Copiluti de mai-iunie 2005 (26)
Raspunsuri - Pagina 9
gabitzam spune:
Elisor, drag mi-e de tine
Lipsesti ce lipsesti, dar si cand te pui pe scris ne rasfeti pe toate ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
gusta spune:
Gabitza tu crezi ca sunt vor sa zica ceva ,lasa ca omul sa incerce.
Am o lene de ma doare treaba am cat casa si acuma ca copilul face nani si as avea timp de facut cate ceva eu o bat in cap.sincer de ma mai inteleg.
Doamna cu urgenta si maimuta Maruta
nelia spune:
Sint bucuroasa ca i-am gasit Agatei o tabara de o saptamina, de la 9 la 4, la un pret acceptabil! Prima data am zis ca facem cu rindul eu si mama lui Tudor (nasa Tudorei), ca noi avem saptamina asta pauza si copiii saptamina viitoare. Dar dupa aceea am inceput sa caut pentru ca mi-am dat seama ca Agata sta cam mult acasa si e mai bine pentru ei sa faca ceva interesant decit sa se alerge prin casa. Gasisem eu mai multe oferte de tabere si foarte interesante, dar sub 175$ nu era nimic: una de dans, alta de desen, pictura si ceramica si una foarte interesanta, la un muzeu... initiere in egiptologie pentru 5-7 ani!!! Agata e foarte atrasa de Egipt, si Tudor la fel, si am zis ca i-ar placea, dar era 200 de dolari pe o saptamina si departe de noi (cu mincarea de acasa). Asa ca, am gasit una aproape de noi, la complexul sportiv unde face Agata patinaj. Tema este initiere in sport si iau toate sporturile la rind (cele care se fac in cadrul complexului respectiv) si le arata, teoretic si practic, cu ce maninca. Au si pauze de masa, de odihna, de colorat si alte bricolaje... si mai mult decit atit vor fi amindoi, impreuna (ca nu sint la aceeasi scoala si vad ca le e dor sa se intilneasca). Si costa numai 60 de dolari. Acum ramine sa vad in seara asta daca mai au si locuri, ca e cam tirziu.
In rest nu ma laud decit cu o stare de oboseala si lipsa de energie. Ma simt golita de energie, ca o baterie buna de aruncat la cos. Am mai avut perioade din astea, dar parca asta le intrece pe toate. In primul rind imi vine de la trezitul noaptea (ma culc la 1 si pina la 7 ma trezesc de cel putin 7 ori pentru amindoua fetele - va spuneam ca Agata are cosmaruri, viseaza tot felul de timpenii legate de moarte, boli, spital... stiam ca vor veni in jur de 6 ani, acum astept sa treaca). Dar cred ca am si ceva lipsuri prin organism, ca parca e prea de tot, e nu mai dorm o noapte intreava cap-coada de vreo 6 ani, deci nu cred sa fie numai de la nedormit.
Gusta, spunea ca il blocheaza pentru 24 de ore din cauza ca nu e folosit cum trebuie. Probabil i-au dat drumul, ca acum merge si la mine, sper sa ma lase sa le descarc pe toate.
ChrisDun, nuuu! Exact aratarea aia mai lipsea din casa noastra. I-am fotografiat pentru ca erau haiosi imbracati asa (aveau hainute si cizmulite, cel mic avea si caciulita si fularel - tre' sa fii intr-o ureche sa stai sa faci asa ceva pentru un ciine; adevarul este ca tremura mititelul de nu mai putea. Cel mic a venit si s-a asezat din proprie initiativa la Tudora in poala si nu mai voia sa plece. Tudora nu a fost prea impresionata, cind l-a vazut a zis mamutza, a crezut ca e o maimutica).
Rezultatul il asteptam in prima saptamina din martie, poate chiar la inceputul celei de-a doua.
