Spiridusi de ianuarie-februarie 2006(161)
Raspunsuri - Pagina 24
Bee spune:
Buna Dimineata.
Ce fac fetele? Noi suntem bine mersi, matinale, abia "am scapat" de papusha prin expediere la socrii. Dar si asa, tot ma asteapta curatenia, deci n-o sa zac decat daca i se face mila barbatului de mine. Eu o las pe Anuka la socrii in weekend, cateva ore pe timpul zilei. Mai schimba si ea aerul si se distreaza. N-a zis nici pas cand a plecat, ba chiar imi facea cu mana. S-o fi plictisit sa ma calareasca numai pe mine.
Ingrid, rasu' plansu' cu viermisorii de hartie! Cine stie ce-o mai inghitii asta mica. Vezi cu ea, ca vad ca e din ce in ce mai mancacioasa dupa antibioticul ala. Felicitari pentru reusita cu olita. Noi inca nu ne-am incumetat!
Irinatunza, mortala Sabina. Auzi tu, termometru? Frumos din partea ei! O fi fost singurul obiect necunoscut de pe tavita?
Alina si Catalina, am vazut cuminteii mici cum se dau ei pe jucaria aia (Tigrila parca?). Io pe Ana nu pot s-o dau singura ca sare sigur de-acolo. Tot vad in parc in Tineretului copii de varsta ei in masinute, ratusete, trenulete.....stau cuminti acolo. Pai dac-o pun, cred ca fug si eu pe sine sa tin copchilul. Am pus-o pe un catel belit in parc (care se hatzana in fata si-n spate) si cred ca a stat (tinuta) vreo 5 secunde, dupa care a vrut in alta parte.
Anasol, bine ai revenit, ma bucur ca s-a mai rezolvat cu David. Si ce multe stie el mititelul!
Mirela, tu ii faci aerosolii acasa? Ce fel de substante de zici ca ai citit ca se injecteaza nu se pun in aerosoli? Offf ce mila mi-e de Dani. SI cred ca si tu te-ai saturat de sfaturi diferite din toate partile. Dar chiar asa, ce te faci daca e tuse alergica? Cand a facut Ana bronsiolita, mare parte din tratamentul respectiv (ketoful, aerosolii) era si pentru tuse alergica. Chiar eram putin contrariata de chestia asta.
la fete si bebei.
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
monica70 spune:
HELLO m-am intors si eu si ca norocul ca Diana doarme momentan.Nu se stie pana cand.Si ea mi-a facut tai tai la plecare,nici ca-i pasa ca plec
Numai cand iese Ghitza izbucneste in plans 
Am cumaprat si eu niste cosmetice p-acolo,ce nu a apucat Ghitza ieri sa ia de la BILLA
OOOOOOO .... nu se poate 

A aparut Diana deja
A dormit o ora jumate doar,iar avantaj husbandu,ca a stat el linistit in timpul asta.Merg sa pap si revin la conta,ca ieri am cam tras matza de coada
INGRID pana nu uit,baga bre filme ca cel putin Maraki, nu te crede ![]()

MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
dana_ene spune:
DOINA 

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
marchplayer spune:
LA MULTI ANI TOANCA!!
LA MULTI ANI DOINA!!!
daniela
17w si ioana alexandra (05.02.2006)
poze
Ingrid S spune:
LA MULTI ANI DOINA!! 

Moni, ce naiba sa mai bag, ca oricum nu se stresa ea sa arate foarte multe. Am mai facut ieri niste filme, le pun acum. Dar nu e ceva fantastic.
Bee, din partea mea putea sa stea cu pampers pana la 3 ani, dar am zis sa incerc, de educatie mai mult, daca nu vroia, o puneam peste vreo luna-doua. Uite ca a mers, asa ca ma bucur si eu. Si odata cu bucuria, am vazut ca era ceva rosu, de fapt cred ca era sange in kka, asa ca maine daca mai vad urgent la analize cu ea. De papa, ceva s-a intamplat cu ea, de fapt stiu, dar e mult de explicat de ce papa mai bine dupa antibiotic.
Pun filmele si ma duc sa stau cu ea, ca se invarte tot langa mine.
Ingrid S si Diana
http://s126.photobucket.com/albums/p102/Ingrid28_photo/
monica70 spune:
Diana mea e lesinata dupa supa de pui cu galuste.Cand s-a trezit i-am zis sa vina sa pape supa si a luat-o la fuga,din dormitor pana in bucatarie nu s-a oprit 
In rest ma enerveaza la culme ca e ingrozitor de iritabila,cum nu i se face pe plac sau nu ii iese ceva cum incepe sa hahaiassca p-aci si mai rau sa palnga in hohote de hohote,sa dea din maini,din picioare etc.
Si degeaba ziceti voi ca ce inteligenta,ce precoce ... bla bla bla ca de exemplu e fan rasturnat si imprastiat cuburile clementoni,abia acum se chinuie oarecum si fara succes sa le si asambleze ![]()
![]()
ai vostri construiesc cu cuburile alea? Ea singurul lucru ce-l face in domeniu,e ca baga figurinele alea in cubul ala de plastic,evident nu fiecare pe la figura lui ci la gramada,dar cel mai mult ii place tot sa-l desfaca si sa-l imprastie si p-ala prin casa.Sper sa imi semene mie cu construitul,ca mie imi placea la nebunie,dar deocamdata vad ca numai cu demontatul e responsabila 

Acum a cerut albumul foto si rasfoieste la greu pe el.
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
alin@ spune:
Moni, stiu cum e cu copil agitat, dar asta e, eu m-am obisnuit. Mama zice ca seamana cu mine, ca asa eram eu, nu-mi intrai in voie cu nimic, ma plictiseam de orice si plangeam cum nu-mi convenea ceva.
Alina, mami de Ayan(13.01.2006)
Poze cu noi
www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru
"IT'S ALL ABOUT THE ATTITUDE"
alin@ spune:
Bee, in cate saptamani esti?
Alina, mami de Ayan(13.01.2006)
Poze cu noi
www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru
"IT'S ALL ABOUT THE ATTITUDE"
monica70 spune:
ALINA asa zice si mami ca si eu faceam numai ce voiam eu si ca nu stateam o clipa locului.Dar asa nervoasa nu stiu daca eram,asta cred ca de la neamul sotului i se trage ca si Ghitza si socru-meu sunt colerici sar de
in sus intr-o secunda,dar si la fel de repede le trece ![]()
INGRID am vazut-o pe Diana cum iti arata limba,cum "citeste" ,cum se joaca cu papusa si cum baga figurinele in cub.Daca ii arat eu care unde sa le bage le baga si mandra mea,in rest le baga la gramada.Dar i le-am cam ascuns o perioada ca ma enerva sa le vad imprastiate prin casa si oricum nici Ghitza nici mami nu se strofoaca sa ii arate ce si cum
,iar eu cum nu prea sunt acasa ... nu apuc nici atat.
Apropo, am luat-o cu mine pe Diana la filmul cu papusa si a izbucnit in ras cand a picat Diana ta in fund
si a inceput sa cante "nani" cand a vazut ca pune papusa in leagan
Azi e extrem de maraita , plange din senin , nu mai stie nici ea ce vrea ... tare ma tem ca e urmatoarea masea de vina
Una e deja iesita bine de tot.
Aici e Diana aseara cu dusul 
http://www.dropshots.com/day.php?userid=205939&cdate=20070224&ctime=232212
MONI
de
Ingrid S spune:
Pai Moni, jucaria aia cu cubul si figurile geometrice e pt copii de 3 ani...n-are de unde sa stie unde naiba trebuie sa le bage. Eu ii arat si ea le pune, bun si atat! Ca sunt o groaza de forme si destul de grele pt ei (sunt mici locurile). Cuburi Clementoni am avut si eu, la 9 luni le asambla si dezasambla, apoi le-am dat la niste copii sarmani sa se joace si ei. Acum cred ca trebuie sa-i cumpar altele 
Iar cu nevricalele..e destul de cuminte, daca ii spun ca n-are voie face bot, dar se calmeaza repede ca eu nu glumesc. Se joaca singura, acum are niste potcoave din plastic, mai nou le ia in maini si merge in 4 labe pe jos cu ele
, sau loveste in mobila. Macar atunci stau sa fumez si eu o tigara...ma mai lasa in pace.
Ingrid S si Diana