In ce magazine se gasec pantofi si genti de lac? Caut de ceva vreme si....cam greu de gasit.
Daca am o geanta de lac o pot purta cu alte incaltari decat cele de lac?
Incearca in magazinul VICINA de pe Calea Victoriei. Onetzica nu se mai poarta genti asortate la pantofi. Daca ai o geanta de lac e bine sa-ti pui cel mult o curea de lac. Pantofii poti sa-i ai si din piele intoarsa iar geanta de lac. Important este sa fie in tema cu ceva din vestimentatia ta, atat pantoful cat si geanta. Tu faci cum vrei, eu am dat o parere ![]()
de
Mario-Fabian (25.09.2006)
pozele noastre
Pantofi de las se gasesc la ZARA, BSB, cred ca si la Mango. Eu tocmai mi-am achizitionat 2 perechi de care sant foarte incantata, sant foarte moderni, se asorteaza super cu blugii slim sau cu colanti ![]()
OOoooo , pantofi cu lac ![]()
Daca nu iti plac cei de la noi poti sa-ti comanzi de pe ebay , ca au toate modelele si culorile posibile.
Eu nu pot sa nu asortez geanta cu pantofii , parca e ...cah!
Tocmai am vrut sa-mi cumpar o poesta neagra de lac foarte frumoasa dar ...mi se pare ca nu prea merge la multe chestii.
Alegerea e a ta .
Azi am fost la mall si am vazut o poseta alb-negru (lac negru,piele alba) SUPER !
Am ramas masca 
Nu mi-a placut niciodata combinatia alb-negru dar acum, dupa ce se poarta aici de ani de zile,a inceput sa ma tenteze.
Apoi, cu poseta in cap,
am mers la raionul de pantofi si am vazut o pereche grozava alb-negru,din piele,fara lac ,dar modelul mi-a placut mult,cu funda si un pic de platforma.
In final am mai vazut si un comple fusta-bluza din voal negru cu polka dots (buline mari)albe.
Cred ca toate se potrivesc de minune !
Daca mi-as pune si o palarie retro + manusi albe,as arata ca o tipa din anii '40.
Ma mai gindesc.
SI eu am vazut o geanta foarte frumoasa dar numai din lac si ma gandesc ca, totusi, e destul de greu de purtat. Chiar daca nu se mai asorteaza geanta cu pantofii parca e un pic iesita din comun. Oricum va multumesc pentru informatii.