Spiridusi de ianuarie-februarie 2006(161)
Raspunsuri - Pagina 26
Ingrid S spune:
Nu m-am culcat, dar sunt foarte obosita in continuare, astept musafiri
si n-am chef de nimik.
Alina, fructe nu baga? Macar o banana acolo si da-i supa de pui, ceva tot va avea in burtica. Daca nu si nu, lasa-l in pace, isi revine el.
Moni, Diana da din cap ca nu la orice arata a papa..asta cand e satula. Si la ceai, la apa, orice ar putea accidental sa intre pe guritza. Si asa violent scutura din cap, ca am impresia ca se dezmembreaza...la alte chestii nu face asa.
Ingrid S si Diana
loren@ spune:
Si eu pe aici, dar chiauna...dupa capuccino de la mall de ieri nu am dormit aproape toata noapteaaaaaaaaaa...asa ca azi asta am facut...am incercat sa dorm dar nu s-a putut...Bia tipa din alta camera dupa mine deci adio somn
..
Intrebare..pentru mamicile cu gresie si parchet prin casa...cum merg copilasi? Incaltati sau cu ciorapi cu ventuze...eu am incercat sa-i pun ieri cioarpi cu ventuze dar tot aluneca groaznic...asa ca tot in ghete stam in casa aproape toata ziua!
Nu merge cu virful in interior si i-am luat ghete care ii tin bine glezna si au talonete, dar totusi atitea ore incaltata...
Bia nazdravana
poze noi
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> filmulete
Ana_m spune:
Salutare,
Cata eu am doar gresie in casa , asa deci, cand nu sta in tarc si o las sa faca ture sta incaltata in ghetute.
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
loren@ spune:
Ana si iti calca bine..adica nu vezi ca si-ar deforma mersul, nu?
Bia nazdravana
poze noi
monica70 spune:
Am tras si noi un pui de somn 
Diana e cu ciorapi cu sau fara ventuze,cum se nimereste si circula pe parchet superalunecos,covor sau gresie.Doar la frate-meu o duce mami incaltzata : si acolo e la fel,parchet,gresie sau mocheta.Mai aterizeaza si ea ,dar mai mult pe parchet cand are ciorapi normali.Aluneca mult mai tare decat pe gresie! Azi de exemplu nu i-am dat deloc ciorapi d-aia speciali si n-a cazut desi bantuie la greu.Dar parca vad ca de cum apare mami ii da ciorapii "sa nu cada"
Daca umbla bine nu mai sunt asa de necesari ca la inceput.
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
loren@ spune:
Moni o sa vad pe masura ce Bia devine stabila..acum merge ca o rata si probabil de aia aluneca!
Bia nazdravana
poze noi
Ingrid S spune:
Cata, eu o tin incaltata, avem parchet in casa, pe gresie nu ajunge ea, tin usa inchisa la bucatarie. Am si ciorapei cu ventuze, o sa-i mai dau si pe aia, ca tot transpira in pantofiorii astia..
Moni, o sa pun poza, deseara, cand muta al meu sotz obsedat de fotbal tv-ul inapoi in camera. L-a luat in bucatarie ca sa poata fuma in timp ce vede meciul.
Ana M, mai zi ceva si de papusha
!
Diana s-a trezit dupa o ora de somn, s-a zbantuit in patul meu si a dat cu capul (partea din spate) de tablie...a urlat vreo 15 min, cum nu urla de obicei...acum stau sa vad, sper ca nu pateste ceva..
Acusi ii fac papa, intru mai tarziu.
Ingrid S si Diana
irinatunza spune:
Alina, uite aici sunt poze cu Sabina http://www.dropshots.com/irinamav
Care vrea sa mai vada, am pus si poze noi de azi cu citeva dintre rochitele noi ale Sabinei.
Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
http://www.dropshots.com/irinamav
monica70 spune:
A venit mami am imbracat eschimoasa si a dus-o la ei sa mai schimbe aerul,ca afara e un vant de te taie 
Asa ca-s libera sa fac conta
si sa ma dau pe net
.Desi husbandu' ar avea altceva in plan 
Dar eu mai am si LOST diseara la 22. Am program incarcat
,bine ca am dormit un pic totusi.
Si vorba Solomoancei ... valeuuu
ce saptamana ma asteapta 
IRINA ce super ii sta in rochitze,iar in aia verde e totala! Si e inalta ca o manechina
Diana pare piticutza si mai dolofana
pe langa Sabina! Sabina are clar peste 80 cm,nu? Ca Diana la cca 75-76 daca ajunge doar!
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
alin@ spune:
Irina, bine ca imi dai mura in gura, ca eu nu ma prindeam unde sa caut
Acum ma uit.
Eu stiu o fetita, cea care a stat cu noi in camera cand am nascut, nascuta in aceeasi zi cu Ayan, care din prima a mers incet si numai cu ciorapi normali, au si ei gresie lucioasa in toata casa si nu a cazut, adica nu nasol niciodata. Depinde fiecare cum merge, unii sunt mai pusi pe alergat. Si Ayan sigur asa va fi, ca acum o ia foarte repede si se impleticeste si cade imediat
Acum a prins si frica sa mearga
Alina, mami de Ayan(13.01.2006)
Poze cu noi
www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru
"IT'S ALL ABOUT THE ATTITUDE"