LMA * Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (30)
Raspunsuri - Pagina 8
Delia21 spune:
Tocmai ce veniram de la pediatru si vreau sa va spunem cat suntem de mari:77cm si 11,4 kile .Suntem in grafic,in primii 25% si a zis doctora sa nu imi fac probleme cu greutatea caci Rudy e foarte frumos dezvoltat.Pai asat stiam si eu dar......caci doar am ochi sa vad,dar ma plangeam ca efectiv e greu de tinut in brate si......tot la mine se cere,pupe-l mami.Si avem si 5 dintisori,mici si dulcici de-mi vine sa-i pap.Deci.....astea's noutatile noastre.Pupam pe toata lumea si fugim fuguta la somnic acum cat pot ca doarme pruncul!
CATRINEL,spor la mutat!!!
carmenpit77 spune:
Alorea si Delia felicitari pt cei 5 dintisori de caciula si la mai mare.
La 11 luni bebelusi mai dorm de 2 ori pe zi sau cate ore dorm pe zi?
laura83 spune:
carmenpit77 fetita mea are 11 luni si nu doarme decat un somn de vreo ora jumate. Este cand se trezeste dimineata devreme (pe la 8) si atunci doarme doua(mai rar), unul de vreo ora si unul de vreo 45 min.
fetelor si pe mine ma intereseaza cum le dati avocado. am cumparat unul de Cora si nu stiu cum sa il dau. Please ajutati-ma.
Serj spune:
salve!
Pentru Mark al Baghereei, La Multi Ani!!! sa cresti mare si sanatos.
nshiro nu trebuie sa te scuzi . tu esti o scumpa oricum. multumesc. da, seamana amandoi.
tocmai vroiam sa te intreb daca ai mai fost la control cu Maria, si stii ceva noutati.
andreea eu la pantofiori nu am incredere sa comand de pe net. tocmai pt ca nu toate marcile incalta acelasi calapod. de ex. eu am luat de la Balducci pantofiori mas. 19, si desi tot ce incalta ambra este 19, astia sunt prea mari si inca nu-i pot pune. eu zic sa astepti si sa-i cumperi proband cu Theea. de hainute... de ce nu incerci si pe ebay? sunt si chestii noi si foarte frumoase.
irina scumpa, cum iti merge? ce bine ca face pasi Andrei! ambra nu are de gand inca, desi se tine bine si impinge tot ce poate ca sa se deplaseze, cand ramane fara sprijin... imediat jos.
catrinel spor la reamenajat! si cu asa ajutor... sigr termini curand
Daria este mai bine, dar inca nu le-au dat drumul acasa. Cat spera sa fie curand, pt ca este greu sa stea departe si de Anna
ciuf ce ti fac copilasii?
biuta
mari78 felicitari pt casuta! sa o stapaniti sanatosi si sa fiti fericiti in ea!
pup mamicile si bb-ii
cristina
[/url]mamica de 2 comori[/url]
Poze din vacanta
nshiro spune:
Anthony si Mariuca LA MULTI ANIIIIII!!!!!!!!1 Sa cresteti mari sanatosi si frumosi sa va fie viata frumoasa si usoara plina de noroc
Eu de alaltaieri seara nu am putut intra pe DC.....
rocsana si bebe maria (3 martie 2006)
kim spune:
Rapid sa apuc sa va scriu si eu 2 randuri. Am profitat ca s-a mai incalzit pe afara, frumos, soare, se topeste zapada..., asa ca am facut plimbari lungi si tihnite cu Alicia (care chiuie de bucurie cand iesim).
Laura,
ai niste fete frumoase, sa-ti traiasca si sa fie sanatoase. Ca sa vezi ce mica e lumea, am recunoscut parcul din poze inainte sa precizezi, chiar aveam de gand sa te intreb daca locuiesti in Manastur.
Loranda,
hehe mult m-am plimbat asta-vara pe Dorobantilor (socrii mei locuiesc in zona) si nu era nici un ghiocel din Cluj sa ne intalnim. Pupici sa-ti mai treaca din tristete si dorul de Anda, si sa se rezolve toate in timp util.
Mari,
felicitari pt casa mult visata si pt progresele Todorei!
Catrinel,
uff bine ca v-ati linistit cu mutatul, cred ca a meritat efortul, nu? Strategia cu somnul nu e usor de aplicat dar da rezultate, sper ca suntem pe drumul cel bun, altfel riscam sa avem probeleme mai tarziu, inclusiv la gradinita deranjand alti copilasi care dorm etc.
Alorea,
Felicitari pt al 5-lea dintisor! la mai multi si fara dureri. Noi inca am rams tot la doi dintisori.
Ciuf,
ti-am vazut pozele cu Camera Evei, atat de vii sunt florile, insectele cochete au fost deliciul meu; le-ai desenat inainte pe foaie? ai avut modele sau tu le-ai imaginat asa animate si originale?
