Apa......
Raspunsuri - Pagina 2
Guestus spune:
Yo stiam ca daca pui 1 pahar cu apa pe soba il gasesti pe geam sau pe perete ...deci si cu apa pe glob trebuie sa fie tot asa sau nu?.... ![]()
papadie spune:
Sarurileeeeeee, aduceti otetu de trandafiri si stropiti doamnele cu apa:))
WB Guestanu
On topic incercati sa beti 8 pahare cu apa pe zi si GARANTAT va veti simti cu mult mai bine iar doamnele vor folosi mai putina crema de fatza:)
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
diadaniela spune:
quote:
Originally posted by Guestus
Yo stiam ca daca pui 1 pahar cu apa pe soba il gasesti pe geam sau pe perete ...deci si cu apa pe glob trebuie sa fie tot asa sau nu?....
moamaaaaaaa,ce dor imi era de tine!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Mickyyy spune:
quote:
Originally posted by Guestus
Fiecare poate sa faca cite ceva...de ex. weekendul asta yo nu mai beau apa....merg sa ma aprovizionez cu vin si bere.

cat despre paharul cu apa.....il gasesti pe geam, dar in loc de clasicul H2O vei avea parte de H2O+o gramada de alte "mizerii" pe care doar un chimist ti le poate insira (ca eu una recunosc, am tras chiulul cat s-a putut la orele alea). Si ca sa cureti apa de rezidurile respective, te costa cat nu face.....
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
frunzaverde2 spune:
quote:
Originally posted by miti2004
M-am gandit la urmatoarele solutii:
Statul sa interzica distrugerea padurilor indiferent de motiv !
Statul sa te oblige daca ai atatia metrii patrati de curte sa ai si atatia copaci !
Daca ai teren arabil sa il ingradesti cu copaci !
Daca stai la bloc, asociatia sa fie obligata sa aiba copaci in fata blocului si in spatiile verzi din jurul blocului !
Amenzi usturatoare celor care nu se conformeaza !
Altfel nu se poate !
Mai ram^ne de gasit o sursa de apa pentru a uda copacii...
Androix spune:
quote:
Originally posted by papadie
Sarurileeeeeee, aduceti otetu de trandafiri si stropiti doamnele cu apa:))
WB Guestanu
On topic incercati sa beti 8 pahare cu apa pe zi si GARANTAT va veti simti cu mult mai bine iar doamnele vor folosi mai putina crema de fatza:)
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
Deci la mine nici sarurile nu mai avura efect! Guest, bine te-ai intors! 
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
Georgia