Spiridusi de ianuarie-februarie 2006(161)
Raspunsuri - Pagina 8
irinatunza spune:
Anca, La multi ani !!! Oanei Sa fie sanatoasa si sa aiba parte numai de lucruri bune si frumoase in viata !
La multi ani !!! si lui Andrei
Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
http://www.dropshots.com/irinamav
irinatunza spune:
Anca, intra si tu mai des si ne povesteste despre Oana. Ca nefiind activa , e cam impersonal sa urezi felicitari unor persoane care nu apar mai niciodata pe aici. Tu ce faci ? Ai inceput lucrul ?
Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
http://www.dropshots.com/irinamav
monica70 spune:
DENISA nu stie inca nimic,s-a produs o incurcatura cu programarea la eco,asa ca va merge iar marti,e cam necajita de faza asta,dar ce sa-i faci.Va multumeste la toate pentru ganduri!
ANCA asteptam pozele acum
Noapte buna gagici!
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
LA MULTI ANI ANDREI SI SABINA MARIA!
Asa cum am promis, am reusit sa intru abia acum. Am mai urmarit si eu zilele astea ce s-a intamplat cu copilasii si mamicile lor, am vazut o Bia calareatza si dulce foc, o Diana dansatoare , am citit ca Marco s-a lovit la ochi ca si Iarinutza, un maare pt ei sa le treaca si pentru Bia ce ia mereu trante..ofof. Pe Ayan n-am mai ajuns sa-l vad, urmeaza.
Giova a plecat in Italia, drum bun si sa va intoarceti sanatosi si odihniti!
Maraki, da-o incolo de socrosenie, auzi, sa te lovesti la hota si ea sa tot trancaneasca langa tine....
Mirela, fa-le in ciuda babelor alea stupide, sfatul lui Maraki e foooarte bun .
Bianca, bine ca iti papa si lapte macar. Dar cum adik sa-i ramana gaura? N-am mai auzit asa ceva. Ei nu slabesc asa repede, nu te ingrijora. dragutzului si sa-i treaca buba.
Anasebe, ma bucur ca am gasit cadoul potrivit pt micutza Maria. Si eu as vrea sa stiu mai multe despre ea.
Irinatunza, bravo Sabinutei!
Nu mai stiu ce vroiam si cui sa-i spun, ora e tarzie, iar eu sunt mereu obosita. Imi reamintesc maine. Sper.
Diana umbla bine, atat de bine ca sunt mereu cu ochii dupa ea, doar cand o mai pun in tarc am cateva momente de relaxare. In rest, e o dulce, mereu rade si se joaca, cu mine sau singura. Am luat un aparat de la prietena mea, foto digital exact acelasi model ca al meu, cu o sg diferentza: la video are sonor. Asa ca azi cat l-am avut am tot facut filmulete cu ea. Si m-am enervat la culme, nu a vrut sa faca nimik, parca stia ca o filmez, nici macar din palme nu a vrut sa bata...Daca l-as avea mereu (aparatul), poate as reusi sa o prind, dar asa..intr-o sg zi, n-am cum. In fine, am pus cateva filme, maine mai incerc, poate-poate o gasesc intr-o dispozitie mai buna.
Va las, ca oricum bate vantul pe aici, vorba Irinei !
Noapte buna si voua si copilasilor vostri!
Ingrid S si Diana
http://s126.photobucket.com/albums/p102/Ingrid28_photo/
monica70 spune:
INGRID hai ca nu m-am culcat pana n-am vazut filmuletzele cu Diana ,vad ca stie cum se bat piticii,cum se pun pixurile in pahar si alte cele Si evident ca n-are chef sa iti bata din palme,daca ai suparat-o ca i-ai luat piticii Cat despre spus tata,data viiitoare Asa se intampla,eu cu aparatul in casa si tot imi mananc nervii pana reusesc sa o filmez si tot nu reusesc tot cat as vrea , cand vede aparatul o lasa mai moale de obicei
Gata chiar ca trec la nani!
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
Ingrid S spune:
Eu ma uitam la un film, acum ma culc.
Moni, a zis tata , n-ai fost pe faza, am proba in filme, na! Dar ai si tu dreptate, e asa de greu sa o prinzi cand trebuie, neaparat vreau sa-mi iau un alt aparat. Ca al meu e naspa fara sonor .
Noapte buna si somn usor!
Ingrid S si Diana
szaboali spune:
Buna dimineata,
La multi ani Toanca!!!
Sa fii fericita alaturi de familie si sa iti aduca multe bucurii de scumpicul Mateiut.
Ingrid la scumpica mica, am vazut filmuletele e tare simpatica si cum stie ea cum se bat si pupa piticii, sa puna pixurile la loc si cu lupul e tare de tot.
Irinutza la Sabinuta plimbareata cu ochisori frumosi...petrecere frumoasa...asteptam pozici.
tuturor si sa aveti o zi superba.
ali
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=237417&cdate=20060317&ctime=162032" target="_blank">Am implimit un anisor!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU montaj , Povestea nasterii Iarinei
dana_ene spune:
Iuliana
---------
Anca, ma bucur ca ai mai intrat pe la noi. Te asteptam mult mai des cu povesti despre tiza fetei mele.
Ma bucur mult pentru Ayumi!!! Sa-i dea Domnul o sarcina usoara si bebei sanatosi.
Denisa, lasa ca facem galerie si marti.
March, mersi pentru ganduri. Si eu sper sa ne vedem in vara. Tu sa fii bine, asta-i important.
AnaS, minunat! Ma bucur ca au fost bucurosi de cadoul nostru.
Irinutza, petrecere frumoasa !
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
asteryaro spune:
TOANCA, LA MULTI ANI!!! MULTA FERICIRE, SANATATE SI TOT CE-TI DORESTI!
Ma bucur pentru AYUMI! Dumnezeu nu doarme. Doamne ajuta sa fie bine de data asta, si sa vina un bebe sanatos.
Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/astery2
loren@ spune:
Neata...eu am cazut in cratita, gatesc...e frig afara asa ca o sa mergem la Mall dupa masa ei de prinz..sper sa ne vedem acolo cu Alina si Ayan..
Ana S ma bucur tare ca a fost incintat de cadou...mai ales ca a fost dat cu atita suflet din partea noastra!
Bia e axata pe "bebe" la orice copil pe care il vede la Tv sau in revista!
Anca O pupici Oanei!
Acina nu poti face Infanrixul...daca nu l-ai facut si sub 1 an...numai Priorixul si Varilix!
Eu ii string catrafusele Biei care i-au ramas mici...avem saci la mama si acum ducem si la socrii, ca le pastrez pentru nasa Biei si pentru sora mea, care sper sa ramina cit mai repede
Pupici si o zi faina!
Bia nazdravana
poze noi
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> filmulete