LMA * Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (30)
Raspunsuri - Pagina 16
mariana_1976 spune:
Ciufulet
iti multumesc pt. cuvintele frumose.
Daca iti zic ca eu m-am recuperat deja, la 2 ore dupa nastere (ca atit ne tin astia in sala de nasteri sub observatie) mergeam pe picioarele mele si imi aranjam de zor lucrurile "civile" in dulapul din camera de spital- eu am un fix cu ordinea la capitolul haine si acasa de altfel.![]()
Laptic iar a a venit din belsug, dar nu am mai putut continua sa alaptez din pacate,din cauza stressului cu varicela lui Markus si copii mari care au si ei nevoie de multa grija si atentie.
In plus,vad ca am slabit deja si cele 3 kg ramase dupa nastere(din totalul de 10 kg luate in 9 luni).Sunt trasa rau la fata si incercanata dar sper sa ma odihnesc eu "undeva...cindva".
Mariana
mami de Monica, Matei, Markus si Magda
alinaalex spune:
LA MULTI ANI DRAGII NOSTRI GHIOCEI
MARIA SI ANDREI!
SA CRESTETI MARI SI SANATOSI SI SA ADUCETI PARINTILOR NUMAI BUCURII!!!

Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)
poze
ursuletul meu
alinaalex spune:
MARIANA, ce surpriza placuta ne-ai facut! te felicit inca o data pt. a patra nastere (wow!), pt. faptul ca esti atat de activa si pt. micutza MAGDA, care ne-a fermecat!
e foarte dragalasa! Felicitari lui MARKUS pt. primii pasi!!
DOINA, ma bucur ca ati avut o petrecere reusita si ca micutul Andrei s-a simtit bine! II dorim tot binele din lume si multa-multa-multa sanatate!!!
BIUTA, foarte frumos filmuletul si emotionant!
AIDA, am vazut si "Binecuvantarea" voastra!!! foaaarte frumos!
MIHASER, is cu okii pe tine la "mamici aspirante din nou"!!! 
Noi am fost alaltaieri la ziua de nastere a fetitei nasilor (4 anisori) la Clubul Mamarutelor. A fost super. Lui Marc i-a placut mult, a fost cel mai mic dintre copii, s-a jucat , a dansat, de-ale lui. Am facut si noi programare acolo pt. ziua lui. Deja am invitat cativa copii. Imi place tare clubul ala, parintii stau linistiti, copiii se joaca si e nemapomenit pt. petreceri. Au meniuri speciale pt. copii, tort inclus + album foto si filmare + videoclip. Abia astept!!!![]()
Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)
poze
ursuletul meu
simona_toma spune:
Doina, esti o super mamica, sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate si multa putere, si tie si sotului tau.Micutul Andrei e foarte norocos ca va are.Va admir extraordinar de mult!!Luptati in continuare, noi suntem alaturi de voi.Te rog mult de tot, da-mi un cont, as vrea sa va ajut si eu.

Mariana, nu pot sa cred ca ti-ai revenit asa repede!!Esti fantastica!!
Magda e o dulcica, o bucalata!Sa-ti traiasca!!Ce pacat de laptic!Multa sanatate lui Markus.Sa intri la noi ori de cate ori poti, eu iti citesc cu drag si admiratie postarile 
Mihaser...aspiranta din nou??Multa bafta, sa se intample cat mai repede!!
Ciuf, multa sanatate pufisoarei tale
Of, si sotul are asemenea probleme??Aveti griga!Roxi nu mai da pe la noi pt ca nu o mai lasa Darius.A pus baiatul piciorul in prag si cere maxima, dar maxima atentie.Nici eu nu vorbesc prea des cu ea, din pacate.ma intreaba mereu de voi si uite asa va barfiiiim...cat ne lasa Darius ![]()
La multi anisori Maria si Andrei, sa cresteti mari si cuminti, sa fiti sanatosi.Mamici, treceti la povestit, cum a fost petrecerea?Nshiro, aveti pe acolo ceva obiceiuri mai altfel decat la noi?
La multe lunisoare Alexandra!Ce fetita curajoasa si frumoasa ai, mai Aida!Sa te bucuri la maxim de ea!!
Tot cam inainte de 10 luni a inceput si Edutu sa mearga.Ce fericire!!
VA pup, noapte linistita!!
ciuf spune:
Asta-seara e eclipsa de luna. O sa o vedem rosie.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
aalina2003 spune:
Mariana, ce bine ca ai avut vreme sa postezi si la ghiocei!!!..sanatate micutei Magda, parca mi se pare ca seamana cu buburuza mea acu'un an cu falcutzele alea..desi ea aavut cu aproape 1 kg mai putin,falcutezele tot erau..
Delia21 spune:
ANDREI si MARIA La multi ani fericiti puilor!!!Sa cresteti mari si buni si norocul sa se tina scai de voi in toata viatamsa iubiti si sa fiti iubiti!
MARIANAAA1976,ce surpriza sa treci pe la noi!!!Ma bucur sa aud ca te-ai refacut repede si usor.Pup-o pe Magda si din partea noastra!!!Si eu il pup pe Mark sa se faca repede bine!!Felicitari pentru primi pasi de unu singur!Rudy....e tare precaut si nu-l vad mergand singur deocamdata prea curand,dar sper totusi in 2-3 luni cand vine vremea buna sa luam parcurile la picior si eu si el.Laura83,ti-am vazut papusile si mi s-a facut si mie pofta de o fetita!!!Of,tare fericita as fi sa-mi dea domnul si mie una ca sa nu vin la furat de fetite .Am fugit!
ciuf spune:
Ileana, Noe, Kim si Biuta, va multumesc din suflet pentru voturi. S-Suntem pe locul 3.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
kim spune:
Mariana,
multumim pentru "martisor", Magda are trasaturi foarte frumos conturate, pare sa semene cu tine. Felicitari lui Markus pentru primii pasi si insanatosire grabnica!
KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos
kim spune:
Va multumesc si eu pentru voturi! acum am vazut ca suntem si noi in top pe locul 9, printre atatea poze superbe... Multumesc fetelor stefanna, alinaalex, mihaser, nshiro, biuta, adar, cameliada, ciuf, irina71, ema72, mariana, olgutta, aida, noe, micalsa, tcelen
Azi ne-am petrecut la un party de 1 anisor, ne-am distrat de minune, abia asteptam sa ne vina si noua randul, incalzirea e facuta. Impresionant moment, dar deloc usor, oricum mai complicat decat mi-am imaginat, adica emotii, pregatiri, regizari, neprevazuturi, agitatie, oboseala... ei, stiti voi. Dar ce clipe minunate, ce amintiri de neuitat, abia acum inteleg cu adevarat. Cand dai timpul inapoi ori derulezi caseta, totul pare atat de simplu si profund in acelasi timp, ca bucuria de a fi parinte.
KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos