*ce parere aveti*
Vedeti tinctura asta sau cum s-o numi de la link-ul http://www.daciaplant.ro/produse/remedii/detoxi.html
Eu l-am cumparat si vreau sa il incerc. Prospectul are toate informatiile necesare, graficul cum trebuie sa il iei pe o perioada de 14 zile, crescand progresiv doza daca e vorba de supraponderabilitate sau obezitate sau ramanand constant la 3 lingurite pe zi timp de 3 luni daca e doar o ingrasare moderata, nu excesiva.Mai sunt trecute in prospect si recomandari pentru alimentatia pe parcursul luarii detoxifiantului.L-am vazut la o prietena de a mea, ea ia de cateva zile. Consuma si 2 l de apa pe zi obligatoriu intrucat este puternic diuretic si laxativ, elimina apa acumulata in tesuturi, celulita, regleaza metabolismul. Astea sunt cateva pe langa multe alte remedii pe care le mai are.Atentie, contine si alcool. M-am pus si am cautat pe net despre fiecare planta in parte ce intra in compozitia lui si mi se pare OK.L-a mai incercat cineva? Are efectul scontat?
Eu vreau sa il incep de sapatamana viitoare.
Raspunsuri
dulcetica spune:
Am luat eu si daca vrei sa te lamuresti cu efectul ,nu pot sa iti spun decit ca merita sa incerci,poate numai la mine n-a mers.![]()
ariel_7000 spune:
l-am folosit. acum fac tratamentul cu elixir din fructe de soc, care mi se pare mai eficient, dar in primele 10 zile mi-a dat niste simptome nu prea placute (greata, ameteala, gust amar, inflamarea ganglionilor laterocervicali). incep a 4 a spatamana de tratament si m-am hotarat ca este suficient. mai am 1/2 de sticla si cand termin...gata :). eu sunt multumita de el.
alina si alexandra
danutza76 spune:
Multumesc pentru pareri. Am inceput si eu sa il iau de azi. Voi incerca sa consum 2 l de apa pe zi asa cum se cere , sa fac si juma de ora de aerobic si sa respect si cateva dintre recomandarile alimentare. Daca nu are efect, nu are. Eu il incerc totusi. In afara de gustul amar care mi-e tare neplacut si faptul ca elimin mai multa apa (poate din cauza ca beau mai multa-normal nu
), nu ma deranjeaza nimic la el. Sunt curioasa daca reusesc intr-o luna sa dau jos ceva.
Va pup
anky spune:
Nici la mine nu a avut nici un efect,mi-am cumparat si eu din Ro
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05 
"Happyness is the key of your heart"