Spiridusi de ianuarie-februarie 2006(161)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doina_laila spune:

Florinini, imi pare rau pentru pierderea suferita. Iti doresc putere sa treci cu bine peste acest moment, si asteptam vesti bune cat mai curand.
Giova, drum bun! Vad ca Marco e lasat pe maini bune, asa ca, incearca sa te bucuri de excursia ivita.
Mirela, mai ce vecine ai si tu Da-le cu ignore! Pozele cu Theodor le gasesti in contul comun.
Bianca, ma bucur sa aud ca Dani se simte mai bine! Felicitari petnru sesiunea terminata! Vad ca deja te gandesti la vacanta!
Moni, sa-ti traiasca Diana cea isteata, m-am uitat de 2 ori la filmul "educativ". L-am pus si pe feciorul meu sa se uite, poate mai invata si el ceva!
Pupici burticilor, sa fiti sanatoase si sa aveti grija de voi!
Ma bucur sa aud ca Mariei i-a placut cadoul. Si Ana sebe, multumesc inca odata petru efortul depus.
Silvi, deja ai plecat? Sau esti prinsa cu bagajele. Pupici lui Alain!

Doina si Theodor (4 februarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Vad ca ati povestit nu gluma...
Dani azi a fost la regim...cred ca vrea sa fie manechin fiu-meu. De dimineata a baut 240 ml lapte, la amiaza 150 ml supa, felul doi nici nu a vrut sa il guste, la ora 16 a mancat 1 mar si atat
Ma bucur ca lui Tudor i-a placut cadoul ales de voi. Am observat in una din pozele Mariei ca era cu o carte in mana..deci posibil sa ii placa cartile.
Strengarul meu a dormit 1 ora de la 13-14 si e fresh si nu are somn.
Moni..te-ai delectat cu pozele de la mare a lui Dana si ale mele?
Cam multe tipe lipsesc de pe forum de un timp incoace...nu credeti?
Bumbi, fain elefantzelul lui Sebi... Si Dani se joaca cu calutul, ma distreaza ca inceraca sa urce si nu prea poate. Il trage de coama si se balanseaza cand il pun si rade ca eu fac di di.
Mirela...baga-le draga o caseta xxx cum ti-au zis si fetele..sau si mai frumos...pune-le muzica tare sa auda si ele ce asculti tu. Iulian sa iese cu Dani si tu asculta muzica la maxim

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alin@ spune:

March, sa porti sanatoasa ce ai cumparat! Lasa ca iti vin ele bine in cateva luni.
Ce mult ma bucur de Ayumi!!!!!!!!!!! Sa ii ajute Dumnezeu sa faca un bebe sanatos!
Silvi, tu cand trebuie sa pleci? Drum bun! Sa ne scrii cum e!
Ana, ma bucur ca ai ales un cadou care i-a placut Mariei!
Mirela, tine cont d esugestia lui Maraki, este f buna

Alina, mami de Ayan(13.01.2006)
Poze cu noi
www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Pe deseara, dupa ce culc fetitza o sa intru sa mai povestesc una-alta, acum nu pot, v-am citit cat de repede am putut in cursul celor 2 zile cat nu am intrat.
Florinini, imi pare foarte rau de pierderea suferita! S a dea Dumnezeu sa te refaci repede si sa ai parte de un nou bebe curand!
Va pe toate!
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

March...tu nu inchiriezi camere vara? Intreb si eu...
Cam mult o sa te plimbi maine pt o .Cred ca si Ioana te lasa fara energie. Tu pe cand o sa stii ce bb ai?
De Denisa nu stie nimeni nimic?
Eu la 4 luni jumate am fost la eco si mi-a zis ca poate e baiat dar nu e sigur. La 5 luni am fost iar si mi-a zis ca e fata...dupa 2 minute ca parca e baiat ...sa mai merg si peste 2 sapt(atunci Dani statea cu spatele si chiar ii era imposibil sa vada ce e) La 5.5 luni am fost si am aflat la ca e baiat
Oricum stiam ca o sa ma am un baiat...nu de la el...ci din alte surse
Merg sa ma spal pe cap

