Copiluti de mai-iunie 2005 (26)
Raspunsuri - Pagina 7
gabitzam spune:
Beatrice, cum a fost la curs weekendul asta?
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Redy spune:
buna,am o fetita de 1 an si 9 luni pe nume Bianca
este o incantare de fetita,iar toti care au copii de varsta ei stiu despre ce vorbesc
ma gandeam sa o dau la cresa la 2 ani dar inca ma mai gandesc sa aleg alta varianta
am auzit si lucruri bune dar si rele cu privire la crese
de aceea v-am cerut parerea
va multumesc
gabitzam spune:
Redy, mai ramai cu noi daca iti face placere. Poti sa ne povestesti oricand despre Bianca ta si despre tine. Mai sunt inca 3 fetite in grup pe care le cheama Bianca, plus inca o sora de fetita din grup, tot Bianca ![]()
Redy spune:
sa va mai povestesc cate ceva despre mine
pana ajung din mesaje sa va cunosc mai bine
lucrez in invatamantul special
ankalaura spune:
Fetele, am intrat sa fac o propunere celor din Bucuresti. Noi realizam un fel de talk show la care avem invitate mamici de copii de 0-2 ani si 2-5 ani. Tema este legata de sanatatea sugarului, a bebelusului si a copilului mic - medicatii, boli contagioase, vaccinari,..... Si se va petrece prin martie - pe 7 sau 9, nu mai stiu precis, dar verific maine calendarul. M-am gandit sa va intreb daca va intereseaza sa va exprimati parerea - discutiile vor dura cam 1 ora jumate, dupa-amiaza. Daca ma veti intreba "mie ce imi iese" la afacerea asta, o sa va raspund ca ceva va iese
. Este important sa aveti cu cine sa lasati copilul in acest timp.
Daca sunteti interesate sa participati, va rog sa imi trimiteti un e-mail cu nume, nr de telefon si varsta copilului, si o sa ii rog pe colegii mei sa va sune.
Mai trebuie sa spun ca mesajul asta nu este publicitar, si nici nu are scopuri ascunse, datele voastre vor fi complet confidentiale si nu va veti trezi dupa asta nici cu posta plina, si nici nu va va pune cineva sa donati bani, sau mai stiu eu ce :) Nu l-as fi lansat aici, dar nu sunt membru de azi-de ieri pe acest forum, si in tot acest ragaz, am vazut ca aici mamicile chiar se intereseaza de sanatatea si binele puitilor!
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza
Androix spune:
Helou
Mi-au facut astia la scoala un pocinog de-mi vine sa dorm cu capul pe masa. Mi-au schimbat orarul, fara sa anunte pe nimeni evident
asa ca m-am trezit la 7 si am alergat intr-un suflet ca sa ajung sa stau pe holuri pana la 12 cand aveam primul curs. M-as fi dus eu sa ma plimb sa fac ceva dar cum e prima zi nu venise mai nimeni la scoala asa ca nu am avut cu cine. Si dupa cursul de la 12 care s-a terminat la 13:30 am mai stat iar degeaba pana la 15
M-am mai dus si in carrefour sa-mi iau de niste spaghete ca ma lovise o pofta si oricum nu aveam nik de mancare asa ca la ora asta abia m-am asezat sa mananc. Nu am mai avut de mult o zi d-asta asa obositoare.
Mihai a plecat ieri dupamiaza spre miami si a ajuns si el dupa peripetii abia acum pe seara. Azi m-a sunat si mi-a zis ca nici nu a apucat sa iasa din aeroport dar america i-a facut deja o impresie tare proasta
Era in NY pe jfk dar pentru ca acolo vremea e rea le-a anulat zborul spre miami si pana i-a redirectionat catre alt zbor i-a lasat sa astepte intr-un temrinal care Mihai a zis ca era special pentru romani, cica era ca in autogara baneasa ![]()
![]()
![]()
Mickyyy si Ioana, multumesc de raspunsurile cu apartamentele. E adevarat ca daca ar fi am vinde un apartament de 2 camere dar care e la ultimul etaj ceea ce ii scade valoarea. E da si daca ma gandesc ca l-am cumparat in 2000 cu 9.000 de dolari si acum este 55.000 de euroi...
Si cand ma gandesc ce spume a facut soacra-mea ca tin mortis sa cumpar casa si sa-i rapesc odorul din caminul parintesc, in loc sa bag banii in banca
pai mai cumparam eu peste un an cu banii aia fix p...! nu mai zic acum...
Redy, bine ai venit printre noi! Daca stai in sectorul 2 o cresa buna este ciobanasului. Sunt pe forum subiecte si toate mesajele mamelor care au acum copii acolo sunt de lauda. Mai mult nu stiu sa te ajut. Daca nu mi-ar fi venit un bebe 2 probabil ca am fi luat si noi in calcul nu cresa dar gradinita din toamna, cred ca mi l-ar fi primit, si pana atunci ar fi stat cu mama lui Mihai.
