LMA * Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (30)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

La multi ani, David, Mario, Bogdan, Matei si Andrei!!! sa cresteti mari, sanatosi si norocosi!!!!

Noi inca suntem in aranjamente…. Mai o gaura, doua, trei, sase, in perete, mai 10-20 de chestii de aruncat… in fine. Ajungem noi la liman. Ce ma apasa este ca oana doarme asa putin ziua, ca nu stiu ce sa mai fac! Doarme cateodata numai 45 de min toata ziua! Se trezeste la 7.30, papa, dupa aia baga un somn (in carucior) pe la 1 si gata! Pana la 8.30, asta a fost! Ai vostri cum dorm? Parca vad ca trag cate trei reprize de somn pe zi….
Azi am fost intr-un parc la pranz si nu a dormit, asa ca a bagat un somn dupa-masa, de 2 ore jumate. Cam asa ar fi normal, zic io. Dar iese afara dimineata cu buni, care doamne fer’ sa o impiedice sa doarma! Asa ca ramanem la 45 min pe zi, de multe ori.

Cat, ma bucur ca Daria e bine!!! Prin ce ati trecut voi, saracii… mai faza cu masina lipsea, sa-ti sara inima din piept! Cred ca esti franta….

SERJ, la multi ani lui Sergio, hop si eu dupa 2 sapt… oricum, multa sanatate si fericire pt toti!

Monica, la multi ani si multa sanatate tie si piticilor! Si tie mai ales putere iti doresc!

CIUF, ai fost tare la inteviu cu parfumul!!

AALINA; pai cum, 6 ore pe zi dorme picea? Vrei sa mor???

Revin, mai scriu maine. Va pup!!

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

Incer acum, tardiv stiu, sa urez si eu, scumpilor ghiocei martisoare pe care ii avem si cu care ne mandrim de acum un an,
o viata frumoasa,sanatate, si sa fie bucuria mamicilor lor asa devotate.. hai sa nu fiu partinitoate si feminista, si sa urez si pt tatici sa se bucure de scumpii lor pui.
Scuzele mele in ordine vor fi urmate de un sincer si puternic strigat LA MULTI ANI
DOULBEMOM Maia si Stefana pupici imbratisari, si iertaciune
CAT Anna-Lia si tie micuta scumpa in primul rand muulta sanatate.Iertaciune…..
Mariana1976 Markus la multi ani, si sa fii un bebe bravos, ca sa nu simta mami al tau un greu prea mare, cu doi micuti in casa.Felicitari in acelasi timp pt noua luminita adusa in casa.Iertaciune….

Loriana27 pupici pt o Madalina de un anisor.Iertaciune deasemenea
Cameliada lui Tudor numai bine si tie sporuri si putere pt toate ce vor veni.Si aici e loc pt aceeasi iertaciune
Ceela La multi ani puisorului tau si sanatate
Delia sa iti creasca baiatul mare si cat de curand sa ii daruiesti partenerul de joaca pe care il mai doresti
Catrinutza eheheeee, mai tie urari multe pt putere sa tii piept tuturor atomicilor trasnai ale Mariucai, mai putine incidente cu “prietenii” tai doctorii, si multi pupici
Nshiro ai o printesa tare delicata, care iti doresc sa iti creasca si sa iti faca viata numai un zambet
Irina71 hei, mami de baietel, nu mai stiu cum e cu piciorusul tau( scuza-mi ignoranta), sper ca esti bine si ca ati trecut spre al doilea am bucurosi si cu multe jucarii.Pupici
Iris77 la multi ani unei fetite care bucura o familei intreaga… asta e regatul ei unde este singura printesa care conteaza
Alinutza3 imi pare rau ca nu am reusit sa mai dau nici un semn de viata cat am fost la iasi.Drept e ca prin rarele frunzariri pe forum cat am fost acasa, nu te-am mai zarit… poate data viitoare, or fi si copii mai mari, si chiar te pot convinge sa o ai de nora pe Nicola meahihihiLa multi ani inca o data
Lumysti cum fu zborul cu cea mica?! Dar concediul? Dar sarbatorirea primului anisor? Va pupam si va dorim de bine
Ile77 mamica slaba, felicitari pt fetita ta scumpa, pupici, sanatate si fericire
Dananita la voinicul tau numai cele bune si vesele.Tie drag sa treci peste toate poznele care vor veni
Ema.72 Are Mario o poza unde mi-e tare drag.Se cheama ceva de genul “studiem daca stiu sa mearga”.Sa iti traiasca flacaul si sa te bucuri de el.