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Ati intrat deja in WE fetelor? Ce-i cu pauza asta pe aici?
Eu i-am dat niste branza cu banana Ioanei...si acum sfarama niste pufuleti, asta inseamna ca-i super satula sau s-o fi plictisit de pufuleti.
Alina i-a mai trecut lui Ayan durerea? Nu se vede maseluta inca??
Bianca lasa ca mai tragi maine ceva super de papa si o sa manance dani! Acum ce vrei ma si tu, este ranit puiul si vrea sa se rasfete si el.
Doina o sa ma uit si eu la pozele cu Teodor daca mi se deschide site-ul!

daniela17w si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alin@ spune:

March, maseluta nu se vede, dar macar e mai calm.

Alina, mami de Ayan(13.01.2006)
Poze cu noi
www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

eu inclin sa cred din ce in ce mai mult ca al meu e tot baiat....am aceleasi pofte ca la sebi: sarat, condimentat, acru, afumat etc.

daniela noi stim de pe acum ca in iulie venim la mare - la saturn - ne place noua la hotel sirena. eforie e cam departe de saturn, dar daca ajungem prin zona mamaia, moie mi-ar placea mult sa va cunoastem. multumim de invitatie.

anasebe si eu ma bucur ca a picat bine cadoul ns. poate ne mai trimite si noua poze tudor cu mariuca sau niste filmulete. si sa ne povesteasca mai multe despre ea....cum e ? nazdravana, cuminte?

bianca bine ca nu ti-au zis toata sarcina ca e fetita ca la nastere sa descoperiti ca e baietel....cum avem noi niste prieteni, ferm convinsi noua luni ca e fetita, au ales nume, mobila, hainute tot-tot si cand colo nu mai fu alexandra , ci deveni alexandru.

i-a trecut lui dani bubita din gurita?

cata vad ca si bianca e mare dansatoare. poate ne pui si noua un filmulet ca sa ne mai amuzam. da, intr-adevar "calutul" lui sebi e elefant, in toata regula, dar noi ne-am obisnuit sa-l numim calutu' - "dii-dii"

ana de france ce nazdravanii mai face alexandre la gradi?

poze si filmulete cu ingerasul nostru

calutu' lu sebi

bumbita 8 + si mami de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

daniela clar e satula, la fel face si sebi, sau, si marau, ii pune jos si ii place sa celce pe ei... sau cu painea face la fel....nu mai manaca , ci scoate miezul din ea

si noi in seara asta mancam urda cu banana...

poze si filmulete cu ingerasul nostru

calutu' lu sebi

bumbita 8 + si mami de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

HELLO hello am dormit de pe la 16,30 pana pe la 19,30 cu o mica pauza,cand a venit mami sus cu Diana ,ca norocul ca a adormit-o ea ,ca eu eram zombie de somn in pat Si acum m-am trezit ca a sunat o prietena la telefon.Diana dormea si eu vorbeam si vorbeam pana am auzit maraieli: cand ma duc,Diana se chinuia sa scoata scaunelul-olitza ... din dormitor Deci ... n-am auzit-o cand s-a trezit ,s-a dus in baie,l-a luat si l-a dus in dormitor Numai cand sa-l scoata din dormitor se blocase la usa cu el
Ma bucur tare mult ca pe langa vestea rea de la Florinini,avem macar si una buna de la AYUMI!!!
Cu DENISA nu am vorbit inca,probabil la ora asta e inca pe la doctor.
BIANCA n-am apucat inca sa vad nici o poza Cand???
Merg ca Diana s-a trezit cu in sus,acum miorlaie ca a plecat taica-su (sa duca gunoiul) si mai devreme voia iar la baitza asta a prins gustul acum,mai nou vrea in fiecare seara
Intru mai incolo sa fac vizionari restante ,deocamdata am apucat sa ii vad pe Bianca si pe Ayan in dropuri,asta la birou,pe fuga.

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput