Spiridusi de ianuarie-februarie 2006(161)
Raspunsuri - Pagina 17
cosmi1975 spune:
da am uitat MONICA si al mamei e cu usi culisante si are si oglinzi deci 1800 e bine nu??????
BEE

LA FETITZE
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan
monica70 spune:
NOA BINE BEE,ACUM CAND MA FACURA ASTEA MAI OPTIMISTE CU PRETUL CORECT,APARUSI TU REALISTA
LASA CA E BINE CA PAPA ANUTZA DES SI PUTIN!
GATA ,TREC LA CONTA 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
marchplayer spune:
Monico, daca ai peretii asa de strambi un dulap ingropat te aranjaza la marele fix, deci usi culisante si musai pana in tavan sa fie magaoaia care nici n-o sa mai para asa de mare. o sa ai de sters usile doar, asta-i super ca pe mine tare ma enerveaza praful ce se pune pe sifonier si paianjenii din spatele lui. Moni si daca iti da mana neeaparat sa fie din pal dublu ca-i mai cool. Eu in noua casa o sa-mi fac o camaruta speciala pe post de dresing sa scap de sifonierul din dormitor.
Bee, lasa ma ca a papat Ana ceva. i-a trecut burtica? ai dres-o?? Cred ca nu prea ai energii negative prin dormitor..doara ai tras doi copii acolo
, doar o mobila naspa care nu-ti place si pe care trebuie s-o schimbi
Chiar asa ma, de unde luati voi preturile atea???
daniela
17w si ioana alexandra (05.02.2006)
poze
bumbita spune:
moni pai si cand zisesi ca stii pretul corect?
ca sa luam si ceva de

luni e ultima zi de declaratii? hai ca mai ai pana atunci...sau tu bagi tot la fisele fiscale?
bee nu e musai sa fie tot fetita....ai facut testul dupa calendarul chinezesc? ce ti-a iesit?
o sa ne ducem si noi prin selgros sa mai vedem ce oferte sunt...dupa care mergem intr-o vizita la o fetita de 5 luni.
ne mai auzim pe seara sau domani...si moni mai gandeste-te 140/160 sau 180?
![]()
poze si filmulete cu ingerasul nostru
bumbita
8 + si mami de sebastian(03.01.2006)
monica70 spune:
AM TERMINAT CU DECLARATIILE,MAI AM DOAR DE DEPUS 2 LUNI.ACUM FAC CONTA - CONTA
ADICA INTRODUS FACTURI CA ROBOTUL ![]()
SI SE PARE CA PICA SELGROSU AZI CA FRATEMEU NU DA NICI UN SEMN
ORICUM N-AVEAM CHEF
MI-E SOOOMN
PE DIANA ACUM SE CHINUIE SA O CULCE GHITZA CA ERA ZOMBIE SI F.REA: DA DRUMU' LA PIC-UP
, LA COMBINA LU' FRATE-MEU 

SI NU STA O SECUNDA LOCULUI.SI MAMI A PLECAT VARZA D-ACI 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
Bee spune:
Da, MArch, ai dreptate. Cred ca si-ar face sepuku ex-a lui radu daca ar stii ce fertil e dormitorul. Si noi la casa o sa facem ceva dressinguri (daca ne permite spatiul, ca la cate vrem noi sa inghesuim, s-a crucit arhitectul). Si evident alt dormitor (numai pat si noptiere).
Bumbito cu Ana trebuia sa fie baiat si fu fata. Acum ar trebui sa fie tot baiat.
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
Biancas spune:
Am fost si noi afara si am venit pana la sora-mea ca bate vantul afara. Ei au plecat inainte sa ajung eu la Practiker dar cica vin repede.
Moni...iti spun din sursa sigura ca mobla la comanda e mai scumpa ca mobila din magazin. Eu i-am facut la Sandra in camera ei mobila acum 2 ani si m-a costat 35 mil + 5 mil patul deci...total 40. Mi-am ales un material scump care mi-a placut. Sora-mea i-a cumparat la nepoata mea in camera mobila din magazin cu 11 mil si un pat cu 8 mil... deci...19 mil...E o mare diferentza zic eu. Dar eu am vrut la comanda ca sa ii fac si un birou pe colt asha cum am vrut.
Daca te duci prin magazine o sa gasesti mobila mai ieftina decat daca ti-ai face la comanda. Finii mei si-au facut mobila de camera mare la comanda si manopera nu au platit-o si i-a costat vreo 15 mil totul.
Eu zic sa iti faci timp sa dai o tura prin magazine ca poate gasesti ceva ce iti place si o sa fie si mai ieftin.
March...bine ca ai gasit ce cautai...cum are Ioana asha picior mare? Dani poarta 19. Cat are lungimea talpii? Dani 12 cm.
Bee, nasol ca ti=e rau..
Trece si perioada asta. Cu numele..va hotarati voi ca timp mai aveti. Si nu e sigur ca faci tot fata daca ti-e rau, mie nu mi-a fost rau cu niciunul si am avut fata si baiat.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
monica70 spune:
Io am lasat deoparte conta si m-am pus pe redesenat mobilierul
deci 3,20 cm lungime ... 2,5 inaltime si trei adancimi
acum planific rafturile si serarele si tooot in amanunt: asa am facut si la bucatarie ,inclusiv ce si unde voi pune ![]()
Si eu vreau dresing la viitoarea casa
si nici de arhitect n-am nevoie ca am planificat-o eu in amanunt
Ce mi-ar fi placut sa fiu arhitect
, dar cica era greu cu admiterea pe vremuri apuse
si imi placea matematica,geometria si desenul - inclusiv cel tehnic
Si acum as prefera sa proiectez ... mobilier sa zicem in loc de facut conta 
MONI
de
monica70 spune:
BIANCA nu se poate decat pe comanda: in mijlocul peretelui ,partea cea mai iesita in afara are cca 55 cm latime: in stanga ei,peretele e adancit la cca 90 cm ( lung de 1,50m) si in dreapta e adancit la cca 70 cm (lung de 1 m) 

Noa ... cumpara dulapuri sa arate cumva daca poti! 
MONI
de