a venit sa dau 1 mil. pe o rochita sau sarafan, numai pt. o luna. Poate ca luna viitoare nu ma mai incape! Dar oricum, cine e mai cu dare de mana poate merge acolo. Si mai e un mag. pe Dorobanti, pe unde era DIALOG-ul inainte, un mag. "Mama si copilul". Mai puteti incerca si acolo.
In rest, va pup si va doresc toate cele bune!
Meisha & BB
Jasmine spune:
Meischa,ma intrebi daca sunt si eu insarcinata,raspunsul e :inca nu.
Imi trebuie si mie o rochie de mireasa si o toaleta pt cununie.Problema e ca la silueta mea....nu e usor de gasit.Eu nu ma grabesc asa tare.Nunta va fi in octombrie.
Meischa spune:
quote:
Originally posted by Jasmine
Meischa,ma intrebi daca sunt si eu insarcinata,raspunsul e :inca nu.
Imi trebuie si mie o rochie de mireasa si o toaleta pt cununie.Problema e ca la silueta mea....nu e usor de gasit.Eu nu ma grabesc asa tare.Nunta va fi in octombrie.
Da' ce-are ma, silueta ta?
Nu stiu daca ai vazut mesajul meu postat la BAZAR; dadusem zvon in tara ca am o rochie de mireasa noua-noutza, de vanzare. Cum n-au fost prea multi amatori si cum intre timp am rezolvat problema, acum a trecut la CONTAINERUL VERDE. Poti da o cautare acolo. Crezi ca te-ar fi incadrat?
Meisha & BB
petruta spune:
quote:
Initial creeata de Meischa
SALUTARE !
Intrebare intrebatoare: rochii de mireasa pt. femei insarcinate , unde as putea gasi ?
Ma cam indoiesc ca mai am timp sa-mi fac una de comanda, plus ca s-ar putea sa ma coste cat nu face!
So, !!!!!
Cele care ati trecut prin asta, cred ca sunteti mai e decat mine...
V-am !
Meisha & BB
Multe felicitari ! Casa de piatra si copil sanatos !
Petruta & bb Mihai
http://community.webshots.com/user/gabrielmil