Sa zicem ca acum am facut fata cat de cat restantelor.Daca cumva am sarit pe cineva, e pt ca nu mi-a fost familiar numele si nu stiu sa fi citit niciodata de cand intru eu pe aici ceva posta de voi.Oricum am aceleasi ganduri bune si pt puii vostri.
Am ajuns la zi?! Nu-mi vine sa cred.Sper ca nu ma insel si azi e chiar 11 martie si sa pot sa zic si eu in timp LA MULTI ANI
MATEI (Tili) sa cresti mare, scump.
Fetele va pup si ma duc la al meu nastrusnic puradel, ca nu mai am nimic prin casa pe la locul la care sa presupune sa fie oricde lucru.Dupa ce fac ecva ordine, poate mai am ragaz sa intru in recuperari de citit.Pana una alta va imbratisez pe toate.
Stefanna si Bianca-Nicola ( 22 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_fer spune:

Buna seara! Nu pot crede ca reusesc sa mai intru si eu macar asa scurt ptr a va saluta. Sunt asa de obosita, ma epuizeaza Alex la maxim.
Vrea sa urez si eu tuturor ghioceilor care au trecut pragul de un an un La multi ani!!!!!!!!!!!!!! din toata inima.Nu pot crede ca si noi mai avem atat de putin pana la prima aniversare adevarata.

Vreau sa va spun ca Alex a inceput sa doarma noaptea destul de bine, se trezeste 1-2 ori pe noapte si doarme de la 22.30 la 9.30. Meritul, zic eu, este al meu i-am facut un program de la care nu ma mai abat ptr nimic. La ora 22 intram in baita, spalam dintisorii, papam cereale 75 ml si apoi titi. dupa 5 min de titi ewste adormit. Ziua are 2 repreze de somn, una la 12.30 de o ora si alta la 16.30 de o ora si 30 min. Chiar si cu papa pot spune ca suntem pe drumul cel bun.
SSSSSSSSt sa nu ma auda Alex ca-i cresc cornite!!!!!!!!! Hai ca l-am laudat destul sa trec la raspunsuri.

Simona - crede-ma ca nu conteaza varsta la care mege, peste cateva luni nu se va mai vedea cand au luat-o in picioruse, fie un an, 10-11 luni sau un an si ceva. Toti vor merge la fel de bine.

Irina_71 - noi am mers la chirurgie la Grigore Alexandrescu si s-a rezolvat acolo.

Claudia_d - sper ca Vlad este k acum.

Laura83- felicitari ptr dintisor!

Cat- vai nu pot sa cred cate probleme au venit pe capul vostru! Sper ca ca maine sa primite rezultate k la analize.

Adar- ai mai vb cu Noe? Ce mai face B? Sper ca Maia este k acum si ca mucenici au fost deja mancati, sunt convinsa ca au fost deliciosi.

Kim - ce bine ca o poti da pe pice la gradinita asa de devreme si eu as vrea sa il duc pe Alex, imi pare prea mamos.

Mariana - felicitari ptr Magda, asteptam povestea nasterii ei. A fot o sarcina grea ptr tine. Sper ca ai nascut usor.

Andreea pe mine m-ar interesa mai multe date despre achizitionare de pantofiori. Cum se amesteca cariera cu rolul de mamica? Intreb ptr ca de joi voi incepe si eu serviciul dar numai 4h/zi ptr inceput.