Adina, nu merge prima pagina, doar daca stii adresa paginii de concurs. Eu ti-as spune daca mai sinteti sau nu, dar chiar voiam sa va intreb unde va uitati voi la Top 10!?!
Elisor, si eu am un exemplar din asta acasa. Sotul meu face la fel, dar eu stiu! Am invatat lectia, am o idee, o dau la dospit, eu asa zic. Acum dospeste ideea cu storcatorul de fructe (am vazut unul super, in care bagi fructele intregi si el separa simburii, coaja si scoate pe o parte suc si pe alta nectar, la vreo 300$ - el a zis ca la banii astia poate si f...) si inca vreo citeva ustensile de bucatarie, plus amenajatul casei. Sint la el in capusor, le aranjeaza, are grija sa creasca frumos, saminta e pusa de mine, dar peste ceva timp ma voi trezi cu ele realizate si eu ii voi multumi fff frumos pentru ca a avut aceasta idee!
Daca se realizeaza, nici nu mai conteaza cine si cind a avut saminta de idee, nu? Eu sint incintata ca am reusit ce imi propusesem, iar el ca a putut sa-mi ofere ce voiam.
Gusta, eu te inteleg atit de bine! Uita-te la mine unde sint si nu vrei sa stii cite am de facut pe ziua de astazi! Dar stau aici pe motiv ca nu mi-am terminat cafeaua, am inceput sa trag de cafea pina termin tot de citit si de raspuns. Da' poate sa zica cineva ceva, ca doar toata lumea stie ca eu imi beau cafeaua de dimineata cu voi. Sotul imi pregateste cafeaua, mi-o duce la calculator, il deschide, trage scaunul si eu vin ca teleghidata si numai ma asez, mai ales duminica e boierie. Si astazi cind a intrat a vazut ca nu merge DC si a ris... dar el nu stie ca daca pui /forum intri...
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
elisor spune:
Nu merge DC, dar cand va merge va rog spuneti-mi si mie mura-n gura care-i pagina cu Tony, Kim si Luca.
Am vazut pozele de la munte cu "Axinte", era sa scriu vizante, dar nu m-am prins, care-i treaba cu axinte? Eu il stiu p-ala de la vacanta mare, brrrrrr! Am vazut si burtica, ce mare e, un
sa creasca nu mare, mare ci sanatoasa!
Anca vreau sa vad si eu noutatile cu Patrick, nici un semn de la voi! helauuuuuuu!!!
Gabitza 
. Ce bine mi se potriveste mottoul tau, asa-i la mine-acasa: razboi de gherila!!! Nu exagerez nici un cuvintel.
Pe Tony l-am votat, l-am gasit!!! Am intrat din linkul lui Ruxel (apropos, e atat de frumoasa poza cu fetele tale, mi-a placut din prima clipa fara sa stiu ca e a ta).
Adina unde e top 10 la poze?
In alta ordine de idei (cu toate ca n-am nici una
) am inscris-o pe Bianca (Nanca, asa isi spune) la cresa din septembrie si s-ar putea sa mi-o primeasca si din iunie. Pe zi ce trece mi se strange stomacul tot mai mult, se apropie incet, incet clipa despartirii si STIU ca se va lasa cu multe lacrimi si vorba lui Lili, voi pleca fara nici un chef la scarbici. Dar asta e, multe dintre voi ati trecut deja de clipa asta si e timpul sa vina si la noi.
Eli, Andreas (17.08.1998) si Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
nelia spune:
Voilą de www.lequai.ca/main.cfm?p=01_130&l=fr&ProjetID=5" target="_blank">priviti! Faceti si voi un tur! Sint linga noi, la 10 minute de mers pe jos si taaaare ne mai tenteaza!
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
elisor spune:
Nelia draga, eu cred ca esti o baterie rechargeable
, asa ca stai nitel pe forum, te incarci cu bunadispozitie si...apoi sa vezi ce energie ai, ca nu mai pleci de la pc, ca mine, acum ![]()
Asta mi-ar fi placut sa fac si eu: o initiere in toate sporturile, cate-un pic din fiecare sa vad cu ce se mananca, desi cam asta-i sportul ce l-am facut la viata mea.