Multumim tuturor pt voturi! Nu stiu de ce nu se poate vota uneori poza noastra, oricum nici n-as fi vrut sa castige, eu am ales-o nu pe criterii calitative ori artistice ci pur personale fiind pt noi momentul representativ al anului.
KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos
dea0277 spune:
claudia_d, sa dea d-zeu sa aiba noroc, macar ceva mai mult ca mine si ca sotul meu.
alinaalex, da am lucrat ceva la curatat, dar asta este.
Irina71, mia sta singura si se joaca mult timp si nu comenteaza decat cand se plictiseste, in rest, n-are treaba, cateodata plange sa o lasam singurica. vorbeste cu jucariile, le arunca, le roade, toate cele.
nshiro, multumim de complimente, sunt la calc sotului care nu prea are poze cu mia pe el. sunt pe al meu, dar inca nu am ajuns acolo. o sa mai pun.
micalsa ... sper din suflet sa fie asa.
Cam cand ar trebui sa inceapa sa vb bebelusii ca mia vorbeste in limba ei acolo, dar nu spune decat 3 cuvinte: mama, daddy si bavo adica bravo. ar trebui sa vb mai mult?
Andreea & Mia (23 ianuarie 2006)
http://new.photos.yahoo.com/dea0277/albums/
ANDREEA GEORGIANA spune:
Mariuca!!!
Anthony!!!
Sa va dea Dumnezeu tot ce este mai frumos pe lume,noroc mult si sanatate si...prieteni buni si sinceri in preajma.Conteaza tare mult...Si fratiori!!!
Serj,nu stiu daca pot comanda de pe ebay in Romania.Stiam ca nu...
Catrinel,cum este in casa cea noua???V-ati mutatt...cat de cat?
Dea,nu te ingrijora,fiecare copil are ritmul lui.Sunt copii care vorbesc de la 10 luni,ori mai devreme si copii care abia pe la 1,5 ani spun primul cuvant.Nu exista reguli.
Alinaalex,am cam inceput serviciul,dar de luni...e grav.
Laura,avocado se striveste cu furculita(ori se rade pe razatoarea de sticla) si se amesteca cu fructe:banana,piersica,mar...
Bubu se ridica in picioare in patut si face ture pe marginea lui,de cca 2 zile.Cade,plange si...o ia de la capat.A inceput sa pape si mamaliguta cu branzica,a devenit fana a supei de rosii cu taitei,devoreaza in continuare covrigi si painica,danseaza si...e tare dulce.Poate mai apuc sa pun poze.Spune mama,tata(doar in lipsa lui),cah,bum,bub,apa si,de cateva zile,ii place sa se auda spunand t-uri,s-uri,f-uri,in toate combinatiile posibile.Eu sunt din ce in ce mai vraiste cu programul si incerc sa ma organizez si sa ma reobisnuiesc cu ritmuri infernale de munca(si de viata!).
Intrebare:cum pot pleca la drum(cu Bubu) si ii pot mentine papica de pranz fierbine????Plec sambata la o manastire de pe langa Ploiesti(unde bunicii mei au locuit dupa razboi),impreuna cu mama,matusa,sora si...fiica,adica doar femei si nu stiu cum sa procedez cu masa.Sau sa-i dau mancare facuta de maicute???
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
laura83 spune:
Asa e Kim in manastur locuiesc.Si fetita ta e super draguta.
ANDREEA GIORGIANA mersi mult de reteta, ca deja incepea sa mi se strice avocado de cand il tin.
LA MULTI ANI Anthony si Mariuca!Sa fi-ti fericiti si sa traiti o mie de ani!
aalina2003 spune:
Andreea, noi am cumparat (dar nu am folosit pt ca nu a fost nevoie)un incalzitor de biberoane care merge si la un borcanas de sticla si care se poate conecat la bricheta de la masina. Acum nu stiu sa-ti spun cat de eficient este, dar la nevoie, cred ca se poate folosi, mai ales daca stii din timp cand ii e foame (10-15 min) ca sa aiba timp sa incalzeasca mancarea. Este de la Primii pasi, din Carrefour, si a costat putin, cam 300.000. Pe de alta parte, daca ajungeti acolo, poti ruga sa-ti incalzeasca mancarea pe baie de apa,dupa ce tu ai depozitat-o in borcans. Acu' eu cred ca e mai bine sa-i dai mancarea ta, mai ales ca ati avut ceva episoade cu burtica.
Carmenpit, cu somnul de ziua ce sa zic, eu cred ca Ana mea doarme cel mai mult ziua, adica cel mai des, de 3 ori (11 luni si jumatate) cam cate 40 de min, totalul ar fi de 2 ore, deci nu mult, dar des.Despre avocado, eu nu stiu, dar am vazut ca Andreea v-a dat cateva idei.
Catrinutza, la multi ani pentru Mariuca, multa sanatate si noroc!!
Anthony, multi ani frumosi si tie alaturi de parintii tai!