Flori, sa-ti traiasca si sa-ti creasca Patrick!
In rest, se pare ca am inceput sezonul arsurilor
Azinoapte abia am adormit, culcata ca nu pot dormi pe perne, si azi ma luasera cand eram la scoala imi venea sa ma ridic sa plec. Si eu tot cu apa in inghitituri miiiiiiici de tot ma scot dar nu tine la infinit si nu pot nici sa beau pana fac pe mine.
Filip e mucios in continuare miercuri sau joi merg sa-l iau dar de miercuri e pe nurofen si mucosolvan si nu se vede nici o imbunatatire. Ce sa-i mai dau? Sau astept sa treaca de la sine asa? Febra nu are, e vioi, mananca, se joaca dar ii curge robinetul.![]()
Ma duc sa ma bag in pat ca mi se inkid okii de somn. 
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
Georgia
bolgiumiki spune:
Seara buna fetelor!!
Bun venit in grup Redy si o pup pe Bianca!Fetelor si eu abia astept sa vina caldura ca nu mai suport.Nu l-am mai scos pe Luca afara de joi si e un sac de nervi.Frig rau nu ar fi totusi,dar e mucos si respira pe gura mai mult si mi-e teama sa nu imi faca si vreun rosu in gat.Colac peste pupaza azi am fost cu el la doctor si ne-a dat o groaza de medicamente pentru ca mi-a facut alergie la un aliment.Nu stiu exact care ca nu i-am bagat nimic nou in alimentatie.Are acum niste bube pe picioare care il mananca ingrozitor.Azi l-am pazit toata ziua sa nu se scarpine.Si pe deasupra isi mai scoate si mucisorii din nas si ii mananca.M- a zapacit!!Si ai vostri copilasi mananca muci??
Ruxel nu merge sa ii pui olita dupa perdea cand vrea sa faca?Al meu ma atentioneaza dupa ce a facut.
Va pup pe toate si bineinteles pe ingerasi!!
nelia spune:
Redy si Bianca, bine ati venit in grupul nostru!
Androix, la voi nu s-a bagat programul pe calculator, ca sa se poate anunta rapid orice schimbare?
Bolgiumiki, ma bag si eu ca musca-n lapte, dar tinind cont ca fetele mele stau afara in fiecare zi minim doua ore, indiferent de temperatura (numai de la -30 in jos nu o scot pe Tudora, ca Agata merge la scoala si atunci), imi dau voie sa spun ca nu e bine sa tineti nici o zi copiii in casa, nici atunci cind sint un pic bolnaviori. Daca au febra mare sau alte probleme mai mari, da, atunci se impune. Dar numai cu niste mucisori si chiar cu un pic de rosu in git, fara alte simptome, copiii ar trebui sa iasa. Eu am copilarit la tara, in nordul tarii, unde e mai frig decit in restul tarii si cit era ziua de iarna de lunga numai afara stateam, la sanie si in zapada. Si sint sanatoasa de felul meu, adica racesc fff rar. Aerul curat e sfint, nu poate sa le faca mai rau decit aerul plin cu de toate din casa. Asa ca, sfatul meu este sa-l imbraci bine pe Luca si sa-l scoti macar un sfert de ora la aer curat, ca sigur nu are cum sa-i strice.
Am pierdut toata dimineata sa ma rup in figuri cu un album nou de poze si filmulete si nu-mi place ce a iesit, plus ca dureaza foarte mult sa le incarc acolo. Asa ca am renuntat si m-am intors la dropshots. Deci, daca aveti timp si chef sa va uitati, gasiti www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">poze si www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete din ultimele zile. Dupa cum veti vedea, noi sintem in plina iarna canadiana. Astazi e foarte cald, sint -3 grade afara, numai ca bate vintul si cu tot acest factor extrem de important in clima de aici, sint pina la urma vreo -10.
Ma intorc la treaba... calc, impaturesc si cos boarfe! Poate intrati repede sa-mi spuneti ca e vreo sarbatoare, ca sa am motiv sa ma opresc, ca deja imi vine sa
. Dar daca termin si cu astea in doua zile, ca mai am la uscat si mai fac si in niste dulapuri curatenie, pot spune ca am casa cit de cit scoasa la lumina, totul este sa ma tin de ea sa ramina asa. Si dupa aceea trebuie sa fac pasapoartele canadiene pentru mine si pentru fete. Poate ca totusi ajungem in tara la vara.
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
gabitzam spune:
Miki, si Andrei trage cate o limba peste buza de sus cand ii curge nasul ![]()
gabitzam spune:
Deci am trecut de 3000 de mesaje, da? Ia uitati ce de stele am