Ce de preocupari intereseante ii gasesti Agatei si mai ales disponibilitatea ce-o ai...toata admiratie mea 
Nu stiu dac-am inteles exact (recunosc ca n-am vazut inca nici o poza/filmulet recent cu voi), e vorba de un caine imbracat?
OOOOooooooooo, pai eu inainte sa-l am pe Andreas ce crezi c-am avut? O pisica birmaneza (de fapt 3 in perioade diferite) careia i-am crosetat (daaaaaaaa, ai auzit bine!!!, imi lipseste doaga respectiva)
caciulita cu gaurele pentru urechi si cateva hainute. Era tare haioasa cu hainutele alea, ma prapadeam de ras cand o imbracam. Cand o sa-mi cumpar scaner jur ca ti le arat.
Gusta imi poti spune in ce oras stai ca mi-ar face placere sa ne vedem la vara, oricum Olanda o strabati in 3-4 ore de la N la S.
Simona nu mai am chestia aia ce-ti calculeaza ultima zi, sorry. Am sters-o sa nu existe nici o (ar trebui sa scriu "nicio" dar nu ma pot obisnui cu tampenia asta) tentatie
Daniela mi-a placut tare mult mesterita, crezi c-o lasi la mine pentr-o proba de lucru? Cred ca eu nu stiu nici cat stie ea ![]()
aipupiu
elisor spune:
Nelia stiai ca sunt o visatoare? Imi place sa visez!!!! Superbe!!!
Ruxel spune:
Salutici,
s-a incheiat si a doua zi cu bona.....ceva mai acceptabil din punctul meu de vedere decat ieri. Initial Bianca, cand a vazut-o a inceput sa planga dar apoi s-a linistit.
Eu m-am apucat de ieri de rasfoit cartea pentru examenul auto. N-am mai invatat de cand am terminat facultatea
.
Elisor multumesc pentru aprecierile la adresa fetelor. M-am mai uitat si eu la pozele tuturor copilasilor, si toti sunt asa de dragalasi, de frumusei, de destepti....
.
In legatura cu lasatul copiilor la cresa / gradinitza....mai mult ne agitam noi parintii decat ei. Sa speram ca vor trece usor momentele de acomodare si pentru noi si pentru ei.
Nelia tu ma uimesti de fiecare data cand citesc un mesaj de-al tau. Nu stiu cum ai rabdare sa povestesti ata de frumos si pe indelete. Ma uimesti cand vad cate activitati au fetele tale, dar mai ales cum ai timp de toate?
Ma duc sa o schimb pe Bia ca a schimbat aerul in sufragerie.
Alex si Bia
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=16" target="_blank">Iubire
Tdi spune:
Ciao! pe aici si noi, vad ca ne datzi disparute
...va citesc dar nu-s in stare de scris, am bateriile descarcate rau!
Alyssa e bine, Doamne multzam, faza e ca se culca numai pe la 1.30 - 2.30 noaptea si la 6 e in picioare iar noi suntem obositzi ruptzi si cu nervii prastie...azi noapte la 2 ea urla in brate la tac-su iar eu imi completam formular de aplicare la o firma, am zis ca-mi bag picioarele si dau maimutza la cresa chiar de stiu ca ma costa tot salariul altfel innebunesc complet.
Va las ca apare sotzer acus sa mergem dupa daciana
.
Revin...
ca v-ati gandit la noi!
Album Alyssa
gusta spune:
Elisor locuiesc aproape de Roterdam in Rozenburg.Dar cand esti hotarata sa fii vedem cum facem si ne intalnim.daca vii nu scapi pana nu ma vezi live.
Doamna cu urgenta si maimuta Maruta