Mamici de septembrie-octombrie 2007 (9)
Raspunsuri - Pagina 15
irlandeza spune:
Ale asa ma gandeam si eu zilele astea, ca daca imi ajuta Dumnezeu si mai raman insarcinata, sa ma urc pe primul avion si sa vin in Ro. pt. control si teste, macar 2-3 sapt. Dar deocamdata fara planuri, ca nu se potrivesc intotdeauna.
Si nu te mai gandi ca nu o sa fie bine, Dumnezeu e mare si o sa te ajute sa duci sarcina cu bine pana la sfarsit. Nu inseamna ca dacaeu sau alte fete am avut ghinion, o sa ai si tu. Deci fi linistita.
Ali
poti sa ma intrebi orice, psihicul meu e destul de puternic, am fost mai rau la prima sarcina pierduta.

tuturor burticilor.
Noi 2 singurei
Happiness_4_us spune:
Bee, Adimercedes, multumesc din suflet pentru sfaturi.
Bineinteles ca voi tine cont de ele si decat sa fac rau bebelusului, mai bine renunt la ele. Nu moare nimeni fara sedinte de SPA si piscina. E he he. Oricum, ma documentez in continuare.
Pupici si aveti grija de burtici!
Nana,
11+In asteptarea lui
Bebe la 9 sapt si 4 zile.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
teodoran spune:
Revin si eu dupa 2 zile. NU stiu dece, dar la mine nu mergea site-ul, am incercat din mai multe locuri si tot nu mergea.
Eu in continuare am emotii, joi ma duc la eco....sper sa fie bine.
In rest ma simt syuper bine, tocmai asat ma nelinisteste....

12+
http://bd.lilypie.com/qZ8Fp2.png
Sabina spune:
uite, si eu am slabit la prima sarcina f bine, si nici cu burta n-am ramas.
Am luat atunci 14 kg(de fapt in ziua in care m-am prezentat la cezariana aveam doar cu 13 kg in plus), asta imi da sperante ca acum am sa ma pot restrange doar la 10-12, da Doamne ![]()
chiar, voi fetele care ati luat in greutate, mancati dulciuri?
eu ma lupt cu greeeeu sa le exclud, da nu prea reusesc.
Azi am mancat de dimineata 3 felii de paine cu unt si miere.....
inca nu pot manca dimineata mai sanaots, gen iaurt cu filgi, ca inca mai am ceva greturi(nu ingrozitoare, dar senzatia persista)
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Sabina spune:
Teo, eu la Sofia n-am avut greturi ca la sarcina asta.
Stai calma, ca e de bine ![]()
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
madelyn28 spune:
feteleor din pacate trebuie sa ma despart de voi ,dupa 1 an si ceva de "munca" au urmat cateva sapt de fericire DAAR ... intr-adevar "pielita" si firisoarele au fost bb pierdut duminica , de astazi m-a busit sangele ![]()
cat am stat v-am urmarit si mi-a placut familia in care am intrat ,
aveti povesti uimitoare , sunteti puternice , sa fi-ti unite pana la capat.....
va urez sa fiti sanatoase , sa aveti bebitzi sanatosi si voinicei si cine stie , poate ne mai vedem pe aici la urmatoarea incercare
mirella76 spune:
Salut burtici!
Noi suntem foarte prinsi, abia am reusit sa mai intru pe la voi.
Ne-am luat primii pantaloni de
, acum nu-mi mai plac, dar asta e, totul pentru protejarea burticii.
In rest am fost si foaret racita, acum se pare ca sunt pe trecute. Greturi mai avem, dar destul de rar si parca atunci cand sunt foarte obosita.
Pupici
[

mirella
13+
marushka spune:
RUCSI la multi ani, sarcina fara probleme si sa iti tii bebelu in brate cand o fi timpul!
Irlandeza imi pare rau pt ce s-a intamplat, dar din cate am observat tu esti cu moralul tare. Iti doresc successe in continuare si sa ne dai vesti bune in cel mai scurt timp.
Noua tuturor, sa avem sarcini usoare, sanatate si sa ne vedem mari bebicii ce-i purtam!
Sunt cu ochii pe DC,
dutelor va urmaresc, dar nu pot sa scriu foarte des. Si ce harnicute sunteti voi la scris!
Eu inca mai incap inhainutele mele, mai greu dar inca mai incap. M-am gandit ca am sa merg sa imi cumpar ceva din hainute dar dupa ce fac toate analizele din trimestrul 1 sa stiu sigur ca bebe e bine, si apoi ma intolesc frumos si imi scot burticuta la plimbare sa o vada toti ![]()
10+
http://bd.lilypie.com/EzQqp2.png
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by teodoran
Revin si eu dupa 2 zile. NU stiu dece, dar la mine nu mergea site-ul, am incercat din mai multe locuri si tot nu mergea.
Nici mie nu-mi merge, nici azi n-am reusit sa intru, dar dau o cautare pe Google si de acolo ma loghez. Altfel n-am sanse.
Noi 2 singurei
cristina85ss spune:
rucsi
LA MULTI ANI !
Fetelor aceeasi problema legata de haine o am si eu,nu prea inteleg de ce ptr ca este prea devreme sa am burtica.Am doar 11 saptamani de sarcina si totusi nu mai pot tine pantalonii incheiati,blugii nu ii mai suport iar in rest ma simt super in trening ![]()
Alč sigur,as vrea sa vorbesc cu admin despre problema Alinei si sa cer un ajutor ptr ea,insa numai in cazul in care va hotari sa pastreze bebele,deocamdata nu stiu nimic.Oricum saptamana asta o sun si aflu ce decizie a luat,iar eu sper ca e cea buna ![]()
Cristina
11+