par gras
Fetelor,va rog sa-mi dati un sfat.De cind ma stiu am parul gras.Am firul f subtire si un pic de natural.Am ajuns sa ma spal pe cap zilnic desi stiu ca nu e bine.Si nu neaparat ca se unge de la o zi la alta,dar dimineata imi este ridicat tot in virful capului si trebuie sa-l aranjej cu apa.Va dati seama ca nu reusesc sa-mi fac o freza ci ramine pleostit.De multe ori mi-as dori sa am parul lins ca macar aveam o freza si nu imi mai faceam probleme.Ma spal cu hed@shoulders pt ca nu imi face matreata.Ma piaptan si in urmatoarele 10 min pui pariu ca nu m-am pieptanat niciodata.Parul sta numai cum vrea el.,si niciodata cum vreau eu.
Raspunsuri
Angelinne spune:
Incerca sampoane profesionale de la Wella de exemplu stiu sigur ca exista gama si pt parul gras. Se gasesc doar in saloane, putin mai scumpe dar...merita!
Annie80 spune:
chestia cu parul "sculat" cand ma trezesc am avut-o o perioada dupa ce am avut parul lung si radical l-am tuns scurt, cam 2 sapt, apoi sia revenit
si foloseste numai sampoane pt par gras..
Someone's pleasure is another's pain!
ariel_7000 spune:
eu folosesc de 2 saptamani produse din gama Alpecin, se gasesc la farmacii si costa in jurul a 200000 lei/flacon. deocamdata sunt multumita...
alina si alexandra
mamica dulce spune:
mie cu alpecin mi se incurca de nu puteam saŽbag peria in el.Deloc! Am crezut ca ma rad in cap de fiecare data cand am incercat sampoanele lor.
Si eu am propblema cu parul,care se ingrasa foarte repede.Il spal la 2 zile,hai 3 daca nu trebuie sa ies din casa :)In ultimul timp ma spal cu Dove,Elvital sau John Frieda,ma dau cu balsam si la sfarsit,pentru descalcit am un spray foarte fain de la Schwarzkopf ,Gliss Kur Total Repair se numeste,ceva cu 19 componente.Nu e pentru par gras,dar face minuni la parul care se incurca si se ridica
Se dupa baie,nu se clateste,viana ti-l recomand!
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
mary_ary spune:
HEMEL are un sampon pt par gras super! Eu am par foarte grasssssssss, dupa 2-3 zile de la spalare zice-ai ca mi-am turnat sticla cu ulei in cap
!
Acum ma spal la 5-6 zile. E ceva, nu?
mary si gogoasa mica
carmen e spune:
Si eu acceasi problema cu parul fffffff gras, recent mi-a spus cineva ca si cei de la Vichi ar avea un sampon foarte bun pt parul gras.
Mary_ary unde as putea gasi samponul pe care il folosesti tu, daca eu as putea sa ma spal la 4 zile macar as fii foarte multumita. Acum ma spal la 2 zile dar in a doua zi deja nu il mai suport.
Loma spune:
fetele pt. par gras nu folositi sampoane prea agresive ptr. par gras, o sa obtineti contrariul, sampoanele sa fie cat mai naturale si cat mai putine chimicale.
greierash78 spune:
Ai putea sa itzi masezi radacinile firelor de par cu putzina zeama de lamaie indoita cu apa!Da rezultate!
ppv shi Sara Ioana(7 octombrie 2004)
pozele noastre:http://photos.yahoo.com/greierash78
mary_ary spune:
Se poate cumpara doar de la distribuitori sau doar daca te inscrii tu in retea. Produsele de la HEMEL sunt naturale, pe baza de miere de albine. Eu sunt inscrisa de curand si sunt super multumita.
Mai este un subiect "HEMEL", acolo gasesti mai multe info.
Daca te pot ajuta cu mai multe info, cu cea mai mare placere!
mary si gogoasa mica
amyana spune:
Sunt buna de intrat in club...tot par gras, tot spalat des. Am fost la dermatolog si mi-a spus ca daca il spal f des se va ingrasa...f des, pentru ca fortezi glandele sa secrete tot mai mult sebum. Mi-a dat si o solutie dar am facut alergie la ea. Ideea e sa cresti progresiv perioada dintre spalari. Asta a fost sfatul lui. Acum 'cate bordeie atatea obiceie".
mami &
Andrei
"Esti absolut in sigurantza cand nu te afli nicaieri..."