Multumim celeor care s-au interesat de manuta noastra dar Alex se pare ca nici nu a simtit ca a facut buba, marti merg sa-i scot firele.

Ciuf - cred ca a fost super faina petrecerea, a noastra s-a amnat asa ca am stat acasa cu tati si Alex.

Bogdan - - Diana1968 - sper ca mai tau ne citeste acum
Matei - - Tili Sa fi un baiat bun, sa cresti frumos si sanatos!

Pup toate mamicile si pusorii lor si ma apuc de pus poze noi.

Gabi si bebe Alexandru-Ionut
19.04.2006
Album foto aici:http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/alex_ferf/my_photos
Nastera lui Alex aici:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=91051

Mergi la inceput

am pus poze noi cu Alex- Album Alex 10 luni

19.04.2006
Nastera lui Alex aici:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=91051

Mergi la inceput

Poze noi incepand de aici:
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/alex_ferf/album?.dir=4721re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//uk.pg.photos.yahoo.com/ph/alex_ferf/my_photos
Sper sa a placa.

19.04.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

LA MULTI ANI ! urmatorilor ghiocei :
Bogdan - Diana1968
Matei - - Tili
Sa cresteti mari, sanatosi si sa va bucurati parintii !

Gabi_fer, ce mare s-a facut Alex ! Cel mai mult mi-a placut poza cu catelul de jucarie cu caciula pe cap si adidasii in picioare Pana cand vrei sa alaptezi ? Daca incepi serviciul nu o sa-ti fie greu cu alaptatul ? Eu cred ca si acum l-as mai fi alaptat pe Andrei, daca la 10 luni ale lui n-ar fi trebuit sa fac 2 operatii la picior si sa stau in spital. Ma gandesc des la poza aia a ta in care esti in pantaloni scurti si ti se vad genunchii (foarte frumosi !). Si eu am o gramada de pantaloni scurti, rochii si fuste scurte, si ma gandeam daca nu o sa le mai port, (se vede genunchiul drept umflat si deformat de la operatii) ce o sa fc cu ele ? Cred ca le dau la sora-mea.
Ce bine ca s-a rezolvat la spital cu fimoza, noi tot speram sa rezolvam cu masajul acasa, la baita.

Cat, prin ce ati trecut si voi ! Offff, Doamne, parca nu as mai vrea sa mai aud de necazuri, as vrea sa fie toata lumea fericita ...
Bine ca veniti in Ro de Paste !

Stefanna, nu-ti mai cere atatea iertaciuni, ca nu te pedepseste nimeni daca nu scrii in fiecare zi. Multumesc de intrebare, am inceput sa merg fara carje, sontac-sontac.

Noi i-am luat motzul lui Andrei in acest week-end. Agitatie mare, au venit nasii, i-am prins parul intr-o sforicica bleu, nasa i-a tuns motzul, apoi i l-a lipit pe un ban de argint adus de ea, cu ceara picurata din lumanarea de la botez. I-am pus banutzul bine, intr-o cutie, cu buricul, cu bratara de plastic din maternitate, pe care scrie numele lui, si alte lucrusoare. Sa le am amintire.
De pe tava a ales : surubelnita , seringa si banii. Am rugat-o pe nasa sa ne aduca un stetoscop de imprumut si a uitat, asa ca am pus o seringa. M-as bucura eu ca a ales seringa, dar, vorba lui tati "sa nu fie seringa de droguri"
Pe urma ne-am premenit si am plecat la restaurant, unde invitatii (vreo 15) ne-au adus flori si cadouri. Mai ales hainute de copii, care sunt fixe, daca nu chiar .... mici (nimeni nu se asteapta ca un copil de 1 an sa aiba 85 cm, 12,5 kg si sa poarte 23 la pantofi !) Ehhhhh .... noi sa fim sanatosi. Aseara l-am tuns cu masina de tuns, la 3 mm in spate si la 4 mm in fata (n-am vrut sa-l chelesc de tot acum, poate la vara, ca e transpiricios rau). A plans putin, dar nu a putut fugi caci l-am legat fedeles, in scaunul de masa. A plans de frica, cred, ca nu aveam cum sa-l ranesc cu masina de tuns, e noua si moderna si destul de silentioasa.
Am pus cateva poze de la eveniment, incepand de aici : http://new.photos.yahoo.com/irinapopa2001/album/576460762325742255/photo/294928804273967329/102
Ahhh, si azi dimineata am fost la pediatra si i-am facut vaccin (Infanrix). A trebuit sa-l tin de picioruse sa nu se zbata. Deci aseara l-am suparat cu tunsul, azi cu vaccinul. Sa-l vedeti ce urat se uita la mine acum. Sa nu ma vada in fata ochilor.

Irina, mami de Andrei (03.03.06)

www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Catrinel,nu..are 3 reprize de somn de cate 40 demin, adica 2 ore...da'euvoiam sa doarma o data si bine...asta era buba..In cartea mea zice ca sunt copii care dorm12-14 ore noaptea si ziua nu maidorm deloc,la 1an,poate ca Oana ta e aici..a mea nu stiu unde e,ca de astia care dorm de 3ori pe zi nu apar in carte..
La multi ani Matei(Tili) , muulta sanantate si mii de bucurii!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.72 spune:

Uram si noi LA MULTI ANI, multa sanatate si noroc in viata pentru : Bogdan - - Diana1968, Matei - - Tili, Alesia Ioana - - Bitab

Multumim mult de urarile de La multi ani pe care ni le-au transmis si : Ciuf, Kim, Biuta, Aalina, Claudia, Cat, Micaalsa, Catrinel, Stefanna si dorim si noi la toate mamicile numai bine si puiutii sa creasca sanatosi si fericiti.

Am trecut cu bine si de taiatul motului, Mario a ales de pe tava: cartea, cheile de la masina si seringa ( am pus-o si noi ca si Irina in lipsa de altceva care sa semnifice meseria de doctor). L-a tentat la inceput mingia de fotbal dar apoi s-a mai gandit si a luat cartea. O fi bine, o fi rau cine poate sti acum? In rest a fost cumintel la party si s-a jucat cu ceilalti copilasi atat cat se poate numi joaca la un an. Am primit jucarii interesante care sper sa-l tina mai ocupat de acum in colo ca sa mai pot si eu sa fac cate ceva.
Am pus cateva poze aici : http://new.photos.yahoo.com/ema_ro_72/album/576460762393218159

Monica si Cat , dorim multa sanatate la puiutii vostri, sa treceti cat mai repede peste problemele avute si sa ne dati numai vesti bune in continuare.
Catrinel, referitor la somnul din timpul zilei, mario doarme in doua reprize acum cate o ora dar nu il las pe el sa hotarasca pentru ca as astepta toata ziua sa se culce. In jur de 11.30 si 16 il iau eu in brate si il legen 5 minute si adoarme. Inainte il punem la san la orele stea si adormea. Acum n-am gasit alta metoda decat leganatul in brate. poate scapam si de asta dar inca nu stiu cum ca daca il pun in patut sau in pat plange.
Pupici si numai bine.

Ema si Mario (09.03.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

salut!

gabi e foarte frumusel baietelul tau!

irina sa-ti traiasca gigantino...noi avem doar 72 cm

ema mario e adorabil...manca-l-ar mama de stirist!

catrinelu...same here...somn de 40 de minute cu picat in transee la 8=9 seara!

va pup

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biuta spune:

LA MULTI ANI MATEI!!!, SA CRESTI MARE..FRUMOS, SI SA TE INTELEGI F BINE CU AL TAU FRATIOR..
PUPICIIIIIIIIIIIII

Mergi la inceput